BRITISKE virksomheder, der ikke beskytter de data, der nok

0
61

Ny undersøgelse finder en slap holdning til data-sikkerhed blandt BRITISKE virksomheder.

Nær fyrre procent af de BRITISKE virksomheder beskytte mindre end en fjerdedel af trafikken inden for deres organisationer, ifølge en ny undersøgelse.

I en undersøgelse af 1.200 IT direktører og sikkerhed fagfolk, 39 procent af de adspurgte sagde, at deres virksomhed har efterladt tre-fjerdedele af data, der rejser rundt i deres netværk forsvares.

Undersøgelsen blev udført af DEN sikkerhed, virksomheden SafeNet og fandt også, at virksomheder, der var begyndt at kryptere mere data. Kun 34 procent af de organisationer, der er krypteret mellem en og 25 procent af de data, en stigning på otte procent fra det foregående år. Fem procent af de BRITISKE organisationer har ingen sikkerhedsforanstaltninger til at håndtere data, der passerer deres netværk.

“Den grad af kryptering, der kræves, vil naturligvis variere fra organisation til organisation, men virksomheder bør være på udkig for at kryptere så meget net-trafik som muligt, hvis ikke alle af det,” sagde Gary Clark, vice president hos SafeNet. “Jeg er dog bekymret over at se, at antallet af organisationer, der implementerer sikkerhedsmæssige foranstaltninger og kryptering politikker er faldet over de seneste 12 måneder.”

Undersøgelsen fandt også, at 17 procent af topledere var ikke sikker kryptering priser for deres netværk, data, og selskabet sagde, at sikkerhedsspørgsmål er ikke den højeste prioritet, de havde brug for at være, og at sikkerhed var ikke på det niveau, det kræves for at være blandt top-level management.

“Med den stigning i mobil-og fjernarbejde, forretningskritiske data flyder frit, både i og uden for firewall’ en, så it-kriminelle har mere mulighed for – såvel som ressourcer – til at få adgang til og drage fordel af følsomme data,” sagde Clark.

Han tilføjede, at dette ikke skal være tilfældet, hvis “passende sikkerhed, strategi og teknologi er indført”.