Enterprise apps: hvis du ønsker at øge produktiviteten, og tale til arbejderne

0
74

Virksomheder kæmper for at designe software, der fungerer godt i en mobil-centreret verden. Fastsættelse af denne betyder at gå tilbage til basics.

Inde i Virksomheden: På Mobile World Congress, undersøgelser på mobilt arbejde er næsten lige så almindeligt som trinvise opgraderinger til smartphones, eller apps, der hævder, at de vil ændre verden.

Nogle gange, selv om, der er forskning, der fortjener CIO og IT-direktør opmærksomhed.

Meget af forskningen omkring mobilitet og consumerisation har koncentreret sig om enheder, der ejer dem – bring din egen enhed, eller BYOD, trend – og emner som sikkerhed og databeskyttelse.

Tendensen til større mobilitet i arbejdsstyrken, og behovet for at støtte en bredere vifte af udstyr i de business – langt videre end blot Windows PC – er at lægge pres på udviklingen.

Mindre opmærksomhed, selv om, er blevet betalt for at virkningen af consumerisation af IT-programmer, udvikling og anvendelse. Dette er fokus for forskningen, der udføres af Vanson Bourne for Avanade, system integrator, der ejes i fællesskab af Microsoft og Accenture.

Undersøgelsen viste – ikke overraskende – at mobilitet er blevet en “større initiativ” i mere end 90% af virksomhederne. DET ledere sagde også, at i fire ud af fem tilfælde, at consumerisation tendens har ændret brugernes forventninger fra applikationer. Der er helt sikkert sandhed i det argument, at ansøgninger fra folk som Google, Facebook og Apple har ændret opfattelse af, hvad business software skal se ud.

Og tendensen til større mobilitet i arbejdsstyrken, og behovet for at støtte en bredere vifte af udstyr i de business – langt videre end blot Windows PC – er at lægge pres på udviklingen.

Dette skaber virksomheder til at se på, hvordan de udvikler apps, eller i det mindste, det skal være. Avanade konstateret, at færre end 37 procent af virksomhederne havde lavet mobilitet en “kritisk del af deres ansøgning udviklingsstrategi; 38 procent indrømmede, at de “mangler en sammenhængende strategi” for udvikling, implementering, vedligeholdelse og sikring af mobile applikationer.

Hvis kolleger i branchen forventer at bruge enterprise applikationer på mobile enheder, og forventer et halvvejs anstændigt brugeroplevelse, det er en bekymring.