Disse 9 Projekter, der Vil Gøre Dig Falde i Kærlighed Med Fotografering

0
71

Hvis du har været på udkig efter inspiration eller idéer til at kickstarte din fotografering til sommer, der er masser af online-projekter du kan deltage i. Fotografering øvelser

7 Færdighed-Bygning Fotografering Øvelser, Der Virkelig Arbejde

7 Færdighed-Bygning Fotografering Øvelser, Der Virkelig Arbejde
Der er masser af øvelser, der kan hjælpe med at “udvikle dine fotografiske øje”. Her er de mest effektive af dem, som vi har fundet.
Læs Mere

kan være en fantastisk måde at forbedre dine færdigheder, og denne liste med ni projekt ideer er ingen undtagelse.

1. Hyppige Foto Ture

Gå ud en tur med det udtrykkelige formål at tage billeder på en regelmæssig basis er en fantastisk måde at holde passioneret omkring fotografering. Gå til forskellige steder, for at tage fotos kan være en fantastisk måde at udforske din egen by. Gå lidt længere væk, og du kan opdage en nærliggende by.

NEW YORK, HVAD DER ER GODT!? on july 9th, vi kommer tilbage til vores second #WWLxNYC gang, og denne gang er vi hængende med vores knopper på @honeygrow. det er overflødigt at sige, at vi er virkelig super duper glade for at se jer alle igen, og møde nogle nye ansigter/få nye venner. kl 9:30 den 9 juli mød os på Cobble Hill Park (se bare til alle de mennesker, der stod rundt med kameraer) til at slutte sig til os. vi vil gøre vores vej rundt i nabolaget, før de ender på @honeygrow til frokost (får 20% rabat på dit måltid) som en gruppe. har du nogen spørgsmål? tøv ikke med at lade os det vide! dette selv er åben for alle, men der er en RSVP linket i bio for at hjælpe med at give os en idé. vi kan ikke vente med at se dig, NYC! #WWLxHG #hglocal #honeygrow dele din verden: #walkwithlocals åh.. hej, du har gjort det så langt? AWESOME! tag en ven, der er A. en person, der bør vide om vores tur med @honeygrow eller B. en person, du ønsker at dele et måltid med. du og din ven kan både vinde giftcards til #honeygrow. (dont nødt til at være i NYC) held og lykke fam!

Et indlæg, der deles af Gang Med Lokalbefolkningen (@walkwithlocals) på Juni 27, 2017 på 5:11 pm PDT

At tage billeder alene i en by indstilling kan være skræmmende, så hvis du føler en smule nervøs for udsigten til, at se nærmere på, om der er foto gang fra grupper i dit område. Søg efter dit by navn sammen med “foto gang” for at se hvad der kommer op. Du kan også bruge online-ressourcer, som Worldwide Photo Walk og 52Frames, eller udtjekning hashtags som #photowalk på Instagram.

2. 100 Fremmede

100 Fremmede er en Flickr-gruppe, hvor du kan dele dine fremskridt på en meget konkret projekt: at tage 100 billeder af 100 fremmede. De har nogle retningslinjer at huske på:

“Tage mindst 100 fotografier af 100 personer, du ikke kender. Tilgang nogen eller en gruppe af mennesker, bede om tilladelse til at både tage et billede af dem og sende det til denne gruppe. Få at vide, din fremmed/s. Hvem er de? Hvad er deres liv lide?”

De tilføjer, at det er ikke et kapløb om at få 100 billeder, men snarere en lærerig oplevelse.

100 strangers photography Image Credit: Ade Oshineye via Flickr

Tanken om at gå op til en komplet fremmed, og beder om at tage deres foto er skræmmende, men de endelige resultater kan være meget givende. Projektet minder om den populære Mennesker i New York projekt startet af fotograf Brandon Stanton, hvis arbejde er blevet utroligt populære.

