Deze 9 Projecten Maken het U Zal Vallen in Liefde Met Fotografie

0
56

Als u geweest bent op zoek naar inspiratie of ideeën voor een kickstart van je foto ‘ s van deze zomer, er zijn tal van online projecten waaraan je kunt deelnemen. Fotografie oefeningen

7 Skill-Gebouw Fotografie Oefeningen Die Echt Werken

7 Skill-Gebouw Fotografie Oefeningen Die Echt Werken
Er zijn tal van oefeningen die kunnen helpen om “het ontwikkelen van uw fotografisch oog”. Hier zijn de meest effectieve degenen die we hebben gevonden.
Lees Meer

kan een geweldige manier om uw vaardigheden te verbeteren, en deze lijst van negen project ideeën is geen uitzondering.

1. Frequente Foto Loopt

Gaan voor een wandeling met het uitdrukkelijke doel van het nemen van foto ‘ s op een regelmatige basis is een geweldige manier om te verblijven gepassioneerd door fotografie. Naar de verschillende locaties foto ‘ s te nemen kan een geweldige manier om te verkennen van je eigen stad. Ga een beetje verder weg en je kunt ontdekken in een naburig dorp of stad.

NEW YORK CITY, WAT GOED!? op 9 juli, we komen terug voor onze tweede #WWLxNYC lopen en dit keer worden we opknoping met onze toppen boven op @honeygrow. onnodig te zeggen, we zijn echt super duper opgewonden om te zien dat jullie allemaal weer en ontmoet een aantal nieuwe gezichten/nieuwe vrienden te maken. om 9:30 uur op 9 juli ontmoet ons op Kasseien Hill Park (kijk maar eens naar alle mensen die staan rond met camera ‘ s) om ons aan te sluiten. we banen ons een weg door de buurt voordat het eindigt op @honeygrow voor de lunch (geniet van 20% korting op uw maaltijd) als een groep. vragen? aarzel dan niet en laat het ons weten! dit is zelfs open voor iedereen, maar er is een RSVP link in de bio te helpen geven ons een idee. we kunnen niet wachten om je te zien, NYC! #WWLxHG #hglocal #honeygrow uw wereld delen: #walkwithlocals oh.. hi, je zover gekomen? GEWELDIG! tag een vriend die A. iemand die het moet weten over onze wandeling met @honeygrow of B. een persoon die je zou willen om een maaltijd te delen. u en uw vriend beide kunnen winnen cadeaubonnen #honeygrow. (niet hoeft te worden in NYC) succes fam!

Een post gedeeld door het Lopen Met de lokale Bevolking (@walkwithlocals) op Jun 27, 2017 bij 5:11 PDT

Het nemen van foto ‘ s alleen in een stad instelling kan intimiderend zijn, dus als je het gevoel een beetje nerveus in het vooruitzicht, kijken naar of er foto lopen de groepen in uw omgeving. Zoek uw naam van de stad samen met de foto ‘lopen’ om te zien wat er naar boven komt. U kunt ook gebruik maken van online middelen als Wereldwijd Foto Lopen en 52Frames, of check-out hashtags zoals #photowalk op Instagram.

2. 100 Vreemden

100 Vreemden is een Flickr-groep waar kunt u uw vooruitgang te boeken op een zeer specifiek project: het nemen van 100 foto ‘ s van 100 vreemden. Ze hebben een aantal richtlijnen om in gedachten te houden:

“Minstens 100 foto’ s van 100 mensen die je niet kent. Aanpak van iemand of een groep mensen, te vragen om toestemming om zowel een foto van hen te plaatsen in deze groep. Maak kennis met uw vreemdeling/s. Wie zijn ze? Wat is hun leven eruit?”

Zij voegen er aan toe dat het niet een race krijg je 100 foto ‘ s, maar in plaats van een leren ervaring.

100 strangers photography Image Credit: Ade Oshineye via Flickr

Het idee van een compleet vreemde en vragen om hun foto is intimiderend, maar het uiteindelijke resultaat kan zeer de moeite waard. Het project doet denken aan de populaire Mensen van New York het project is gestart met de fotograaf Brandon Stanton, wiens werk het is ongelooflijk populair geworden.

