Landdistrikterne i STORBRITANNIEN kan have til at anmode om bredbåndstjenester

0
66

Regeringen vil ikke være med til at forbinde sidste fem procent af UK til internettet

Landdistrikterne i danmark uden adgang til bredbånd vil være nødt til at anmode om adgang, efter at regeringen har besluttet, ikke at udrulle bredbånd i hele STORBRITANNIEN.

Bredbånd FORSYNINGSPLIGTEN) høring dokument viser, at boliger og virksomheder der bor i områder af STORBRITANNIEN, der ikke er omfattet af bredbånd vil være nødt til formelt at anmode service.

Selvom detaljerne er i øjeblikket uklart, nogle måske nødt til at vente til 2020, før de kan gøre det, med den regering, der hævder, at nogle ikke ønsker hurtigere internet forbindelser.

I det dokument, regeringen sagde: “USO forbindelse er styret af efterspørgslen – der er til rådighed på anmodning, snarere end forebyggende – og udpegede befordringspligtige virksomhed, eller udbydere, der er forpligtet til at levere en forbindelse op til en rimelig pris tærskel.

“Vi ved fra de forskellige interventioner, som regeringen har gjort til dato, at det er usandsynligt, at alle vil være forbundet, selv hvis denne mulighed er tilgængelig for dem, og så vi ikke mener, at en yderligere udbygning af bredbåndsnet-programmet, på dette tidspunkt er hensigtsmæssig eller ville repræsentere værdi for pengene.”]

Men en kritiker, reagerede ved at beskylde regeringen for ikke at tjene folk i mindre tæt befolkede områder.

Dan Howdle, editor-in-chief på Kabel.co.storbritannien, fortalte IT Pro: “jeg har argumenteret for de seneste to år, at de sidste fem procent vil blive fejet ind under tæppet som denne udrulning kommer til en afslutning. USO høring dokument er blot at tilføje et par grader til den langsomt og forsigtigt kogt accept af, at der ved den Britiske offentlighed.

“Hvad der er efterspørgsel? Vil en hel landsby nødt til at tale med én stemme for at garantere betragtning? Vil landsbyer bestående af for få huse, der ikke udgør et presserende efterspørgsel nok?”

Det dokument, der gik på at antyde, at folk vil være forpligtet til at bidrage til omkostningerne ved installation af bredbåndsforbindelser over en vis tærskel, der er betalt af den udbyder, som allerede arrangement med telefon service.

“I betragtning af de høje omkostninger ved at levere bredbånd adgang til lokaler i fjerntliggende områder, det er rigtigt, at dette er gjort på anmodning, snarere end at rulle den ud og venter på at se, hvis folk i de områder, der ønsker at være tilsluttet”, er det dokument, der læses.

Regeringen arbejder på at gennemføre USO, før 2020. Omkring halvdelen af landdistrikterne (omkring 1,5 millioner forbrugere) i hele landet, der beskæftiger sig med sub-par bredbånd hastigheder, med dette stiger til 57 pct. i dele af Skotland.

Regeringen har tidligere bebudet sin ambition om at levere ekstremt hurtigt bredbånd tjenester til 95% af landet inden 2017 gennem teleselskab BT, men har ikke fastsat en tidsramme for de resterende regioner.

Howdle foreslog, at BT ‘ s ejerskab af Openreach, sin fiber udrulningen arm, er årsagen til vanskelighederne ved at udrulle fiber til landdistrikterne, og det teleselskab, der kun overlevede et Ofcom undersøgelse, der kunne have set den division fuldt adskilt fra virksomheden.

“BT’ s ejerskab af Openreach er kernen af problemet her.” sagde han. “Som en corporate bekymring, der skal sætte rentabilitet forud for sin public service ansvar. Indtil det er opdelt, i den endelige fem pct kunne være noget, vi stadig taler om et årti fra nu.”