Har brug for at Vide: iPhone 4

0
72

iPhone 4

Vi har alle ventet på det seneste version af Apple ‘ s flagskib smartphone for at blive afsløret, og i aftes oplevede Steve Jobs afsløre det til verden. Vi tager et kig på alt, hvad du behøver at vide om den nyeste enhed.

Så hvad der blev lanceret i går aftes?

Steve Jobs gik på scenen i Apples Worldwide developers Conference (WWDC) i San Francisco og løftet sløret for den næste generation af Apples smartphone-enhed, iPhone 4.

Spændende navn. Så hvad er de nye funktioner?

Job, der hævdede, at denne version var “den største spring siden den oprindelige iPhone.”

Overordnede funktioner i enheden omfatter et fem megapixel kamera – up fra 3,2 i den sidste – herunder en flash og 5x digital zoom, og en front vender kamera til video-konferencer.

På indersiden, smartphone har fået en ny, mere kraftfulde Apple A4 processor og microSIM, samt en meget bedre batterilevetid, ifølge Jobs’ krav. Huset indeholder også en antenne inde for bedre modtagelse.

Ekstra funktioner fortsat med tilføjelse af HD-videooptagelse og et gyroskop. Endelig enheden, som vil blive 24 procent slankere end den sidste inkarnation.

Hvordan har disse funktioner sammenligne med de rygter?

Generelt rygtemøllen var vist ret. Kamera både foran og bagpå, processor og øget batterilevetid havde alle været forudsagt – selv om meget af dette kom fra en lækket prototype frem for gætterier.

Der var dog et par ekstra. Huset med de antenner var noget af en overraskelse, som var udgivelsen af iMovie for kun $4.99 i App Store. Men det største chok var, hvor hurtigt den udgivelsesdato, var, som vi alle troede, vi ville være nødt til at vente omkring for aldre.

Du må ikke forlade os i spænding på, hvornår vil det være tilgængeligt?

IPhone 4 er sat til at blive lanceret på det BRITISKE kyster på 24 juni.

Selv i det forenede KONGERIGE?

Ja! Job lovet i går aftes, at udgivelsesdato ville være det samme internationalt, som det var i USA. De få den enhed, den 24. juni, bortset fra STORBRITANNIEN og USA, er Frankrig, Tyskland og Japan. Andre lande vil følge trop i juli, med iPhone 4 er til rådighed i 88 lande verden over af September.

Vil det være eksklusivt til et netværk denne gang?

Nej. Selv om O2 altid haft den eksklusive før, mange andre aktører har fået på Apple vognen, og som et resultat, vil også være at tilbyde den nyeste version af enheden.

Indtil videre bekræftet, at vi har O2, Vodafone og Orange, med Carphone Warehouse giver telefonen på kontrakter, der er for alle tre.

Men hvad vil det koste?

Dette er, hvor de oplysninger, der mangler lige nu.

O2 i STORBRITANNIEN administrerende direktør (CEO), Ronan Dunne, har bekræftet, at selskabet vil være at tilbyde en “begrænset tidsrum særlig opgradering tilbud” for de kunder, der allerede har en iPhone på O2 nettet, men prissætningen er endnu ikke afsløret.

Igen med Vodafone og Orange, de eneste oplysninger, vi har, er, at de vil bære enheden, men ingen told er blevet specificeret som endnu.

IPhone 4 være bedre for business-brugere, selvom?

IPhone har i stigende grad blevet mere af en business telefon, med den sædvanlige e-mail-og web-kapaciteter, men også med et stadig større antal apps, der rammer markedet med henblik på business brugeren på vej.

Vi tror, at den vigtigste draw, fra det forretningsmæssige aspekt, er den forreste vender kameraet, som videokonferencer, når du er på farten, kan være stor for disse møder, som du ikke kan komme til.

Også forbedret batterilevetid – hvis det viser sig at være sandt – vil være stor for dem, der bruger batteri dræne business apps.

Men kameraet og processor forbedringer vil sandsynligvis være til mere gavn for forbrugerne.

Som sagt, er den virkelige trække for business-brugere vil være ankomsten af iPhone OS 4, som vil medføre masser af enterprise-venlige funktioner, herunder bedre kryptering af data, mobile device management, support for Exchange Server 2010, multi-tasking evner og evnen til at skabe og administrere mapper, som du gør på skrivebordet. Dette vil være tilgængelig som en opdatering til iPhone 3GS brugere fra 21 juni.