O2 ondersteunt Kmo ‘ s met nieuwe starter kit

0
66

De mobiele reus is gericht op het gemak, de druk voor kleine bedrijven krijgen door hen een starter kit ontworpen specifiek op hun behoeften in het achterhoofd.

O2 geeft de kleine jongens een handje te helpen door de lancering van een starter kit die specifiek gericht is op het geven van kleine en middelgrote ondernemingen (Kmo ‘ s) de ondersteuning die zij nodig hebben.

De KMO-starter pack geeft bedrijven de twee gratis maanden abonnement op een van de exploitant gebundeld zakelijke tarieven, gratis toegang tot de O2 conciërge service voor dezelfde periode, een speciale, gratis telefoon klantenservice lijn en een drie-maandelijkse check-up call van een account manager voor het identificeren en oplossen van mogelijke problemen.

“In de O2 we realiseren er zijn honderden dingen om te gaan als je een eigen bedrijf starten. Dat is de reden waarom de O2 Business Starter Pack is ontworpen om de druk uit,” beweert dat het aanbieden van de website. “Krijg je niet alleen gratis line rental en een toegewijde klantenservice, onze Conciërge Service geeft je ook een extra paar handen hebben.”

Het gebruik van de dienst, kunnen Kmo ‘s gemakkelijker en kosten-effectief communiceren met collega’ s, leveranciers, klanten en potentiële klanten, naar de mobiele reus.

“Dit is bedoeld om ondernemers de ondersteuning die ze nodig hebben,” zei David Baxter, business proposities manager bij O2 UK.

“Het heeft een grote waarde tarief, een gegarandeerde service belofte en conciërge diensten gebundeld, waardoor de britse start-ups vrij om te gaan met het krijgen van hun ondernemingen van de grond. O2 is al het gewenste netwerk voor Kmo ‘ s. We begrijpen wat ze nodig hebben en we zetten ons in om hen te helpen.”