Privacy International udfordringer Snooper s Charter tæppe hacking warrants i højesteret

0
66

Kampagne gruppe filer til domstolsprøvelse af Undersøgelsesbeføjelser, Bill er hjørnestenen i politik

Privacy International har appelleret til højesteret til at slå ned en central del af den Efterforskningsmæssige Beføjelser Lovforslag, der gør det muligt for regeringen at udstede tæppe hacking garanterer, at GCHQ.

Den såkaldte “tematiske warrants”, der er indeholdt i den såkaldte Snooper s Charter tillade spion agentur til at hacke sig ind i computere og telefoner af mennesker, både i og uden for STORBRITANNIEN.

I modsætning til normale garanterer, at de ikke kræver et enkelt mål til at blive navngivet, og du kan i stedet bruges til at dække en hel klasse af unavngivne ejendom eller personer, som “alle mobiltelefoner i Nottingham,” i eksemplet med den kampagne gruppe.

Privacy International har i første omgang rejst en klage over disse generelle warrants i 2014, hvor det tog sin sag til Undersøgelsesbeføjelser Tribunal (IPT), som fører tilsyn med organer, herunder GCHQ.

Kampagnen gruppe havde anført, at en sådan blanket warrants har ikke noget grundlag i det forenede kongeriges lovgivning og også i strid med artikel 8 og Artikel 10 i den Europæiske menneskerettighedskonvention (EMRK) – retten til privatlivets fred og freedon tale. Men IPT medhold i regeringen i februar dette år.

Derfor, den organisation, der har taget sin sag for højesteret, der søger at vælte den IPT ‘ s afgørelse. Så godt som det, den hævder, at den tematiske warrants strid med den europæiske MENNESKERETTIGHEDSKONVENTION, den gruppe er også hævde, at det underminerer 250 år af den engelske common law, som det hævdede “har længe afvist generelt warrants”.

“IPT’ s beslutning om tilskud regeringen carte blanche til at hacke hundredvis eller tusindvis af mennesker computere og telefoner med en enkelt warrant,” sagde Privacy International juridisk officer, den Karminrøde Kim. “Generelt warrants tilladelse GCHQ for at målrette mod en hel klasse af personer eller ejendom uden at bevise, at en dommer, der hver berørt person er mistænkt for en forbrydelse, eller en trussel mod den nationale sikkerhed.”

“Ved at sanktionere denne magt, IPT har upended 250 år af fælles lov, der gør det klart, at sådanne warrants er ulovlige. Kombineret med magt til at hacke, disse warrants udgør en enestående ekspansion af statslig overvågning kapaciteter med alarmerende konsekvenser for sikkerheden af vores enheder og internettet,” Kim tilføjet.

At sige, at disse tematiske warrants er en hjørnesten i den Snooper ‘ s Charter, Privacy International har hævdet, at hele lovforslaget kunne være i tvivl hvis det vinde sin sag i High Court.

Gruppen er ikke kun kroppen til at udtrykke bekymring om optagelse af warrants i IP-Regningen. I februar, Intelligence and Security Committee (ISC) anbefales “væsentlige ændringer” til ordlyden af lovforslaget, der tilføjer, at det var ikke overbevist af nogle af de juridiske rammer for dets gennemførelse, herunder forskellige hacking warrants.

Lovligheden af bulk data indsamling under DRIPA – emergency stop-gap forordning regeringen håber, vil blive erstattet af den Undersøgelsesbeføjelser, Bill – er også blevet udfordret af MPs Tom Watson og David Davis, der med de gældende frem gennem de Europæiske fællesskabers Domstol (ef-DOMSTOLEN).

Hvis DRIPA er fundet til at bryde retten til privat-og familieliv, som defineret i den europæiske unions Charter om Grundlæggende Rettigheder i den Europæiske Union, det kunne spolere mange af de planer, der er fastsat i Snooper s Charter samt.