Google Play-Bescherming Zorgt Ervoor Dat Uw Android-Secure

0
75

Google heeft Google Play Beschermen, een security suite dat is ontworpen om te houden van uw Android veilig. Speel Beschermen bevindt zich op uw handset, het scannen van uw apparaat op de klok rond. Het scant ook apps ervoor zorgen dat ze zich gedragen zoals ze zouden moeten, en bladert u door Chrome met vertrouwen

7 Chrome voor Android-Instellingen voor het Verbeteren van Uw Browser

7 Chrome voor Android-Instellingen voor het Verbeteren van Uw Browser
Deze eenvoudige, maar weinig bekende tweaks zal uw Chrome-browser-ervaring zo veel beter op Android.
Lees Meer

.

Google heeft altijd al een zekere mate van veiligheid en de beveiliging van Android-gebruikers. Echter, het is nu opvoeren van de inspanningen ter bescherming van de honderden miljoenen mensen die kiezen voor Android boven iOS. Zo heeft Google de geconsolideerde Android security features in het spel te Beschermen.

Wat Google Play Bescherming Biedt Voor Android-Gebruikers…

Speel Beschermen scant uw apparaat om de klok te zorgen dat je veilig. Het scant de apps die u hebt geïnstalleerd op uw apparaat en vlaggen die vertonen vreemd gedrag. Machine learning, helpt u Google om problemen te identificeren voordat ze zich verspreiden.

Speel Beschermen scans miljarden apps in de Play Store. Elke ontwikkelaar is gescreend voordat ze op de Play Store en de app overtreden van Google ‘ s beleid wordt opgeschort. Dit geldt alleen voor de Play Store-apps, dus wees voorzichtig met sideloaden onbetrouwbare apps.

Speel Beschermen kunt u bladeren veilig tijdens het gebruik van Chrome. Zolang u gebruik Chrome om te surfen op het web op je Android-telefoon van Google belooft om u veilig te houden. Als u een site bezoekt waarvan Google denkt dat het handelen van de lijn het zal u waarschuwen over het gevaar voor het begeleiden u terug naar de veiligheid.

Speel Beschermen helpt u bij het vinden van uw apparaat als u het kwijt. Als u uw telefoon verliest voor welke reden dan ook, kunt u het opnieuw

Hoe om te Traceren van een Mobiele Telefoon Locatie van een Android-Apparaat

Hoe om te Traceren van een Mobiele Telefoon Locatie van een Android-Apparaat
Verloren een Android telefoon of een iPhone? Maak je geen zorgen. Het is echt gemakkelijk te vinden met elk apparaat met behulp van een Android smartphone of tablet.
Lees Meer

zolang je met het Vinden van Mijn Toestel is ingeschakeld. Je kunt hem vinden, bellen, vergrendelen of zelfs wissen van alle gegevens uit het, allemaal volledig op afstand.

Google Is het Maken van Android Veiliger

Speel Beschermen is de uitrol van Android-apparaten als we spreken. Kijk onder Instellingen > Beveiliging > Apps Verifiëren. U kunt zien wanneer Google voor het laatst gescand op uw apparaat, en of dat geen schadelijke apps werden gevonden. U kunt ook uitschakelen Spelen Bescherming, maar we zouden het ten zeerste afraden dit te doen.

Heb je een Android? Heb je ooit getroffen door malware? Of de installatie van een slecht werkende app? Wat maak je van Google Play te Beschermen? Denk je dat het zal het oplossen van Android ‘ s problemen met de beveiliging? Of doe Android ‘ s problemen met het uitvoeren dieper? De comments staan open hieronder…