Chris Nolan Vihaa Netflix Tappaa Elokuvateatterit

0
64

Christopher Nolan ei ole fani Netflix. Varsinkin kun se tulee streaming jättiläinen on asenne tehdä elokuvia. Hän vihaa sitä, Netflix vaatii streaming sen elokuvat samaan aikaan kuin vapauttaa heidät teattereissa. Käytännössä hän ajattelee, tekee korjaamatonta vahinkoa elokuvateattereissa

6 Syytä miksi Sinun ei Pitäisi Luopua elokuvateattereissa

6 Syytä miksi Sinun ei Pitäisi Luopua elokuvateattereissa
Elokuvat ovat mahtavia. Katsomassa elokuvan teatterissa tekee niistä mahtava-er. Valitettavasti, useimmat ihmiset ovat ohita elokuvateatterit ja vain katsella elokuvia verkossa sijaan. Joka on jotain, emme yksinkertaisesti voi antaa tapahtua…
Lue Lisää

.

Nolan on tarkoitus-to-be-legendaarinen elokuvaohjaaja, joka toi meille Inception, The Dark Knight, ja Interstellar. Kaikki kolme ovat ehdottomia klassikoita. Kuitenkin, Nolan ei ole tehnyt mitään näistä elokuvia Netflix, yksinkertaisesti koska hän kiivaasti eri mieltä yhtiön jakelu malli.

Christopher Nolan Rakastaa Elokuva, Mutta Vihaa Netflix

Netflix on ollut pumppaus joitakin tähtien alkuperäisen sisällön

15 Uusi Netflix Originals Voit Olla Katsomassa vuonna 2017

15 Uusi Netflix Originals Voit Olla Katsomassa vuonna 2017
Netflix on nyt tuottaa omaa alkuperäistä sisältöä. Ja joitakin uusia Netflix Alkuperäiset asetettu debyytti vuonna 2017 ehdottomasti näyttää kuten he will olla katsomisen arvoinen.
Lue Lisää

muutaman viime vuoden aikana, mukaan lukien House of Cards, Orange Is the New Black, Master of None, ja erinomainen Muukalainen Asioita. Se on nyt tehdä elokuvia myös joitakin, jotka eivät tähti Adam Sandler, onneksi. Kuitenkin, Nolan ei ole tyytyväinen Netflix on lähestymistapa tehdä elokuvia.

Mukaan IndieWire, Nolan sanoi haastattelussa, “Netflix on outo vastenmielisyys tukeminen teatteri-elokuvia. Heillä on tämä järjetön politiikka kaiken tarvitse olla samanaikaisesti virtasi ja julkaissut, mikä on tietenkin kestämätön malli teatraalinen esitys.”

Kysyttäessä Netflix hankkeita, joilla studiot ovat todennäköisesti koskaan saada takana, Nolan sanoi, “luulen, että investointi, että Netflix on ottamassa osaksi mielenkiintoisia elokuvantekijät ja mielenkiintoisia projekteja voisi olla enemmän ihailtavaa, jos se ei olisi käytetty jonkinlaisena outoa vaikutusvaltaa vastaan sammuttamista teatterit. Se on niin turhaa. En ymmärrä sitä.”

Nolan oli myös kysyttiin, onko hän koskaan tehdä elokuva studiot ei ollut kiinnostusta. Elokuva, kuten Bong Joon-Ho on Okja, esimerkiksi, joka on tällä hetkellä streaming Netflix. Johon hän vastasi, “Ei. No, miksi et? Jos teet teatraalinen elokuva, se on ollut teattereissa.”

Nolan ei selvästi ole mitään rakkautta Netflix, mutta hän ei kunnioita Amazon, joka on mielellään antaa teatterit ensimmäinen dibs sen elokuvia. Hän sanoi, “Voit nähdä, että Amazon on hyvin selvästi onnellinen ei tee samaa virhettä. Teatterit ovat 90-päiväisen. Se on täysin käyttökelpoinen malli. Se on loistava.”

Elokuva ei ole Kuolemassa, Se Kehittyy

Chris Nolan on oikeus mielipiteeseen, ja hänen intohimo tuottaa parhaan elokuvamainen kokemus, että hän voi mahdollisesti koota on ihailtavaa. Kuitenkin, hän puuttuu asiaan Netflix, joka on käyttää rahaa, koska sen tilaajat tehdä elokuvia, se luulee, että sen tilaajat haluavat katsella. Ja parempi tai huonompi, elokuvateatterit eivät huomioida, että kaava

Elokuva On Kuolemassa: Miten Elokuva Teatterit Voivat Varmistaa Niiden Selviytymistä

Elokuva On Kuolemassa: Miten Elokuva Teatterit Voivat Varmistaa Niiden Selviytymistä
Elokuvateattereissa täytyy tarjota enemmän kuin vain tapa katsella uusimpia elokuvia. Ne täytyy lopettaa kilpailevat “mukavuus” ja alkaa keskittyä “kokemus.” Tässä on, miten.
Lue Lisää

.

Oletko Netflix-tilaaja? Pidätkö paljon Netflix Alkuperäiset? Vai haluaisitteko mieluummin, että yhtiö tikkuja ostaa sisältöä? Ymmärrätkö, missä Nolan on peräisin? Luuletko, että Netflix tulee lopulta tappaa elokuvateatterit? Kommentit ovat auki alla…