Snow Leopard-brugere venstre udsat for som Apple trækker støtte til OS

0
64

Snow Leopard

En ud af fem Mac-computere efter sigende på risikoen for cyber-angreb, som Apple stopper støtte i alderen OS.

Omkring en femtedel af alle Mac ‘ er, kan være i risiko for hacking og malware som følge af tilbagetrækning af opdateringer til Snow Leopard styresystem.
 
De seneste opdateringer til OS X lappet fejl i de tre seneste udgaver af desktop-operativsystem: Lion, Mountain Lion og Mavericks, men har undladt at inkludere opdateringer til Snow Leopard, der blev lanceret i 2009.
 
Tilbagetrækning af støtte efter fire-og-et-halvt år, gør OS den anden længste støttet Apple OS efter Tiger. OS, der er anslået til at køre på næsten en femtedel (19 pct.) af Mac-computere, hvilket betyder, at disse computere kan nu løbe risikoen for at blive udnyttet af hackere og malware.
 
Apple ‘ s sidste sikkerhedsopdatering til Snow Leopard blev i September sidste år. Apple ‘ s normale lappe politik er at sætte opdateringer til stede OS og den foregående. Støtte til “n-2” OS normalt slutter på launch dag i den seneste version af operativsystemet. Men med Snow Leopard, dette varede meget længere tid for.

Den seneste opdatering, betyder det, at Løven (n-2 OS) fik også en patch, hvilket svarer til OS fortsatte popularitet og den alvorlige fejl i sig selv.
 
Apple kan have en hård tid på at få folk ud, Snow Leopard, selv om. OS, der var de sidste til at støtte programmer skrevet for PowerPC-chip bruge Rosetta oversættelsesværktøjet og brugere viser ingen tegn på, at de ønsker at give disse op og opgradere deres software.

Som rapporteret af DET Pro, Apple blev tvunget ind i en opdatering af OS X til at lappe en fejl med dens kryptering. OS X Mavericks v10.9.2 programrettelsen løser problemet med en svaghed, der ændrer den måde, Mac-enheder håndtere krypteret kommunikation, og det betyder, at kritiske kontrol af gyldigheden af et websted SSL-certifikat er overset, når brugere forsøger at oprette en sikker forbindelse.