Nämä 9 Hankkeet Saavat Sinut rakastumaan Valokuvaus

0
67

Jos olet etsinyt inspiraatiota tai ideoita kickstart teidän valokuvaus tänä kesänä, on paljon online-hankkeisiin voi osallistua. Valokuvaus harjoituksia

7 Taito-Rakennus Valokuvaus Harjoituksia, Jotka Todella Toimivat

7 Taito-Rakennus Valokuvaus Harjoituksia, Jotka Todella Toimivat
Siellä on paljon harjoituksia, jotka voivat auttaa “kehittää valokuvaus-silmä”. Tässä ovat kaikkein tehokkaimpia, että olemme löytäneet.
Lue Lisää

voi olla loistava tapa parantaa taitojasi, ja tämä luettelo yhdeksän projekti-ideoita ei ole poikkeus.

1. Usein Kuva Kävelee

Menossa ulos kävelylle tarkoituksenaan ottaa kuvia säännöllisesti on hyvä tapa pysyä intohimoisesti valokuvausta. Menossa eri paikkoihin ottamaan kuvia voi olla hyvä tapa tutustua oman kaupungin. Mennä vähän kauempaa ja voit löytää naapurimaiden kaupunki.

NEW YORKISSA, MIKÄ ON HYVÄ!? 9. heinäkuuta, olemme tulossa takaisin meidän toinen #WWLxNYC kävellä ja tällä kertaa olemme roikkuu meidän silmut yli @honeygrow. tarpeetonta sanoa, olemme todella super duper innoissaan nähdä teidät kaikki uudestaan ja tavata uusia kasvoja/saada uusia ystäviä. klo 9:30 9. heinäkuuta tavataan Cobble Hill Park (vain etsiä kaikki täällä on niin paljon ihmisiä kameroiden kanssa) liittyä meihin. menemme ympäri lähiseutua, ennen kuin päättyy @honeygrow lounas (nauttia 20% pois aterian) ryhmänä. kysyttävää? älä epäröi kertoa meille! tämä jopa on avoin kaikille, mutta ei RSVP-linkin bio auttaa antaa meille idea. emme voi odottaa nähdä sinua, NYC! #WWLxHG #hglocal #honeygrow jakaa maailma: #walkwithlocals oh.. hei, olet tehnyt näin pitkälle? MAHTAVA! tag ystävä, joka on A. joku, joka pitäisi tietää meidän walk with @honeygrow tai B. henkilö haluat jakaa aterian kanssa. sinä ja ystäväsi voitte molemmat voittaa lahjakortit #honeygrow. (ei tarvitse olla NYC) onnea fam!

Post jaettu Kävellä Paikallisten Kanssa (@walkwithlocals) Kesäkuu 27, 2017 5:11 pm PDT

Ottaa kuvia yksin kaupungissa, asetus voi olla uhkaava, jos et tunne hieman hermostunut mahdollisuus, tutkia, onko kuva kävelymatkan ryhmien omalla alueella. Etsi kaupungin nimi yhdessä “photo walk” nähdä mitä tulee. Voit myös käyttää online-resursseja, kuten Worldwide Photo Walk ja 52Frames, tai tutustu hashtags kuten #photowalk on Instagram.

2. 100 Vieraita

100 Vieraita on Flickr-ryhmä, jossa voit jakaa edistymistä on hyvin erityinen hanke: ottaa 100 kuvia 100 vieraita. Heillä on muutamia ohjeita pitää mielessä:

“Kestää vähintään 100 kuvia 100 ihmiset et tiedä. Lähestymistapa joku tai ryhmä ihmisiä, kysyä lupaa sekä ottaa kuvan heistä, ja lähettää sen tähän ryhmään. Saada tietää muukalainen/s. Keitä he ovat? Mikä on niiden elämä on?”

He lisäävät, että se ei ole kilpailu saada 100 kuvia, vaan oppimiskokemus.

100 strangers photography Kuva Luotto: Ade Oshineye kautta Flickr

Ajatus kävely jopa ventovieraalle ja pyytää ottamaan kuva on pelottava, mutta lopulliset tulokset voi olla erittäin palkitsevaa. Hanke on muistuttaa suosittu Humans of New York-hanke alkoi valokuvaaja Brandon Stanton, jonka työ on tullut uskomattoman suosittu.

