iOS 7 functies op de iPhone 5/5S

0
83

Heb je een iPhone 5S 5C-of? Check deze top 7 tips.

We hebben een snelle spelen met de nieuwe iPhone-5C en zal na een volledige review binnenkort. Hier gaan we door middel van zeven top tweaks voor iOS 7, die zal helpen bij het optimaliseren van uw apparaat en op zijn beurt maakt je productiever op het bewegen. Bekijk de video hieronder voor een volledige demonstratie.

7. Kleuren omkeren

Een van de meer interessante dingen die je kunt doen om het makkelijker te maken om te lezen en opslaan van de batterij is te inverteren de kleuren. Dit zet achtergrond op zwart en de tekst wit – dus het is geweldig bij het lezen van lange documenten, dingen op het web, en in de buitenlucht. Het maakt puinhoop van hoe de foto ‘ s worden gerenderd en zal moeten worden overgeschakeld wanneer u de modus van de camera, maar het is nog steeds de moeite waard de meerderheid van de tijd.

Dit in te stellen gaat u naar Algemeen > Toegankelijkheid > Omkeren Kleuren en schakelen.

 
6. Het automatiseren van iTunes en app store downloads

Of heb je meerdere iOS-apparaten u kunt de set-up van je iPhone, zodat wanneer u het downloaden van muziek en video ‘ s op je iPad, iTunes zal automatisch te verzenden naar uw smartphone. Ook kunt u het apparaat instellen op het automatisch downloaden van apps en updates. Maak je geen zorgen, op iOS 7 het apparaat doet dit via Wi-Fi-standaard, dus het zal niet eten uw gegevens-uitkering.

Om deze optie te activeren en ga naar Instellingen > iTunes en App Store en schakelen op de inhoud die u wilt synchroniseren.

5. Veeg omlaag vanaf het midden van het scherm om te zoeken

Veeg omlaag vanaf het midden van het startscherm te activeren Spotlight search – dit laat de gebruikers om te zoeken in de inhoud van het apparaat vindt u e-mail/teksten snel. Helaas, het heeft niet zoeken op het internet, zodat u nog gebruik maken van Siri of Google voor dit.

 
4. Veeg vanaf de onderkant voor Controle Centrum

Een van de vele functies die lijkt te zijn “geleend” van Android is het Controle Centrum. Deze wordt geactiveerd door uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm en stelt gebruikers in staat om het volgende te doen zonder dat u toegang tot de menu instellingen:

– Aan/uit-schakelaar – Vliegtuig-modus, Wi-Fi, Bluetooth, Niet Storen, en de Rotatie Lock

– Controle van de instellingen voor helderheid

– Spelen & skip muziek

– AirDrop

– Schakel over naar de zaklamp, timer, calculator of camera.

 

3. Tweak kaart instellingen

Als u altijd naar de bijeenkomsten in verschillende plaatsen, het is de moeite waard het tweaken van de Kaarten. Onder Instellingen> Kaarten u kunt kiezen of u wilt afstand in “Km” of “Km” en vertel de app of je nu liever een routebeschrijving te laten zien rijden of lopen routes door de standaard. Dus bijvoorbeeld, als u werkt in Londen veel rond lopen en na het ophalen uit de tube, het is waarschijnlijk het beste om het te veranderen om te wandelen.

 
2. Stel meldingen

De meldingen menu is vernieuwd in iOS 7. Wanneer u veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm, het apparaat brengt drie tabbladen. Deze tonen u vandaag alle gemiste uitzicht, waarmee u kunt schakelen tussen met een snelle veeg.

Wij geven de voorkeur het tabblad “alles” als deze toont alles met inbegrip van teksten, e-mails, agenda-afspraken. Als je eenmaal de meldingen menu in een tabblad zal openen standaard de volgende keer, dus wij geven de voorkeur om te vertrekken en het op ‘alle’. We hebben ook veranderd Meldingen Bekijken om “Sorteren door de Tijd” – Algemeen > Meldingen. Dit alles toont in de order was verzonden.

 
1. Optimaliseren mailbox met ongelezen/bijlagen mappen

Apple ‘ s standaard Mail app is aanzienlijk verbeterd met een gebaar bediening en de mogelijkheid om berichten sorteren beter. Veeg je naar links-naar-rechts op een bericht kunt u sturen naar de prullenbak of kies meer opties – zoals allen beantwoorden of doorsturen.

Echter, onze favoriete feature is de mogelijkheid voor het filteren van berichten. U kunt een “Ongelezen berichten” map en ook een “Bijlagen map” – de laatste toont alle berichten met een inhoud aangesloten. Dit wordt gedaan door te klikken op bewerken in de rechterbovenhoek van de mailbox en vervolgens vink de selectievakjes aan naast Ongelezen en Bijlage.