Kabel-udbydere båndbredden krise

0
96

Analytiker advarer om kapacitetsmangel i rich media-indhold levering.

Ny forskning offentliggjort i denne uge har advaret om en truende krise i båndbredde kapacitet for kabel-tv-operatører, der ønsker at tilbyde mere rich media-indhold og-tjenester til kunderne.

Stigende efterspørgsel efter båndbredde-sultne-tjenester såsom high definition tv (HDTV) og online gaming er gradvist fører til en kritisk mangel på kapacitet i kabel-operatørers net, ifølge en undersøgelse fra analytiker ABI Research.

“Det faktum, at kabel-selskaber er i stigende grad fokuseret på at konkurrere med teleoperatørerne til at yde mere interaktivt eller high-definition-service betyder, at de står over for en reel krise i kapacitet i de kommende år,” Stan Schatt, ABI Research vice president og forskning direktør fortalte , at DET PRO.

Han sagde, at fremkomsten af flere rich-media-tjenester ville se kunder, der bruger mere båndbredde, da de hente langt mere data end nogensinde før. Men historisk set, kabel operatører, der har koncentreret sig båndbredde kapacitet på overførsel af indhold til deres kunder.

“Den stigende båndbredde krav på kabel-tv-selskaber vil snart nå krise fase, men dette er en “dirty little industri secret”, som ingen taler om,” sagde Schatt, der tilføjer, at en opgradering af netværk til at bære tungere trafik downstream kunder vil tegner sig for omkring 80 milliarder dollar (£40.37 millioner) verden over i investeringer over de næste fem år.

Undersøgelsen viser, at kabel-tv-selskaber har en række muligheder åbne for dem at afværge krisen i løbet af denne prognose periode. Disse omfatter sats forme og udvide båndbredden spektrum over 750 MHz, hvilket Schatt sagde allerede blevet foretaget af nogle aktører, især i USA.

Det siger også en række andre muligheder vil komme til at spille under sin prognose perioden, herunder spektrum opgraderinger kombineret med node-opdeling, skiftede digital video, passive optiske netværk (PON) overlay, MPEG-4 komprimering, og home gateway båndbredde management-løsninger.

Men Schatt advarede om, at alle disse muligheder indebærer kompromiser, der er forbundet med at balancere omkostninger og fordele, og at nogle er mere relevant i visse situationer end andre. “Om nye fibre, som Verizon gør i OS, er dyrt,” sagde han.

Det er et lignende problem med, at de står af Virgin Media, selskabet blev dannet ved en fusion af de BRITISKE kabel-operatørerne NTL og Telewest. Den høje pris på om fibre samt om konventionelle kabel til døren belemret med stor gæld, at begrænse dets evne til at udvide yderligere og løse fremtidige kapacitetsproblemer tidligt.

Og af den nye infrastruktur, som er lagt i det forenede KONGERIGE ved kan lide af BT ‘ s næste generation af 21st århundrede netværk, sagde han: “Der vil gå direkte til at hjælpe opgradere kravene til båndbredde, men hvis de tror, at der vil være nok, de er fløjtende på kirkegården.”

Han foreslog, at kabel-tv-selskaber ville se til at dele udgifterne af ekstra båndbredde levering med udbydere af indhold, samt sende det ud til kunder.