3. Kies een Lens

Als je met een SPIEGELREFLEX camera, kies een lens te gebruiken voor een bepaalde periode van tijd. Een populaire keuze voor dit project is het de Nifty Fifty

3 Heel Eenvoudig Foto ‘ S Van Projecten Die Je Kunt Doen Dit Weekend

3 Heel Eenvoudig Foto ‘ S Van Projecten Die Je Kunt Doen Dit Weekend
Wat uw vermogen als een fotograaf, kan het moeilijk zijn om de tijd te vinden om te beginnen met een grote foto-project. Hier zijn drie eenvoudige methoden die u kunt proberen dit weekend.
Lees Meer

.

Er zijn 50mm f1.8 lenzen beschikbaar voor zowel Nikon en Canon voor minder dan $200, en deze lenzen kunnen produceren geweldige resultaten. De vaste lens zal ook zorgen dat u het werk om de perfecte opname.

50mm lens Image Credit: Dwalen Jr. via Flickr

Een ander project kunt u zich richten op de binnen deze categorie is het Project 50: neem foto ‘ s met uw 50mm lens voor 50 dagen en zie wat u kunt verzinnen.

Kunt u enkele voorbeelden zien van andere fotografen’ dit soort projecten hier:

 • Project 50 door Rick Nunn
 • Simon Bishop ‘s 50 Foto’ s @ 50mm

4. Van Waar Ik Sta

Dit project is niet een nieuw idee, maar met een beetje creativiteit en toewijding, kunt u een fascinerend overzicht van waar je geweest bent elke dag voor zo lang als u zelf wilt. Je kunt het overal voor, van een maand tot een jaar. Van Waar ik Sta is precies wat het klinkt als: het nemen van een dagelijkse foto van je voeten waar je staat — of, zoals het heet op Instagram, een “selfeet.”

Ik blijf het proberen te tellen hoeveel verschillende tegels zijn hier, maar ik blijf het verliezen van… als van nu, ik heb 11. Klopt dat?? Gevonden in Brooklyn, in mijn Brooklyn-sneakers @greatsbrand! #greatsbrand #nyc #newyorkcity #brooklyn #newyorker #newyorknewyork #ilovenewyork #thebigapple #ihavethisthingwithfloors #ihavethisthingwithtiles #teampixel

Een post gedeeld door Davina?? (@heydavina) op Jul 6, 2017 op 6:56am PDT

Bang dat je nergens naartoe gaan interessant genoeg voor een selfeet? Check out Katie McEnaney ‘ s post over haar serie. Wanneer ze ziek thuis, nam ze een foto van koude geneeskunde en weefsels, een perfecte weergave van haar dag.

Voor meer inspiratie, kijk op het Instagram-account Van Waar ik Sta of de hashtag van dezelfde naam.

5. Kies een tijdslimiet

Het plegen van om het nemen van een foto een dag kan een grote bron van motivatie. Je zult vaak merken dat je zoekt en het zien van de foto ‘ s waar je misschien niet anders. Bij het nemen van een foto van een dag, het is een goed idee om uzelf een bepaald tijdsbestek. U kunt bijvoorbeeld een 365-dagen project

6 Inspirerende 365 Dagen Fotografie Projecten Voor Uw Creatieve Mojo

6 Inspirerende 365 Dagen Fotografie Projecten Voor Uw Creatieve Mojo
Een fotografie project gedaan over een jaar lijkt epic. Maar laten we het af te breken tot een enkele dag en een enkele taak – een enkele foto elke dag voor een jaar.
Lees Meer

, het nemen van een foto van een dag voor een jaar.

Als je zin hebt in een jaar is te lang, je zou kunnen proberen een 30-dagen uitdaging. Voor een iets minder druk en een paar foto ‘ s, kunt u kiezen voor een 52-weken project, het nemen van een foto van een week.

Als je jezelf een raadsel voor ideeën, vindt u tal van aanwijzingen online. Er is een momenteel lopende challenge op het Dagelijks Eyecandy met 52 aanwijzingen en een Facebook groep waar je kunt delen met uw wekelijkse foto ‘ s.

