Sony Xperia Z2 tablet anmeldelse: Hænder på

0
63

Den Z2 tablet skibe med Android KitKat 4.4, en IPS-skærm og 13 timers batterilevetid.

Sony ‘ s Xperia Z2 kunne være den bedste Android KitKat tablet til at komme ud af MWC 2014. De Japanske virksomheder har taget den oprindelige Tablet Z og forbedring af de centrale områder, herunder display, design og batterilevetid.

Displayet på Z2 tablet er den samme størrelse og opløsning som den oprindelige (10.1 i og 1920 x 1200). Men Sony har skiftet fra LCD IPS-teknologi, så Z2 har et bedre kontrastforhold og bredere betragtningsvinkel.

Sony har også pakket Z2 med sin egen skærm-teknologi. Betyder dette at gøre en mærkbar forskel, eller er det bare marketing jargon? Den Triluminos hardware-teknologi gør det muligt for enheden at bruge en bredere spektrum af farver ved at udsende ren grøn og rød pixel – over 16 millioner i alt. Under vores hænder på det syntes bare at gøre billeder til at se mere mættet.

Virksomhedens X-Reality software engine giver en mere synlig fordel. Det opskalerer lav kvalitet indhold til tæt på HD-niveau ved at tilføje manglende pixels og slibe indhold i real-time. Det er godt, hvis du er tilbøjelige til at se 480p videoer fra YouTube.

Måske er det mest imponerende træk af enheden er designet. På en eller anden måde har Sony formået at reducere vægten og tykkelsen af enheden. Den Z2 vejer 439g og er 6,4 mm tyk.

Som Sony har udskiftet glasset tilbage (om Tablet Z) med en mat overfladebehandling, Z2 nu føles som et tykt stykke af kortet, og du vil ikke være så bekymret, hvis den falder ud af din hånd. Det er et fantastisk stykke ingeniørarbejde, og Sony har bevaret IP55/58 vandtæt rating og IP55 støv modstand. Dette kan gøre det ideel for virksomheder, der har brug for en tablet, som er i stand til at modstå udendørs brug, men kan ikke få budgettet til at købe en fuldt robust tablet som en Panasonic ToughPad.

Under motorhjelmen, Z2 er drevet af Qualcomm ‘ s Snapdragon-2.3 GHz quad-core processor og Adreno 320 grafik. Chippen er parret med 3GB RAM – giver dette en af de bedste specifikationer på markedet. Den eneste skuffelse er, 16GB intern hukommelse, men dette kan udvides ved hjælp af micro SD-kort slot (understøtter op til 64 gb).

Bagsiden har et 8.1 megapixel kamera og understøttelse for 1080p optagelse.

På side batteri, Sony fortsætter med en 6000mAh power pack, som er forseglet i. Men, Z2 er udstyret med en ny Udholdenhed mode, som slukker for strømmen undergrave programmer og opgaver i baggrunden for at øge batteriets levetid. Sony påstår, op til 13 timers videoafspilning.

Alt i alt, Sony har gjort et stort stykke arbejde med denne opgradering. Vi kan godt lide skærmen, og nødlanding på vandet af glasset tilbage. Hvis batteriet kan leve op til de krav, dette kunne være en af de bedste Android-tablets af 2014.