Frykten over sikkerhet som Facebook gjør profiler offentlig

0
203

,

Facebook gjør planer om å liste brukernes personlige informasjon åpen for søkemotorer.

Sosiale nettverk nettstedet Facebook planlegger å lage informasjon til sine medlemmer tilgjengelig for søkemotorer.

Fra og med i dag, og Facebook vil begynne å varsle medlemmene de har et valg om å holde sine oppføringer privat eller å tillate Facebook for å gjøre sine navn og profilbilde tilgjengelig når utenforstående søk på nettstedet. I motsetning til de fleste sidene på nettet, Facebook har tidligere nektet søketjenester tilgang til informasjon på sitt nettsted.

Imidlertid, hvis medlemmer nå ikke aktivt endre personverninnstillingene, deres liste automatisk bli gjort offentlig. “Siden søket personverninnstillinger er satt til” Alle, ” du har nå en offentlig søk liste,” en melding som sendes til medlemsstatene. “Dette betyr at venner som ennå ikke er på Facebook vil være i stand til å søke etter deg ved navn fra våre Velkommen-siden. Offentlig Søk Oppføringer kan bare inneholde navn og profilbilder.”

Etter å ha meldt fra brukerne i løpet av de neste 30 dagene av sine planer om å åpne opp grunnleggende profilen lister over sine medlemmer, Facebook planer om å begynne å tillate nettsteder som Google, Yahoo eller andre for å “krype” eller indeks, sin offentlige medlem profiler.

Tidlig neste måned, ikke-medlemmer av Facebook vil være i stand til å skriv navn på venner eller bekjente i søkefeltet på Facebook er startsiden for å se om de har offentlige profiler på Facebook for å kontakte dem.

Farten kunne vise seg å bli kontroversielt blant noen medlemmer som premie personvern Facebook har i forhold til mer åpne områder. Mange medlemmer har kritisert Facebook politiske endringer.

For et år siden, Facebook forvitret personvern storm blant elevene forstyrret av endringer som er utsatt brukere’ konteringer til sine venner. Mer nylige endringer som trakk i flere voksne har også gjenstand for bekymring blant nettstedets core student base som foreldre og autoriteter kan overvåke sin aktivitet.

Imidlertid, ved å offentliggjøre medlem profiler, Facebook også kunne tiltrekke seg en ny bølge av brukere. Det California-baserte nettsted har vokst til 39 millioner medlemmer, opp 62.5% fra 24 millioner i slutten av Mai.