Facebook eftersyn Toneangivende Emner i kølvandet på bias krav

0
71

,

Facebook finder ingen beviser for anti-Republikanske bias, men ønsker at udelukke enhver mulighed

Facebook er at gøre ændringer til sin Toneangivende Emner har følgende hævder, at moderatorerne var forudindtaget mod højreorienterede nyheder.

Det sociale netværk vil stoppe med at stole på store medier som New York Times og BBC til at beslutte, hvad der skal vises for brugere, som en del af en række foranstaltninger, der har til formål at udelukke enhver mulighed for bias.

Sin beslutning følger en intern undersøgelse af, hvorvidt Facebook har haft nogen “systemisk politisk bias” efter Gizmodo rapporterede, at personalet havde grebet ind for at sikre, at historier om Republikanske politikere, der ikke blev vist til brugerne.

Undersøgelsen fandt ingen beviser af nogen partiskhed på Facebook s side, men Colin Strækning, general counsel for Facebook, skrev i et brev til den Republikanske senator John Thune: “[Det] kan ikke udelukke muligheden af, at isoleret forkert handlinger eller utilsigtet skævhed i gennemførelsen af vores retningslinjer eller politikker.”

Dette medførte en række ændringer, herunder beslutningen om ikke længere at stole på en liste på 10 hjemmesider for at afgøre, om en historie er værd at udflagning til brugerne.

“Vi vil fjerne vores afhængighed af eksterne websites og medier til at identificere, validere, eller vurdere betydningen af toneangivende emner,” skrev Strækning. “Det betyder, at vi vil ophøre med brug af top-10 listen over nyhedskanaler, Medier 1K liste, og de RSS-feed.”

Andre ændringer til Trending Topics del af Facebook, omfatter “supplerende kontrol og tilsyn” omkring team er ansvarlig for at føre tilsyn med, hvilke nyheder, som brugerne ser, herunder “robust optrapning procedurer”.

Facebook bygger på en algoritme til at afgøre, hvilke nyheder at vise mennesker, der bruger sin sociale netværk, men også beskæftiger ‘nyheder kuratorer,” til at vælge, hvilke specifikke emner at gøre det Toneangivende Emner max.

Gizmodo erfaret fra anonyme kilder, at disse folk ville bruge redaktionelle tilbøjelighed til at vælge historier, ligesom en traditionel nyheder stikkontakt, der gør, men at denne skævhed angiveligt udvidet til at censurere højreorienterede historier – noget Facebook har nægtet.

Nu, Facebook vil sikre, at kuratorer gennemgå genopfriskningskurser for at understrege, at “indhold beslutninger kan ikke træffes på baggrund af politik eller ideologi”.

Stræk konkluderede: “Vi er stolte af platform og samfund vi har skabt, og vi håber, at Facebook fortsat er et sted, robust og meningsfuld dialog mellem og mellem grupper og individer i alle baggrunde og politiske ståsted.”

13/05/2016: Zuckerberg til at undersøge påstande om Facebook nyheder bias

Facebook administrerende direktør Mark Zuckerberg har vægtet i personligt på en undersøgelse af beskyldninger om bias til den trend, nyheder på de sociale netværk.

Den Facebook grundlægger har planer om at holde en åben diskussion med de konservative og folk fra hele det politiske spektrum i et forsøg på at vise, at det sociale netværk ikke har en politisk bias.

“I denne uge, var der en rapport tyder på, at Facebook entreprenører, der arbejder på Toneangivende Emner undertrykt historier med konservative synspunkter,” skrev Zuckerberg, i et indlæg på torsdag.

“Vi tager denne rapport er meget alvorligt, og er ved at foretage en tilbundsgående undersøgelse for at sikre, at vores hold stadfæstet integriteten af dette produkt.”

Zuckberberg sagde, at virksomheden ikke har fundet beviser for, at rapporten er sandt, men lovede at tage handling, hvis det ikke afdække noget.

Følgende rapporten nyheder, Facebook udgivet retningslinjer, der viste de metoder, de anvender til at vælge trending news emner, der var stærkt afhængig af menneskelige kuratorer, samt dens regler i virksomheden. Dette var en modsætning til sin tidligere påstand om, at selskabets trending news var for det meste en automatiseret proces.

