Disse 10 Tips Vil Hjælpe Dig Med At Få Mere Podcast Abonnenter Hurtigt

0
61

Du har startet din podcast

Hvordan Til At Starte Din Egen Succes Podcast

Hvordan Til At Starte Din Egen Succes Podcast
Podcasts kan blive hørt af millioner af mennesker verden over. Nu er det nemmere end nogensinde før at samarbejde, optage, redigere, udgive og promovere din egen vis. Vi viser dig hvordan.
Læs Mere

og det er tid til at tage tingene til det næste niveau. Ønsker at fremme din podcast

Hvordan man kan Fremme Din Podcast og Vinde Nye Lyttere

Hvordan man kan Fremme Din Podcast og Vinde Nye Lyttere
Newsflash: jeres podcast har ikke ramt sit højeste. Publikum er derude, som venter på at høre din nyeste show. De bare ikke ved det endnu.
Læs Mere

og udvid dit publikum selv yderligere? Måske endda tage på konkurrencen? Det er tid til at tage skridt til at få flere podcast abonnenter.

Disse 10 trin vil tage dig fra podcast nybegynder at der er etableret pro. Start med Trin 1 og arbejder din vej ned. Ved udgangen, vil du få ideer og redskaber, du skal virkelig sætte skub i din podcast abonnent liste!

1. Kend Dine Podcast ‘ s Målgruppe

En af de ting, du burde have vidst, at når du starter din podcast

Hvordan Til At Starte Din Egen Succes Podcast

Hvordan Til At Starte Din Egen Succes Podcast
Podcasts kan blive hørt af millioner af mennesker verden over. Nu er det nemmere end nogensinde før at samarbejde, optage, redigere, udgive og promovere din egen vis. Vi viser dig hvordan.
Læs Mere

er den type person, du taler til. Hvad er deres interesser? Hvorfor skulle de lytte til dig?

podcasting laughter Image Credit: mimagephotography via Shutterstock

Din målgruppe skal være klar. Hvis du optager podcasts om klassisk film noir-film, så dit publikum skal være fans af filmene. Men at sætte pris på, hvem dit publikum er, er du nødt til at nedbryde det yderligere. Målet er ikke blot at få mere podcast abonnenter — det er at få de rigtige podcast abonnenter.

Hvad du behøver, er begrebet af den ideelle lytteren. Du kan ringe til ham eller hende en avatar. Det er dette ideal lytteren, at du har brug for at tage fat, når du optager dine shows. Det gør ikke noget, at de ikke findes i virkeligheden — kun at de kan eksistere. Og når du har udvidet din målgruppe yderligere, kan du finde disse mennesker.

Beacon er et fantastisk værktøj til at beskriver din ideelle lytteren. Giv det en chance!

2. Genkende den Niche, Finder du Din Podcast Emne

Du skal også vide, den niche, som din podcast opererer inden for. Det kan være klassiske film

Hvordan til at Se Rettidig Klassiske Film Gratis Online

Hvordan til at Se Rettidig Klassiske Film Gratis Online
Vi gør dit liv lettere med en liste af nogle af de bedste web-ressourcer, hvor du kan finde din favorit rettidig klassikere og se dem online gratis.
Læs Mere

efter eksemplet ovenfor. Eller det kan være en video spil, fantasy-TV-serier, Harry Potter, hvordan at lave mad… den niche, kan være hvad som helst.

Din podcast emne vil typisk være en ren aspekt af denne niche. For eksempel, en podcast i video spil niche kan fokusere på at skrive og planlægge video spil. Det kan tage et stykke tid at slå sig ned på et emne, der virker for dig, men når du er der, du har brug for at udnytte det, så godt du kan.

Fokus på dette emne, og dit publikum vil snart erkende, hvad slags materiale, som de kommer til at få, når de klikker på spil. Dette er i det væsentlige den første fase af opbygningen af et brand.

3. Min Niche, Finder Kendte Navne som Gæster

Du behøver ikke at have en kendt gæst for hver enkelt podcast, men det kan helt sikkert hjælpe. Brainstorm, research populære temaer inden for din niche, og finde de nøglepersoner, der er involveret. Nå ud til dem via e-mail. Du vil blive overrasket over hvor mange mennesker siger “Ja” til at blive vist på en podcast.

podcasting interview Image Credit: Kzenon via Shutterstock

Niche stjerner vil tiltrække lyttere. Så gå ikke glip af denne chance for at få nogle gode samtale i gang. Forskning gæsten, hvad de gør, og hvad de er kendt for. Arbejde på nogle store spørgsmål, som de måske ikke har været stillet før. Du kan måske endda nå ud til dine followers på sociale medier for spørgsmål og diskussion point.

