Chris Nolan heeft een Hekel aan Netflix voor het Doden van de Bioscopen

0
65

Christopher Nolan is geen fan van Netflix. Vooral als het gaat om de streaming giant ‘ s houding naar het maken van films. Hij heeft een hekel aan het feit Netflix dringt aan op het streamen van de films tegelijkertijd met het vrijgeven van hen in de theaters. Een praktijk denkt hij aan het doen is onherstelbare schade bioscopen

6 Redenen waarom Je niet Zou moeten Verlaten Bioscopen

6 Redenen waarom Je niet Zou moeten Verlaten Bioscopen
Films zijn geweldig. Het kijken van een film in een theater maakt ze geweldig-er. Helaas, de meeste mensen zijn het overslaan van bioscopen en gewoon films kijken online in de plaats. Dat is iets wat we gewoon niet laten gebeuren…
Lees Meer

.

Nolan is bestemd-te-worden-legendarische regisseur die ons Inception, The Dark Knight, en de Interstellaire. Alle drie zijn absolute klassiekers. Echter, Nolan niet zou hebben gemaakt van een van die films van Netflix, gewoon omdat hij heftig is het niet eens met het distributie model.

Christopher Nolan Houdt Van Film, Maar Heeft Een Hekel Netflix

Netflix heeft pompen uit een aantal stellaire oorspronkelijke inhoud

15 Nieuwe Netflix Originelen Je Kijken in 2017

15 Nieuwe Netflix Originelen Je Kijken in 2017
Netflix is nu de productie van zijn eigen originele inhoud. En sommige van de nieuwe Netflix Originelen naar het debuut in 2017 zeker kijken als ze de moeite waard te kijken.
Lees Meer

in de afgelopen jaren, met inbegrip van Huis van Kaarten, Oranje Is het Nieuwe Zwart, Master of None, en de uitstekende Vreemde Dingen. Het is nu het maken van films, een aantal van die niet star Adam Sandler, gelukkig. Echter, Nolan is niet tevreden over Netflix benadering voor het maken van films.

Volgens IndieWire, Nolan zei in een interview, “Netflix heeft een bizarre afkeer te ondersteunen theatrale films. Ze hebben dit hersenloze beleid van alles te hebben om gelijktijdig te worden gestreamd en uitgebracht, dat is natuurlijk een onhoudbaar model voor theatrale presentatie.”

Wanneer gevraagd over Netflix de financiering van projecten die studio ‘ s zijn waarschijnlijk nooit achter, Nolan zei: “ik denk dat de investering die Netflix is het in interessante filmmakers en interessante projecten zou meer bewonderenswaardig als het niet wordt gebruikt als een soort van bizarre hefboom tegen het afsluiten van de theaters. Het is zo zinloos. Ik weet niet echt.”

Nolan werd ook gevraagd of hij ooit zou overwegen het maken van een film aan de studio ‘ s hadden geen interesse in. Een film als Bong Joon-Ho ‘ s Okja, bijvoorbeeld, die momenteel op Netflix streaming. Waarop hij antwoordde: “Nee. Goed, waarom zou je? Als u een bioscoop film, het is om te worden gespeeld in de theaters.”

Nolan duidelijk geen liefde voor Netflix, maar hij heeft wel respect voor Amazon, die is blij om te geven theaters eerste dibs op zijn films. Hij zei: “Je kunt zien dat Amazon is zeer duidelijk blij om niet dezelfde fout. De theaters hebben een 90-dagen venster. Het is een heel bruikbaar model. Het is fantastisch.”

Cinema Is niet het Sterven, Het Evolueert

Chris Nolan heeft recht op zijn mening, en zijn passie voor het leveren van de beste filmische ervaring die hij eventueel kan opbrengen, is bewonderenswaardig. Echter, hij mist het punt van Netflix hier, dat is het geld gebruiken die door de abonnees de films denkt haar abonnees zal willen kijken. En, voor beter of slechter, bioscopen niet factor in de formule

Cinema Is Het Sterven: Hoe Bioscopen Kan Zorgen Voor Hun Overleving

Cinema Is Het Sterven: Hoe Bioscopen Kan Zorgen Voor Hun Overleving
Bioscopen moeten bieden meer dan alleen een manier van kijken van de nieuwste films. Ze moeten stoppen met concurreren op “gemak” en beginnen zich te concentreren op “ervaring.” Hier is hoe.
Lees Meer

.

Bent u een Netflix abonnee? Wilt u genieten van veel van Netflix Originelen? Of zou je liever mee met de stokken te kopen van content in? Begrijp je waar Nolan vandaan komen? Denk je dat Netflix zal uiteindelijk doden bioscopen? De comments staan open hieronder…