Tom Kompakt, Facebook ‘ s vice president i search, udtalte mandag, at det sociale netværk ikke “indsæt historier kunstigt i trending topics”. Facebook ‘ s dokumentation, men siger, at nyheden om emner, der kan indsættes af menneskelige redaktører.

Firskåren også hævdet, at retningslinjerne ikke tillade en prioritering af det ene nyheder stikkontakt frem for en anden. Men den dokumentation, der sagde, at Facebook kontrollerer sine nyheder mod 10 nyhedskanaler at bedømme, om en trend emne er relevant.

Påstande om, at Facebook har undertrykt konservative nyheder har ført højreorienterede repræsentanter til at undersøge de sociale netværk. Den AMERIKANSKE senator John Thune sendt Zuckerberg et brev om påstandene, og har anmodet om at få mere at vide ved udgangen af den måned.

I en anden erklæring om dets trending news, Justin Osofsky, Facebook ‘ s vice president for global operations, sagde, at dens retningslinjer er simpelthen “checks and balances” til at hjælpe med det sociale netværk “overflade den mest vigtige populære historier”.

10/05/2016: Facebook benægter kunstigt at manipulere trending news

Facebook har afvist beskyldninger om, at medarbejdere bias bestemmer, hvad går i sin trending news sektion.

Placeret til højre for brugernes news feeds, trending news box angiveligt viser, at folk de mest populære nyheder emner, som besluttet af en af Facebook ‘ s algoritmer.

Bevæbnet med denne liste, Facebook beskæftiger ‘nyheder kuratorer’ – journalister, hvis opgave det er at vælge, hvilke specifikke emner, som er præsenteret i boks. De skriver en overskrift og et resumé, og vælge, hvilke nyheder stedet for at linke til.

Men flere af disse kuratorer har anonymt fortalte Gizmodo, at visse historier blev bevidst fremmes eller kasseres baseret på redaktionelle bias – ligesom en traditionel avis eller magasin.

Den ene, en konservativ kurator, hævdede højreorienterede nyheder var forudindtaget mod nogle kuratorer. De fortalte Gizmodo: “jeg vil komme på skift, og jeg vil opdage, at CPAC eller Mitt Romney eller Glenn Beck eller populære konservative emner ville ikke være tendenser, enten fordi de kurator ikke genkende nyheder emne, eller det var, som om de havde en bias mod Ted Cruz.”

Kilder hævdede, at historier om Facebook selv skulle godkendes af flere niveauer af ledelse, inden de kan medtages, uanset om de var eller ikke var økologisk trend.

Tilsvarende historier, der ikke blev læst af brugere, men som blev anset for at være vigtige var kunstigt injiceres ind trend sektion.

Dette omfattede breaking news som Charlie Hebdo angreb, men også ting som #BlackLivesMatter bevægelse. “Hvis det ikke var populært på Facebook,” en kurator forklarede, “at det ville gøre Facebook ser dårligt.”

Ræsonnementet bag dette er sandsynligvis bundet til Facebook er igangværende kamp med Twitter. Sidstnævnte er ofte er en kilde til nyheder, mens Facebook stadig stier lidt bag. “Vi ville få råbt på, hvis det hele var overstået Twitter og ikke på Facebook,” en kilde sagde.

Facebook har konsekvent afvist disse beskyldninger, med virksomhedens vice-president i search Tom Kompakt tage til stedet for at levere en fuld redegørelse om sagen.

Ifølge Grangrene, virksomheden har “fundet nogen beviser for, at den anonyme påstande er sande”, og han udtalte, at “vi må ikke indsætte historier kunstigt i toneangivende emner, og ikke instruere vores anmeldere til at gøre det”.

“Vores gennemgang af retningslinjer for Toneangivende Emner er under konstant revision, og vi vil fortsætte med at lede efter forbedringer. Vi vil også holde udkig til spørgsmål om Populære Emner for at sikre, at folk er matchet med de historier, der er forudsagt til at være den mest interessante for dem, og for at være sikker på, at vores metoder er som en neutral og effektiv som muligt.”