Google skifter hyperlinks til sort

0
66

Søgemaskine håber, at retssagen vil afsløre optimal farve for klik

Google har været på A/B-test sort hyperlinks mod traditionelle blå i søgeresultater for at se, hvilken farve, der tilskynder flere klik.

Det ser ud til, at den ændring, som har set den overskrift, tekst, links, ændre farve, selv om de links, nedenunder forblive som grøn og anden tekst, der har opholdt sig sort, påvirker kun Chrome-brugere i øjeblikket.

Dem, der blev serveret den sorte links der ikke synes at være særlig tilfreds med dem og tog brugere på Twitter, Reddit og andre sociale netværk til at klage over ændringen.

Brugeren Joseph Madden klagede: “Den sorte unclicked links til at se forfærdelige og der er ikke meget funktionel!”

Facelessloser, i mellemtiden, sagde: “Min Google-links, har vendt sort, De ser forfærdelige. Venligst slå dem tilbage til blå.”

Selv om søgegiganten ikke har afsløret, hvorfor det har gjort den forandring, de farver, links, har været et væsentligt fokus for virksomheden. Før det afgøres om den nøjagtige nuance af blå, som vi er kommet til at anerkende i dag, er det testet 41 forskellige nuancer, hvilket resulterede i et overskud boost på $200 m (£1,4 m) ved at øge klik-gennem sats.

Sidste år, har Google afprøvet for at ændre farven på navigation links fra rød til blå, selv om det ser ud til, at ændre gik ned mere positivt med brugerne, fordi det besluttet at skifte til blå kort efter positiv feedback

Hvis du er en af de brugere, hvis søgeresultater har ændret sig, og du ønsker, at din blå links tilbage, kan du gøre det ved overskriften til “Dine søgninger og browsing aktivitet” i Chrome og deaktivere indstillingen. Du kan også logge ud af din Google-konto, og tilbage igen for at få det gamle udseende tilbage.