En annen 1,000 uskyldige mennesker som er oppført i biometri database

0
207

Mer folk på Britisk counter-terrorisme databaser er uskyldig enn opprinnelig tenkt, innrømmer commissioner

STORBRITANNIAS uavhengig biometri commissioner har åpenbart det er mer enn en tusen ekstra personer uskyldig enn det opprinnelig var tenkt.

En korreksjon har blitt publisert av regjeringen, som forklarer at 53 prosent av 9,600 individer på counter-terrorisme databaser har aldri blitt dømt for en forbrytelse. Den opprinnelige rapporten sa 53 prosent av 7,800 folk var uskyldige.

Biometri commissioner Alastair MacGregor KK ‘ s 20-side revisjon også avdekket at det var mer politi misbruk av Nasjonale Sikkerhets-Bestemmelser (NSDs) enn tidligere avslørt. Opprinnelig rapporten sa at biometriske registreringer av 450 personer hadde utløpt før NSDs kan bli eller har blitt gjort i forhold til dem.

Imidlertid, den oppdaterte rapporten sa: “det ser nå at innen 31. Mars 2016 oppbevaringsperioder gjelder biometrisk poster på rundt 810 personer hadde utløpt før NSD prosessen hadde blitt gjennomført i forhold til dem,” MacGregor forklart.

Han fortsatte med å si at NSDs ville ha blitt gjort i minst 108 av de sakene som er utløpt innen 31. Mars 2016, selv om tallet kan ha vært større.

Grunnen til at det ble en forsinkelse, Halvmaraton forklart, var det fordi det var en forsinkelse å ta DNA-prøve og å bestemme profilen. Det var også en forsinkelse når behandling . Han sa også at det var en programvare svikt som gjorde feil utløpsdato ble lagt frem til Felles Rettsmedisinske Intelligence Team.

“Jeg skal, selvfølgelig, søke spesifikke reassurances som til reliability av eventuelle fremtidige statistisk informasjon som er gitt til meg av PARLAMENTSMEDLEMMER om biometrisk materiale på CT databaser som er underlagt kravene i PoFA. Igjen har jeg lite tvil om, men at min etterfølger som Biometri Commissioner vil gjøre det samme,” MacGregor skrev.