BT til at skabe mere end 1.000 nye tech jobs for grads og lærlinge

0
63

BT

Telco opstiller planer for at hjælpe med at bekæmpe ungdomsarbejdsløsheden i STORBRITANNIEN.

BT har lovet at skabe over 1.000 arbejdspladser for kandidater og lærlinge, der som led i en ansættelse kørsel med sigte på at krydse de manglende kvalifikationer og arbejdsløshed blandt unge i danmark.

Telco sagde de fleste af de ledige stillinger, som ville være i de områder af IT, teknologi, forskning og teknik, med andre uddannelsesprogrammer til rådighed i erhvervslivet og finansiering.

Det er på udkig efter 300 kandidater inden for naturvidenskab, teknologi og business, der ønsker en karriere i IT-og telekommunikationsbranchen.

Omkring 730 praktikpladser vil også blive tilbudt til skole og college utide i de områder af engineering software til design, IT-støtte, finansiering og logistik.

Et stort antal af BT ‘s medarbejdere vil være baseret på BT’ s research campus på Adastral Park, nær Ipswich i Suffolk. Teknologi kandidater og tekniske lærlinge vil være i stand til at arbejde på en række projekter, herunder fremtidens radio, tv og trådløs teknologi, Big Data og Internet af Ting, samt hjælpe pioneer nye udviklinger i høj hastighed fibre kommunikationsnetværk.

Telco har også skabt en digital medier, teknologi læreplads til at give medarbejdere med erfaring og kompetencer inden for web-udvikling, digitale netværk, digital TV og digitale medier distribution.

BT har også forpligtet sig til et UK arbejdsgiver-ledede initiativ kaldet “Bevægelighed til at Arbejde”. Den er rettet mod bekæmpelse af ungdomsarbejdsløshed med en opfordring til at give op til 1.500 erhvervsuddannelser og praktikpladser til ud af arbejde for unge i løbet af de næste 18 måneder.

“Dette er en hård tid på arbejdsmarkedet, med næsten en million unge mennesker over hele STORBRITANNIEN kæmper for at finde arbejde,” siger Gavin Patterson, administrerende direktør for BT. “Enhver virksomhed har brug for til at spille sin rolle i at sikre, at Storbritanniens fremtidige arbejdsstyrke er ikke forringet af langvarig ledighed.”

Business sekretær Vince Cable tilføjede: “Det er gode nyheder, at BT er at levere endnu mere af høj kvalitet, lærepladser og akademiske stillinger. Hundredvis af mennesker vil nu være i stand til at få de færdigheder, de har brug for at få på og bidrage til at understøtte holdbar økonomisk vækst.”

Andre poster vil være til rådighed i det forenede KONGERIGE, herunder uddannelse som Openreach ingeniører, og i økonomiafdelingen, kundeservice og forretningsudvikling roller.