Personeel inducties gebrek aan aandacht voor beveiliging

0
62

Het nieuwe onderzoek vindt dat tweederde van de bedrijven niet om veiligheid als onderdeel van de werknemer inductie.

Twee derde van de bedrijven niet de moeite om zijn IT-beveiliging als onderdeel van een medewerker van de inductie, volgens een nieuwe studie.

Een overzicht van 1,185 mensen met verantwoordelijkheid voor de uitvoering van inducties in hun organisaties, uitgevoerd door Loudhouse Research, bleek dat slechts 32 procent van de middelgrote bedrijven in Europa hebben de IT-beveiliging als een aspect van de werknemer inductie. In het onderzoek is ook gebleken dat slechts 39 procent bedekt internet usage policy binnen hun organisaties.

Maar uit het onderzoek blijkt dat 73 procent van de respondenten beoordeeld inductie beleid in de afgelopen 12 maanden, met de groei van het bedrijf en het herstructureren van de belangrijkste redenen voor de review.

De “Medewerker Onderwijs Gap” rapport is uitgevoerd in opdracht van het anti-virus bedrijf McAfee. Het bleek dat de grote gaten in bedrijf inductie processen zijn waardoor bedrijven kwetsbaar voor onnodige veiligheidsrisico ‘ s.

Maar het verenigd koninkrijk leidde de manier waarop bedrijven in dit land de meeste kans te houden inductie sessies voor alle werknemers, terwijl er nauwelijks een derde van de bedrijven in Frankrijk en Italië hadden inducties voor alle medewerkers.

Waar beveiligingsproblemen worden verhoogd, de enquête bleek dat de meeste bedrijven het gevoel dat de eindgebruiker meer schuldig dan de werkgever, die zou kunnen hebben ernstige gevolgen voor de werknemer en de werkgever aansprakelijkheid.

Het onderzoek blijkt dat 55 procent van de respondenten dat een werknemer moet verantwoordelijk worden gehouden voor een persoonlijke e-mail die verspreidt een virus op het netwerk van het bedrijf. Een gestolen laptop wordt ook gezien als de verantwoordelijkheid van de werknemer door 67 procent van de organisaties.

Greg Dag, een Security Analyst bij McAfee zei dat veel bedrijven er niet in slagen om dekking van computer-en internetgebruik beleid.

“Bedrijven zijn niet vast te leggen de mogelijkheid die door nieuwe starters van het opwekken van een gevoel van waakzaamheid en veiligheid in de beroepsbevolking,” zei hij. “Dit toezicht, in combinatie met een duidelijk gebrek aan handhaving neemt het risico van nieuwe medewerkers bewust of onbewust schenden van corporate security protocollen.”