Cisco flekker ruteren, og slå sårbarheter

0
75

Cisco

Nettverk giganten Cisco har lansert sin andre sikkerhetsoppdateringen for 2009.

Cisco har lansert 11 sikkerhetsmeldinger, adressering 12 sårbarheter i Ciscos IOS-programvare og Unified Communications Manager.

Problemene berørte rutere og svitsjer som bruker programvaren. Feilene kan ha tillatt angripere å opprette tjenestenekt (Denial of Service (DoS) problemer som kan utnyttes til å føre DoS, buffer overflow eller access control list bypass.

Cisco har lansert gratis programvare oppdateringer for å løse feilene, men advarte om at før distribusjon av programvaren kunder bør rådføre seg med vedlikehold av leverandør, eller sjekk programvaren for har satt kompatibilitet og kjente problemer som er spesifikke for deres miljø.

Dette er en av de to patch utgivelser Cisco sender ut årlig, på den fjerde onsdagen i Mars og September hvert år.