Og husk at fortælle dine followers på Twitter, Facebook, og ud over at den gæst, der kommer på din podcast! Opbygge forventning, og dit publikum vil stige.

4. Sørg For, At De Ved, Hvornår Din Podcast Er I Live

På samme måde, er det en rigtig god idé at lade folk vide, når din podcast er i live. Vi kommer til at se på sociale medier i mere detaljeret nedenfor, men du bør allerede har en Facebook-og Twitter-konti med at sprede budskabet.

Men når du deler nyheder på din seneste podcast droppe på iTunes, skal du gøre et punkt for at lade gæsten kender alt for. De er forpligtet til at ønsker at dele nyheden med deres tilhængere, og ved at gøre det vil sende et helt nyt publikum din vej. Nogle af disse nye lyttere vil hænge rundt omkring, så sørg for, at episoden er god, godt produceret, og typisk for den kvalitet, du stræber efter.

En hurtig e-mail eller tweet til gæsten vil give dem mulighed for hurtigt og ubesværet lade deres egne tilhængere ved, hvor at finde din podcast.

5. Opfordre Lytterne til at Dele Dit Show

Du måske ønsker at pre-registrere dette som et sæt (det er nemt at falde i, hvis du bruger en skabelon podcast

Strømline Din Podcast-Produktion i Audacity Med 3 Nemme Tips

Strømline Din Podcast-Produktion i Audacity Med 3 Nemme Tips
At lave podcasts er sjovt, men post-produktionsfasen, kan være tidskrævende. Hvis du bruger Audacity til at redigere dine podcasts, disse tre tips kan hjælpe dig med at spare en masse tid.
Læs Mere

). Husk, at det er vigtigt at spørge dine lyttere til at gøre deres del for din podcast. Det bedste de kan gøre er at give en anmeldelse på iTunes, men da dette tager tid, og en bedre mulighed kan være at dele din vis på sociale medier.

podcasting sharing Image Credit: Vasin Lee via Shutterstock

Dette kan betyde, at dele det offentligt, eller på væggen af en ven eller endog en side. Det kan betyde, at en simpel retweet, eller en med en påtegning. Hvis du kan opfordre lytterne til at dele din podcast med flere potentielle fans, vil du få mere podcast abonnenter.

Twitter er et fantastisk sted til fremme af aktier og lignende. Facebook har også denne mulighed. Uanset om du bruger den ene, eller begge, tilhænger engagement vil høste udbytte.

6. Få Aktive på Sociale Medier

Du bør allerede bruger Twitter, Facebook, og andre sociale medier til at dele din podcast. Værktøjer som Buffer vil hjælpe dig med at planlægge gentagne indlæg

6 Gratis Måder at Planlægge Tweets

6 Gratis Måder at Planlægge Tweets
Ved hjælp af Twitter er virkelig om her og nu. Du finder en interessant artikel, en cool billede, en awesome video, eller måske har du bare lyst til at dele noget, du har bare indset, eller tænkt på. Enten…
Læs Mere

til at hjælpe med at fange opmærksomheden af tilhængere, som måske er gået glip af en tidligere anmeldelse.

Men der er mere til en aktiv social media tilstedeværelse end automatiske opdateringer. Det er virkelig nyttigt, men du bør gøre mere. For eksempel, med Facebook eller Twitter, der er installeret på din telefon, og du kan nemt dele interessant, relaterede elementer, som dine lyttere måske ønsker at vide om.

På samme måde kan du bruge sociale netværk til at have reelle, direkte samtaler med dine lyttere. Dette er en stor mulighed for at finde ud af mere om dem, som vil informere din fortolkning af “the listener”, eller avatar, som diskuteret ovenfor.

7. Drej Lyttere Til Læsere (og Vice Versa)

Du har sikkert stødt på “eksperter” i opbygningen af en online tilstedeværelse, der omtaler de dyder af en e-mail liste. Dybest set, er dette en liste af e-mail-abonnenter, der ønsker at høre fra dig. Men hvordan kan dette hjælpe dig med at få mere podcast abonnenter?

podcasting subscribe Image Credit: Zilu8 via Shutterstock

Hvis du gøre lytterne opmærksomme på din blog, hjemmeside eller e-mail-liste, kan du konvertere dem til læserne. I mellemtiden, den eksisterende læsere kan være uvidende om din lyd indhold. Så hvorfor ikke konvertere dem til lyttere i din podcast?

E-mail lyde en smule old school? Se på det på denne måde: computer-brugere, hvis anvendelse kan dateres tilbage til 1990’erne er mere tilbøjelige til at blive fortrolig med e-mail end på de sociale medier. Tilmelding til e-mails til interessante ting, som er langt mere sædvanligt for et ældre publikum.