3. Vælg en Linse

Hvis du bruger en SLR-kamera, vælge kun én linse til brug for en specifik periode. Et populært valg for dette projekt, er den Nifty Fifty

3 Really Simple Foto Projekter, Du Kan Gøre I Denne Weekend

3 Really Simple Foto Projekter, Du Kan Gøre I Denne Weekend
Uanset dine evner som fotograf, kan det være svært at finde tid til at starte en stor foto-projekt. Her er tre enkle dem, du kan prøve i denne weekend.
Læs Mere

.

Der er 50mm f1.8 linser til rådighed for både Nikon og Canon for mindre end $200, og disse linser kan producere gode resultater. Den faste linse vil også gøre dig til at arbejde for at få det perfekte skud.

50mm lens Image Credit: Vandre Jr via Flickr

Et andet projekt, du kan fokusere på inden for denne kategori er Projekt-50: tag billeder med din 50mm linse for 50 dage og se hvad du kan komme op med.

Du kan se nogle eksempler på andre fotografer ” for projekter af denne art her:

 • Projektet 50 af Rick Nunn
 • Simon Bishop ‘ s 50 Fotos @ 50mm

4. Fra Hvor Jeg Står

Dette projekt er ikke en ny idé, men med en lille smule kreativitet og engagement, kan du oprette en fascinerende oversigt over, hvor du har været, hver dag, så længe du vælger. Du kan gøre det hvor som helst fra en måned til et år. Fra Hvor jeg Står er præcis, hvad det lyder som: at tage et dagligt billede af dine fødder, hvor du står — eller som det hedder på Instagram, en “selfeet.”

Jeg prøver at tælle, hvor mange forskellige fliser er her, men jeg bliver ved med at miste tælle… som i lige nu, har jeg 11. Er det rigtigt?? Der findes i Brooklyn, i min Brooklyn sneakers @greatsbrand! #greatsbrand #nyc #newyorkcity #brooklyn #newyorker #newyorknewyork #ilovenewyork #thebigapple #ihavethisthingwithfloors #ihavethisthingwithtiles #teampixel

Et indlæg, der deles af Davina?? (@heydavina) på Juli 6, 2017 på 6:56am PDT

Bange for, at du ikke kommer nogen steder interessant nok for en selfeet? Tjek Katie McEnaney ‘ s indlæg om hendes serie. Når hun er syg, hun tog et foto af kolde medicin og væv, en perfekt repræsentation af hendes dag.

For mere inspiration, tjek Instagram konto, Hvor jeg Står eller hashtag af samme navn.

5. Vælg en frist

At forpligte sig til at tage et billede en dag kan være en stor kilde til motivation. Du vil ofte finde dig selv på udkig efter og se billeder, hvor du måske ellers ikke ville. Når du tager et billede en dag, er det en god idé at give dig selv en bestemt tidsramme. For eksempel, kan du gøre et 365 dages-projekt

6 Inspirerende 365 Dages Fotografering Projekter For Din Kreative Mojo

6 Inspirerende 365 Dages Fotografering Projekter For Din Kreative Mojo
Enhver fotografering projekt udført over et år synes at være episk. Men lad os bryde det ned til en enkelt dag og en enkelt opgave – en enkelt foto hver dag for kun et år.
Læs Mere

tager et foto om dagen i et år.

Hvis du føler, at et år er for lang, kan du prøve en 30-dages udfordring. For lidt mindre pres og et par flere billeder, kan du vælge et 52-ugers projekt, der tager et foto af en uge.

Hvis du finde dig selv forvirret for ideer, kan du finde masser af instruktionerne online. Der er en løbende løbende udfordring i Hverdagen Eyecandy med 52 beder og en Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine ugentlige skud.

