Google Play Suojella Auttaa Pitämään Android-Secure

0
75

Google on julkaissut Google Play Suojella, security suite suunniteltu pitämään oman Android turvassa. Pelaa Suojella asuu luurin, skannaus laitteen kellon ympäri. Se myös skannaa apps varmista, että ne käyttäytyvät niin kuin niiden pitäisi, ja voit selata Chrome luottamusta

7 Chrome Android Asetukset Parantaa Selaimen

7 Chrome Android Asetukset Parantaa Selaimen
Nämä yksinkertainen mutta vähän tunnettu parannuksia tulee tehdä Chrome-selailu kokemus on niin paljon parempi Android.
Lue Lisää

.

Google on aina tarjolla jonkin tason turvallisuuden ja Android käyttäjät. Kuitenkin, se on nyt ylösajon toimiaan, jotta voidaan suojella satoja miljoonia ihmisiä, jotka valitsevat Android yli iOS. Näin ollen Google on vakiinnuttanut Android on turvallisuus ominaisuuksia peliin Suojella.

Mitä Google Play Suojata Tarjoaa Android Käyttäjät…

Pelaa Suojella skannaa laitteen kellon ympäri varmista, että olet turvassa ja suojattu. Se skannaa sovelluksia olet asentanut laitteeseen ja liput kaikki, jotka ovat näytteille epätavallista käyttäytymistä. Koneoppimisen Google auttaa tunnistamaan ongelmat ennen kuin ne leviävät käsistä.

Pelaa Suojella skannaa miljardeja apps Play Store. Jokainen kehittäjä on seulottu ennen kuin he tekevät sen päälle Play Store, ja minkä tahansa app rikkoo Googlen politiikkaa saa keskeyttää. Tämä koskee vain Play Store apps, joten olla erittäin varovainen sideloading ovela apps.

Pelaa Suojella avulla voit selata turvallisesti, kun käytät Chrome. Niin kauan kuin käytät Chrome surffailla internetissä oman Android-puhelimen Google lupaa pitää sinut turvassa. Jos käyt sivustossa, jota Google ajattelee, toimii ulos linja se varoittaa vaarasta, ennen kuin viedä sinut turvaan.

Pelaa Suojella auttaa sinua löytää laitteen, jos kadotat sen. Jos puhelin katoaa jostain syystä, voit löytää sen uudelleen

Miten Jäljittää Matkapuhelin Sijainti Android-Laitteen

Miten Jäljittää Matkapuhelin Sijainti Android-Laitteen
Menettänyt Android-puhelinta tai iPhone? Älä huoli. Se on todella helppo löytää mikä tahansa laite vain käyttämällä Android älypuhelin tai tabletti.
Lue Lisää

niin kauan kuin sinulla on Löytää Oma Laite käytössä. Voit löytää sen, rengas, lukita sen tai jopa poistaa kaikki tiedot pois, kaikki täysin etänä.

Google Tekee Android Turvallisempi ja varmempi

Pelata Suojaa on liikkuvan ulos Android-laitteisiin, kuten olemme puhua. Katso alla Asetukset – > Turvallisuus – > Tarkista Apps. Voit nähdä, milloin Google viime skannattu laitteen, ja onko mitään haitallisia sovelluksia löytyi. Voit myös poistaa Pelata Suojelua, mutta emme suosittele näin.

Omistatko Android? Oletko koskaan ollut hit malware? Tai asennettu oikein, joten sovellus? Mitä teet Google Play Suojella? Luuletko, että se ratkaisee Android on turvallisuus kysymyksiä? Tai tehdä Android on ongelmia syvemmällä? Kommentit ovat auki alla…