3. Pick Objektiivi

Jos käytät SLR kamera, valita vain yksi objektiivi käyttää tietyn ajan. Suosittu valinta varten tämä hanke on Näppärä Viisikymmentä

3 Todella Yksinkertainen Kuva Hankkeita Voit Tehdä Tänä Viikonloppuna

3 Todella Yksinkertainen Kuva Hankkeita Voit Tehdä Tänä Viikonloppuna
Riippumatta teidän kyky kuin valokuvaaja, se voi olla vaikea löytää aikaa alkaa iso kuva hankkeen. Tässä on kolme yksinkertaisia, voit kokeilla tätä viikonloppuna.
Lue Lisää

.

On olemassa 50mm f1.8 linssit saatavilla sekä Nikon ja Canon alle 200 dollaria, ja nämä linssit voi tuottaa hyviä tuloksia. Kiinteä objektiivi tekee myös työtä saada täydellinen laukaus.

50mm lens Kuva Luotto: Vaeltaa Jr. kautta Flickr

Toinen projekti voit keskittyä tässä luokassa on Hankkeessa 50: ota valokuvia 50mm objektiivi 50 päivää ja katso mitä voit keksiä.

Voit nähdä joitakin esimerkkejä muiden valokuvaajien tällaisia hankkeita täällä:

 • Hanke 50 Rick Nunn
 • Simon Piispan 50 Valokuvat @ 50mm

4. Mistä Minä Seison

Tämä hanke ei ole uusi idea, mutta hieman luovuutta ja omistautumista, voit luoda kiehtova kirjaa missä olet ollut joka päivä niin kauan kuin haluat. Voit tehdä sen missä tahansa kuukausi vuodessa. Mistä minä Seison on juuri sitä miltä se kuulostaa: ottaa päivittäin kuva jalat, missä seisot — tai kuten sitä kutsutaan on Instagram, “selfeet.”

Olen yrittänyt laskea, kuinka monta eri laatat ovat täällä, mutta en pidä menettää luottaa… nyt minulla on 11. Onko se oikea?? Löytyy Brooklyn, Brooklyn lenkkarit @greatsbrand! #greatsbrand #nyc #newyorkcity #brooklyn #newyorker #newyorknewyork #ilovenewyork #thebigapple #ihavethisthingwithfloors #ihavethisthingwithtiles #teampixel

Post jaettu Davina?? (@heydavina) Jul 6, 2017 6:56am PDT

Pelkää, et ole menossa minnekään mielenkiintoinen tarpeeksi selfeet? Tutustu Katie McEnaney post tietoja hänen sarja. Kun hän kotiin sairas, hän otti valokuvan kylmä lääkettä ja kudosten, täydellinen edustus hänen päivä.

Lisää inspiraatiota, tutustu Instagram-tilin, Jossa Seison tai hashtag on sama nimi.

5. Valitse aikaraja

Sitoutumalla ottaa kuva päivässä voi olla suuri lähde motivaatiota. Voit usein löytää itsesi etsivät ja nähdä kuvia, joissa ei ehkä muuten. Kun otetaan yksi kuva päivässä, se on hyvä idea antaa itsellesi tietyn ajan kuluessa. Esimerkiksi, voit tehdä 365-päivän projekti

6 Innostava 365 Päivän Valokuvauksen Hankkeita Luovan Mojo

6 Innostava 365 Päivän Valokuvauksen Hankkeita Luovan Mojo
Kaikki valokuvaus-projekti on valmis yli vuoden näyttää eeppinen. Mutta katsotaanpa murtaa se alas yhden päivän ja yhden tehtävän – yksi kuva joka päivä vain vuoden.
Lue Lisää

ottaen yksi kuva päivässä vuoden ajan.

Jos sinusta tuntuu että vuosi on liian pitkä, voit kokeilla 30 päivän haaste. Vähän vähemmän painetta ja muutamia lisää kuvia, voit valita 52 viikon projekti, jossa yksi kuva viikossa.

Jos löydät itsesi ihmeissään ideoita, löydät runsaasti ohjeita verkossa. Siellä on nykyinen jatkuva haaste yli Arjen Eyecandy kanssa 52 ohjeita ja Facebook-ryhmä, jossa voit jakaa viikoittain laukausta.

Jos etsit enemmän inspiraatiota, tarkistaa näitä ohjeita:

 • 30 Päivän Valokuvaus Haaste
 • 52 Kehykset Viikoittain Haaste

Toinen lähestymistapa on yksinkertaisesti kaapata yksi päivä elämässäsi kautta valokuvauksen. Jos haluat saada todella äärimmäinen määräajan, mennä 30 mm 30 minuuttia. Kun sinulla ei ole aikaa pysähtyä ja ajatella, olet luultavasti saada hyviä kuvia et olisi päässyt muuten.

