Finansielle virksomheder står over for DEN ulighed

0
62

Ikke holde op med DET og information management kunne sætte finansielle virksomheder, der er i risiko for at drage fordel af deres cutting-edge kolleger, virksomhedsledere har advaret om.

Visse finansielle virksomheder gør bedre brug af teknologi end andre, og det kan godt give dem en fordel i forhold til deres halter kolleger, industriens ledere advarede i denne uge.

Mens finansiere virksomheder er generelt holdt i forbindelse med hinanden af regulatorer på vigtige emner som kommunikation og handel, teknologi, mindre aspekter af den virksomhed, der endnu ikke er undersøgt af lovgiverne kan gøre det bedre aktiveret virksomheder bruger deres information management-programmer til deres økonomiske fordel, højttalere på et Getronics symposium sagde i går.

Sådanne selskaber ofte handle via mellemmænd. Hvis et selskab er meningen at sende obligationer og andre penge for at købe de obligationer, men en side, som ikke lever op til den aftale, så den anden side kan oplade dem interesse. Men at vide, når en handel er slået fejl og advare en anden virksomhed, er vanskeligt, når alt er stadig foregår på papir eller på et meget grundlæggende systemer.

“De fleste mennesker er papirbaserede,” Adsatis’ senior konsulent Jeremy Lucas sagde af krav afdelinger. “Det er masser af mennesker, der jagter papir omkring.”

“Nogle organisationer bruger indbyggede systemer eller excel-regneark eller lotus notes, men mange har bare arkivskabe af papir,” sagde Stuart Clarke, global product manager for software firma Impendium.

Og fordi de beløb, der er forholdsvis små, så mange virksomheder vælger at afskrive de penge, snarere end at investere i DEN til at spore det. “En organisation, der skriver ud en million pounds på en dag,” sagde Clarke. “Det er nok det ekstreme, er der ikke mange gør det. Men hvis man ser på, hvad de gør, selv det er ikke et kæmpe stykke.”

Fordi de fleste virksomheder er lige så ineffektiv, at der er balance i markedet, som holder konkurrencemæssige risici ned. Men når en eller to store virksomheder op deres spil ved hjælp af software og bedre IT-infrastruktur, ting kan ændre sig. “De første til at begynde at kræve det tilbage forstyrrer apple vognen,” sagde David Littler, leder af application services på service firma Getronics.

“De smarte fyre i ledelsen vil arbejde ud af, hvad der foregår, og få orden i eget hus,” sagde Lucas, hvilket betyder at en sådan ineffektivitet vil ikke længere være maskeret.

Tricky virksomheder vil være i stand til at bruge deres fordel at gøre penge, der ikke kun handler om, men om interesse krav så godt. “Det ‘haves’ vil samle på de ‘fattige’… de vil være bøller i skolegården,” sagde Lucas.

Når dette sker, vil tilsynsmyndighederne nødt til at træde i, talerne sagde. “Tilsynsmyndigheder vil se den ineffektivitet, og de vil vide, hvad de laver,” sagde Lucas.

På grund af dette, han rådede finansielle virksomheder til at tage op informationssystemer nu, før tilsynsmyndigheder trin i. “Early adopters opnå store fordele,” Lucas sagde. “Det er nogle gange godt at læne sig tilbage, men ikke her.”

Men overbevisende ledere til at gennemføre – og betale for – en sådan forandring er ikke let, Littler sagde. “Det er ikke IT-projekter, disse er business-programmer, som DET er en vigtig katalysator,” sagde han.