Als u op zoek bent naar meer inspiratie, kijk op deze vragen:

 • 30 Dagen Uitdaging Fotografie
 • 52 Beelden Wekelijkse Challenge

Een andere manier is om gewoon het vastleggen van een dag in uw leven door middel van fotografie. Wilt u echt extreme met de tijd beperkt, met 30 foto ‘ s in 30 minuten. Wanneer u geen tijd hebt om te stoppen en na te denken, krijg je waarschijnlijk een aantal mooie foto ‘ s die u niet zou hebben gekregen anders.

Als u een plek waar u kunt kijken voor inspiratie of solidariteit, er zijn verschillende sites

Top 4 Foto Websites Voor Het Delen Van Een Foto Alledaagse

Top 4 Foto Websites Voor Het Delen Van Een Foto Alledaagse

Lees Meer

die specifiek afgestemd zijn op het delen van foto ‘ s die onderdeel zijn van een 365 project.

6. Kies een Terugkerend Object

Of u bent van plan om te reizen naar nieuwe plaatsen of hebben de neiging om een mooie routine plannen, kunt u een kleine object samen met u opnemen in uw foto ‘ s. Dit zal helpen uw eigen persoonlijke flair aan uw foto ‘ s.

Wat je ook kiest als uw object, is helemaal aan u. Het zou een klein stuk speelgoed wezen of organisme — een rubber duckie is een populaire optie — of het kan een prop als een fotolijst of een papier knip die gebruik maakt van uw achtergrond als een element in de foto.

HBD @gigihadid

Een post gedeeld door shamekh ???? (@shamekhbluwi) op Apr 23, 2017 bij 2:30 pm PDT

7. Online Aanwijzingen en Speurtochten

Als je echt voor een raadsel voor ideeën, je kan altijd je fotografie lot volledig in iemand anders handen. Een populaire optie voor het vinden van de ideeën is om te gaan op een speurtocht. Er zijn tal van online fotografie speurtochten u kunt deelnemen. Met behulp van iemand anders van de lijst om te zoeken naar mogelijkheden om foto ‘ s te nemen op basis van een set van aanwijzingen neemt de druk weg van je om te komen met goede ideeën.

Als je toevallig om de vangst van een speurtocht, want het is alleen aan de slag, u kunt uw foto ‘s delen met de groep, anders kunt u gewoon gebruik maken van de aanwijzingen voor het maken van een persoonlijke foto’ s.

Als u wilt deelnemen aan een voortdurende speurtocht, check out deze Zomer Speurtocht.

Naast speurtochten, kunt u andere soorten van online vraagt voor uw fotografie. Een van die is op dit Moment. Het project bestaat uit zeven aanwijzingen van wat je op dit moment:

 • Lezen
 • Liefdevolle
 • Luisteren
 • Eten
 • Kijken
 • Het dragen van
 • Die

Je hoeft niet om ze allemaal te schieten op hetzelfde moment of zelfs dezelfde dag — gebruik de aanwijzingen als een punt van inspiratie wanneer de stemming stakingen. U kunt een tijdsbestek of foto ‘ s te maken als je het gevoel geïnspireerd. Maak je een weg door de lijsten op uw gemak.

8. Kies een Thema

Als je niet van het idee van specifieke aanwijzingen, je zou kunnen kiezen een thema dat geeft je een beetje meer vrijheid. Enkele mogelijke thema ‘ s zijn:

 • Een dominante kleur
 • Een fotografie (macro, zwart en wit)
 • Voedsel
 • Architectuur
 • Planten
 • Insecten
 • Texturen

Als u wilt nog meer ideeën, kijk op deze lijst van meer dan 300 thema ‘ s.

9. A tot Z

Het van A tot Z project zal je houden van uw ogen open in uw omgeving, op zoek naar die letters in de architectuur, de natuur, en meer.

a to z photography Image Credit: Duncan C via Flickr

Zodra u alle 26 foto ‘ s, het komt allemaal samen bij het maken van een collage. Wat is het bijzonder leuk om aan dit project is dat er geen orde of de termijn voor hoe u verder gaat met dit project. Het hangt allemaal af van wat u kunt vinden om je heen.

Wat zijn uw favoriete foto-projecten? Is er een project voel je je echt verbeterd uw fotografie vaardigheden? Laat het ons weten in de comments.

Image Credit: Laborant via Shutterstock.com