O2 de iPhone te ontgrendelen?

0
65

iPhone

Nu zijn exclusief te houden ten opzichte van de iPhone is te komen tot een einde, O2 planning op voor de openstelling van het apparaat voor gebruikers?

O2 is om gebruikers te raden om te bepalen of het zal hen in staat stellen om te ontgrendelen hun iPhones wanneer hun huidige contracten tot een einde gekomen.

Op dit moment is de mobiele reus is nog steeds de exclusieve netwerk voor de iPhone in de UK, maar sommige gebruikers hebben al overgeslagen O2 de officiële lijn van het niet bestraffen ontgrendelen door het zelf doen het stiekem.

Zowel Orange en Vodafone kondigde onlangs aan dat ze zal bieden voor de iPhone op hun netwerken tegen het einde van het jaar en het begin van 2010 respectievelijk. Als zodanig, het lijkt O2 is piekeren dingen over en nog steeds proberen om te beslissen of het zal afsteken klanten met een unlock-code aan de haven hun apparaten over naar een concurrent.

“We bieden niet ontgrendelen op het einde van een klant met de iPhone-contract zoals we hadden het exclusieve contract voor de iPhone in het verenigd koninkrijk,” O2 een woordvoerder vertelde Het Register. “Het is duidelijk, dat de situatie is veranderd… en we werken momenteel door wat er zal gebeuren.”

HET PRO gecontacteerd O2 voor meer informatie over het commentaar, maar terwijl een woordvoerder bevestigde ze waren echte, voegde hij eraan toe dat het bedrijf niet heb verder niets toe te voegen.