Jos haluat paikka, jossa voit etsiä inspiraatiota tai solidaarisuus, on olemassa useita sivustoja

Top 4 Valokuva Sivustot Jakaa Yksi Kuva Everyday

Top 4 Valokuva Sivustot Jakaa Yksi Kuva Everyday

Lue Lisää

suunnattu nimenomaan kuvien jakamiseen, jotka ovat osa 365-projektin.

6. Valitse Toistuva Esine

Onko aiot matkustaa uusiin paikkoihin tai yleensä melko rutiini aikataulu, voit ottaa pieni esine mukaasi, jos haluat sisällyttää kaikki valokuvat. Tämä auttaa lisätä oman henkilökohtaisen hohto valokuvat.

Mitä valitset koska kohde on täysin jopa sinua. Se voisi olla pieni lelu olento tai olio — kumi duckie on suosittu vaihtoehto — tai se voisi olla rekvisiittaa, kuten valokuvakehys tai paperia leikata pois, joka käyttää oman taustan elementtinä kuvassa.

HBD @gigihadid

Post jaettu shamekh ???? (@shamekhbluwi) Apr 23, 2017 2:30 PDT

7. Online-Ohjeita ja Raadonsyöjä Metsästää

Jos olet todella ihmeissään ideoita, voit aina laittaa valokuvauksen kohtalo on täysin jonkun toisen käsissä. Suosittu vaihtoehto löytää ideoita on mennä raadonsyöjä metsästää. On olemassa paljon online valokuvaus raadonsyöjä metsästää voit osallistua. Käyttämällä jonkun toisen lista löytää mahdollisuuksia ottaa valokuvia perustuu joukko ohjeita, vie painetta pois teistä keksiä hyviä ideoita.

Jos satut kiinni raadonsyöjä metsästää, koska se on juuri alkanut, voit jakaa kuvia ryhmän kanssa, muuten voit vain käyttää ohjeita luoda henkilökohtaisen joukko kuvia.

Jos haluat osallistua meneillään raadonsyöjä metsästää, tutustu tämän Kesän Raadonsyöjä Metsästää.

Lisäksi raadonsyöjä metsästää, voit löytää muita erilaisia online-ohjeita oman valokuvauksen. Yksi niistä on tällä Hetkellä. Hanke koostuu seitsemästä ohjeita siitä, mitä olet tällä hetkellä:

 • Lukeminen
 • Rakastava
 • Kuuntelu
 • Syöminen
 • Katsomassa
 • Yllään
 • Toivotan

Sinun ei tarvitse ampua ne kaikki samaan aikaan tai jopa saman päivän aikana — vain käyttää ohjeita, koska kohta inspiraation, kun mieliala iskee. Voit asettaa aikataulun tai snap kuvia, kun et tunne innoittamana. Vain tee läpi luetteloita rauhassa.

8. Pick Teema

Jos et pidä ajatuksesta, että erityisiä ohjeita, voit valita teema, joka antaa sinulle hieman enemmän vapautta. Mahdollisia teemoja ovat:

 • Hallitseva väri
 • Valokuvaus tyyli (makro, musta ja valkoinen)
 • Ruoka
 • Arkkitehtuuri
 • Kasvit
 • Hyönteiset
 • Tekstuurit

Jos haluat vielä lisää ideoita, tutustu tähän luettelo yli 300 teemoja.

9. Z

Z-hanke on et pitää silmät auki koko ympäristöäsi, etsiä niitä kirjaimia arkkitehtuuri, luonto ja enemmän.

a to z photography Kuva Luotto: Duncan C kautta Flickr

Kun sinulla on kaikki 26 kuvia, se kaikki tulee yhdessä kun voit tehdä kollaasi. Mikä on erityisen hauskaa tässä hankkeessa on se, että ei ole mitään järjestystä tai aikarajaa siitä, miten edetä tässä hankkeessa. Se kaikki riippuu siitä, mitä voit löytää ympärilläsi.

Mitkä ovat sinun suosikki kuva hankkeita? Onko yksi projekti tuntuu todella parantaa valokuvauksen taitoja? Kerro meille vuonna kommentit.

Kuva Luotto: Laborant kautta Shutterstock.com