Google: de Huidige spam niveaus maakt ‘Storm’ kleine blik

0
64

futuristic spam

Een toename in spam betekent dat Google heeft te blokkeren meer dan 100 miljoen virussen elke dag.

Spam niveaus in de tweede helft van het jaar zo gegroeid dat het gemaakt heeft, die gezien worden in de loop van 2007 de ‘Storm’ van het virus aanval kleine kijken, volgens Google.

In 2007, de Storm virus veroorzaakt ravage, duwen spam activiteit tot ongekende niveaus in de tijd en hen voor maanden. De veiligheid van de gemeenschap uiteindelijk gevangen, en in 2008 het waren niet meer zo veel van een probleem.

Echter, de cijfers van Google ‘s spam beveiliging Postini-service toont aan dat een stijging van de lading spam activiteit tijdens Q2 en Q3 had gemaakt van de niveaus tijdens de Storm’ s peak kleine blik in de vergelijking.

Google zegt dat de Postini-data centra geblokkeerd zijn meer dan 100 miljoen virussen elke dag tijdens het hoogtepunt van de aanval.

Meer dan de helft (55 procent) van de virussen werden berichten zoals nep-IRS kennisgevingen en 33 procent nep pakket het volgen van de bijlagen, die Google zei maakt vraag je je af wie eigenlijk zou vallen voor de trucs en klik op hen.

Maar Adam Swidler van de Google Postini Services-team zei in een blog post: “Op deze volumes, het duurt slechts een fractie van de ontvangers wordt voor de gek gehouden voor de spammers toevoegen honderden computers om hun botnets elke dag.”