Europa-Parlamentet forsinkelser stemme til skrot roaming-afgifter

0
72

Klager over engelsk-kun dokumenter forsinkelser afstemning.

EU ‘ s lovgivere har udskudt en planlagt afstemning om at kassere mobiltelefon roaming i hele Europa.

En fadæse over oversættelser betød ændringer grund til at blive kigget over af parlamentets Industri, Forskning og Energi (ITRE) udvalget ikke kunne blive hentet over som kun den engelske version blev gjort tilgængelige for Medlemmerne. Dette førte til en forsinkelse i at stemme for foranstaltninger.

Lovforslaget indeholder forslag om at ende mobiltelefon roaming-gebyrer 2016, og til at beskæftige sig med net-neutralitet, der ville stoppe med at udbydere fra at begrænse internet hastigheder, så de kan sælge hurtigere adgang til hastigheder til en højere pris.

Men, ifølge rapporter fra det bulgarske nyhedsbureau Novinite, et lokalt MEDLEM af parlamentet sagde, at afstemningen var udsat på grund af en sprogstrid mellem de største grupper i Europa-Parlamentet, de Europæiske Socialdemokrater, og det Europæiske folkeparti.

Bulgarske MEP Ivailo Kalfin sagde en engelsk version af lovforslaget var blevet indført til at fremskynde vedtagelsen af pakken, men denne aktion bedt om klager.

Med afstemning forsinket, er det nu forekommer usandsynligt, at lovforslaget vil blive vedtaget før valget i Maj. Dette kan forsinke planer om at skabe et fælles Europæisk telemarked af et år.

Overgangen til skrot afgifter er blevet presset af Eu-Kommissær Neelie Kroes. Hun har kæmpet for at se slutningen af roaming for de sidste to år, argumenterer afgifter, og navnlig data-roaming-gebyrer, som holder tilbage konkurrence mellem mobilselskaberne, og omkostningerne for virksomheder, der opererer på tværs af EU ‘ s betydelige mængder af penge.

De lovgivningsmæssige rapport også oplysninger planer for at sikre netneutralitet. Tilhængere af det åbne internet har sagt, at hvis teleselskaber fik lov til at give fortrinsret til bestemte organisationer, på hastigheder, dette ville påvirke internettet som det står nu.

Foreslåede regel ændringer ville gøre teleselskaber til at engagere sig i trafikkontrol og kun i tilfælde af, at “omfatte forebyggelse eller hindring af alvorlige forbrydelser”.

Et andet møde, hvor det er håbet, at afstemningen vil finde sted, vil blive afholdt i midten af Marts.