World Cup start tiltrækker hurtig spam strejke

0
51

Football

Det er ikke kun i England team, der skal bekymre sig om den Verden Cup som cyber-kriminelle er, at de fleste af turneringens popularitet.

Vm-relateret spam blev sendt ud i et hastigt tempo på den første dag i turneringen, med 257 millioner af sådanne meddelelser, der sendes hver time, ifølge tal fra Cisco ScanSafe.

Fire procent af verdens spam-fredag 11 juni – starten af turneringen – var relateret til vm, og i henhold til en Cisco skøn, mere end tre milliarder sådanne spam-beskeder blev sendt på, at dagen alene.

I forhold til, hvad web-browsere, bør være på vagt over for, websteder, der tilbyder gratis downloads af World Cup vægkort har været fyldt med malware, annoncer for falske anti-virus software der dækker disse web-sider, Cisco sagde.

Websteder, der tilbyder live streams af fodboldkampe har også været populært med cyber-kriminelle, og nogle af dem har været at narre brugere til at betale for en sådan service selvom det er gratis tilgængelig i de fleste lande.

“Selv om niveauet af malware omkring vm er stadig relativt lavt, på dette tidspunkt, disse tidlige tegn skal fungere som en advarsel til brugerne. Med alle populære global begivenhed kommer målrettet malware. Brugere bør undgå at klikke på ukendte links, såvel som sikre deres sikkerhed systemer er opdateret,” sagde Spencer Parker, product manager hos Cisco.

Virksomhedens produktivitet vil uden tvivl være med at tage noget af et slag i World Cup, med Cisco bemærke, at trafikken på sine erhvervskunder er steget med et gennemsnit på 37% i løbet af kampe. For nogle spil, trafikken er steget med så meget som 50 pct.

På trods af, om tegn for virksomheder, er en af de seneste PriceWaterhouseCoopers undersøgelse viste, at kun syv procent af befolkningen i STORBRITANNIEN planlægger at se England spil online.

Læs videre for at se på vores funktion på tech form af World Cup-kandidater.