8. Omfavne Mms

Såvel som sociale medier, bør du forsøge at udnytte multimedie til at fremme din podcast til et nyt publikum. Er du allerede bekendt med podcasting, men hvad med video?

Vi siger ikke, du skal erstatte dine lyd-podcast, med en video én (selv om du kan uploade en lyd-podcast til YouTube

3 Måder At Tilføje Dit Audio-Podcast Til YouTube

3 Måder At Tilføje Dit Audio-Podcast Til YouTube
Verdens 3. største websted vil ikke lade dig overføre lyd uden en tilhørende video. Maksimere profil af din podcast, som byder den på YouTube med disse tre løsninger.
Læs Mere

). Podcasts er så meget nemmere at fordøje, at det kræver bare en telefon og hovedtelefoner, og ingen visuel opmærksomhed. De er ideelle til at lytte til på den daglige pendler, på en sådan måde, at videoer ikke er.

Men at have en tilstedeværelse på YouTube kan være gavnligt.

En ting du kan prøve er at skabe en trailer til dit podcast ved hjælp af videoklip og fotos. Eller du kan tilbyde seerne et par grunde til, at de skal lytte til dit show. Hvad får de ud af det? Hvad kan du lære, eller vis dem?

Det er altid nyttigt at have en YouTube kanal, som du kan bruge til at dele en video materiale, du har; men så igen, alle disse ideer kan bruges på Facebook eller Instagram, også.

9. Opkald på Din Familie og Venner for Støtte

Anmeldelser og videndeling er virkelig vigtigt, at den vækst i din podcast. Dette er lige så sandt, når du har kørt det i et par måneder, da det i begyndelsen. Heldigvis, kan du ringe til folk, du kender, til en vis støtte her.

podcasting reviews Image Credit: Placeit.com

Hvis du har brug for anmeldelser til iTunes, så spørg venner til at hjælpe. Har brug for nogle ekstra sociale medier aktier? Have et ord med din familie. Få budskabet ud til din målgruppe via den målgruppe, du altid har haft. De kan afvise eller oplever, at de ikke har tid til anmeldelser, men du vil ikke få noget, hvis du ikke spørger. Bare sørg for at de ved, hvordan at få adgang til og administration af podcasts i iTunes

Hvordan til at Håndtere Dine Podcasts I iTunes 10 [Mac]

Hvordan til at Håndtere Dine Podcasts I iTunes 10 [Mac]

Læs Mere

før de siger “Ja”!

Mens vi arbejder på emnet iTunes, er det værd at understrege, hvor meget af et løft anmeldelser her kan give dig. Så overvej et incitament til dine lyttere, som man læser deres anmeldelser, eller at give en månedlig præmie for den bedste. Brug sociale medier og din podcast for at annoncere incitament og se hvad der sker!

10. Få De Gamle Medier, Der Er Involveret

Endelig er der ikke udsigt til mere traditionelle metoder for at fremme. Tænk tilbage til din gæst. Er denne person, der er kendt? Hvis det er tilfældet, kan du være i stand til at få nogle kolonne inches i en relevant publikation. Gjorde gæsten sige noget jaw-dropping? Dette kan vise sig at være en stor nyhed!

Andre tryk-venligt emner kan omfatte en lancering, en milepæl eller et jubilæum, konkurrencer og giveaways, og episoder, der er relevante for en bestemt publikation. En pressemeddelelse vil være nødvendig, men disse er ligetil at komponere (normalt blot en enkelt side), og kan distribueres gratis via sites som www.i-newswire.com.

Du behøver ikke at fokusere på de trykte medier og radio. Websteder, der offentliggør materiale i samme niche kan lide historien, især hvis de ikke har deres egen podcast.

Dette er en taktik bedste sporadisk, og kun når det er nødvendigt. Men det kan virke, og du kan finde et nyt publikum i en offline-eller offline placering.

Få Mere Podcast Abonnenter Nu!

podcasting listening Image Credit: Rawpixel.com via Shutterstock

Vi er sikker på at du vil udvide din podcast publikum, men hvis der er noget i disse tips, som du bør gøre, uden at fejle, det er denne:

Forestil dig lytteren. Tale til lytteren. Gør det personligt, og lyden glad og imødekommende. Gør dette ved at smile, som du taler. Få denne ret, og alt andet skal være enkel.

Berørt af dine podcast ‘ s seneste resultater? At føle at man træde vande? Nå, det er tid til at bruge disse ti tips til at få din podcast bemærket ved et stadigt voksende publikum. Prøv dem og fortælle os, hvordan det fungerede.

Og hvis du har nogen tips til din egen, efterlade en kommentar og lad os vide!

Image Credit: Skov Køre via Shutterstock.com