Hvis du er på udkig efter mere inspiration, så tjek disse beder:

 • 30 Dages Fotografering Udfordring
 • 52 Rammer Ugentlige Udfordring

En anden metode er simpelthen at fange en dag i dit liv gennem fotografering. Hvis du ønsker at få virkelig ekstrem med den frist, gå med 30 billeder i 30 minutter. Når du ikke har tid til at stoppe op og tænke, vil du sandsynligvis få nogle fantastiske billeder, du ikke ville have fået ellers.

Hvis du ønsker et sted, hvor du kan søge efter inspiration eller solidaritet, der er flere steder

Top 4 Foto Hjemmesider Til At Dele Et Foto Hverdagen

Top 4 Foto Hjemmesider Til At Dele Et Foto Hverdagen

Læs Mere

rettet specifikt til deling af fotos, der er en del af 365 projekt.

6. Vælg en Tilbagevendende Objekt

Uanset om du vil være rejser til nye steder, eller har tendens til at have en temmelig rutine tidsplan, kan du tage et lille objekt sammen med, at man i alle dine fotos. Dette vil hjælpe med at tilføje dit eget personlige præg til dine fotos.

Hvad du vælger som dit objekt er helt op til dig. Det kunne være en lille toy væsen eller critter — en gummi duckie er et populært valg — eller det kan være en prop som en fotoramme eller et papir, klippet ud, der bruger din baggrund som et element i billedet.

HBD @gigihadid

Et indlæg, der deles af shamekh ???? (@shamekhbluwi) på 23 April 2017 ved 2:30 pm PDT

7. Online Beder og skattejagt

Hvis du er virkelig i vildrede for ideer, kan du altid sætte dit fotografi skæbne fuldstændig ind i en andens hænder. En populær mulighed for at finde ideer er at gå på en skattejagt. Der er masser af online-fotografering skattejagt, du kan deltage i. Ved hjælp af en andens liste til at finde muligheder for at tage fotos, der er baseret på et sæt af anvisningerne tager presset ud af dig at komme med gode ideer.

Hvis du tilfældigvis til at fange en skattejagt, så det er bare at komme i gang, kan du dele dine fotos med gruppen, ellers kan du bare bruge vejledningen til at skabe et personligt sæt af billeder.

Hvis du ønsker at deltage i et igangværende skattejagt, check ud denne Sommer skattejagt.

I tillæg til skattejagt, kan du finde andre former for online beder for din fotografering. En af dem, der er i Øjeblikket. Projektet består af syv instruktionerne i hvad du er i øjeblikket:

 • Læsning
 • Kærlig
 • At lytte
 • At spise
 • Watching
 • Iført
 • Ønsker

Du ikke er nødt til at skyde dem alle på samme tid eller endda samme dag, skal du bare bruge vejledningen som et punkt af inspiration, når humør strejker. Du kan angive en tidsramme eller tage billeder, når du føler dig inspireret. Bare gør din vej gennem de lister, i din fritid.

8. Vælg et Tema

Hvis du ikke kan lide tanken om specifikke beder, kan du vælge et tema, der giver dig en lille smule mere frihed. Nogle mulige emner kan nævnes:

 • En dominerende farve
 • En fotografering stil (makro), sort og hvid)
 • Fødevarer
 • Arkitektur
 • Planter
 • Insekter
 • Teksturer

Hvis du ønsker, at endnu flere ideer, så tjek denne liste med over 300 temaer.

9. A til Z

A til Z projekt, der vil få dig til at holde dine øjne flåede hele din omverden, søger de breve, i arkitektur, natur og meget mere.

a to z photography Image Credit: Duncan C via Flickr

Når du har alle de 26 billeder, der alle kommer sammen, når du laver en collage. Hvad er særligt sjovt ved dette projekt er, at der ingen orden eller frist for, hvordan du går videre med dette projekt. Det hele afhænger af, hvad du kan finde omkring dig.

Hvad er din yndlings foto projekter? Er der nogen med et projekt, du føler dig virkelig forbedret din fotografering færdigheder? Lad os vide i kommentarerne.

Image Credit: Laborant via Shutterstock.com