Samsung Knox 2.0 til at starte med Galaxy S5

0
83

Sikker Android container til at støtte Galaxy S5 fingeraftryksscanner og to-faktor autentificering.

Samsung har annonceret sin Knox 2.0-software til Android-enheder, som kommer præinstalleret på Galaxy S5 håndsæt og aktiveres ved at trykke på et ikon på startskærmen.

Den Sikrede Enhanced (SE) Android beholder understøtter nu to-faktor-autentificering, VPN+, certificering ledelse og støtte til fingeraftryksscanner i den kommende Samsung Galaxy S5. Single sign-on er også understøttet, så IT-administratorer nemt kan købe og implementere business-apps til medarbejdere.

Den Knox container er nu i stand til at scanne og validere applikationer fra Google Play store. Når en app, der anses for sikre, at det er meddelt virksomheden privilegier inden i beholderen, hvilket betyder, at brugerne ikke behøver at skifte mellem privat-og business arbejdsområder.

Samsung har også lanceret en dedikeret Knox markedsplads, som en virksomhed med fokus app store. CA Technologies og God Teknologi har begge annonceret deres management software vil nu integrere med Knox.

Samsung hævder, at der siden lanceringen i oktober 2013, hvor selskabet har solgt over 25 millioner enheder med software og har omkring 7.000 Knox aktiveringer hver dag.
 
“Takket være den hurtige vedtagelse af Knox i løbet af de seneste fem måneder, vi havde brug for til at udvikle sig, Samsung Knox platform til at opfylde de skiftende behov, vores kunder og virksomheden som helhed,” siger JK Shin, formand og administrerende DIREKTØR hos Samsung.

Shin gik med at bemærke, at Samsung vil lytte til kunder og partnere for at forbedre sikret Android-software gå fremad.

Knox 2.0 vil starte med Galaxy S5 er på 11 April, og vil derefter blive rullet ud til andre Samsung-enheder i Q2. Brugere bliver nødt til at opgradere til Android 4.4 KitKat første, selv om. DET Pro fik sine hænder på, Galaxy S5 på MWC – se vores første indtryk nedenfor: