Akut radioer grund til bekymring, siger terror angreb rapport

0
57

Den Airwave digital radio system blev aldrig ansat til at arbejde i bygninger eller under jorden, ifølge en rapport fra London Assembly i 7 juli London bombe angreb.

Digitale radioer til, at politiet blev aldrig forventet at arbejde inde i bygninger eller i Underjordiske tunneler, sagde London Assembly ‘ s 7 juli gennemgå udvalget i sin anden rapport.

Barske erfaringer efter 2005 London bombningerne har ført til forbedringer i beredskab, men kommunikationen er stadig forsinket og mangler ordentlig dækning i rapporten. Udrulningen af Airwave ‘ s digitale radio-system til London Ambulance Service, brandvæsen og Metropolitan Police Service (MPS), som har været udsat for forsinkelser og dækning problemer – de må ikke arbejde på u-bahn nettet eller i bygninger.

“Vores rapport fremhæver de fortsatte problemer med Airwave, der skal løses for at sikre emergency service personale, der har adgang til en robust og effektiv kommunikation-systemer, som de har brug for,” sagde udvalgets formand Richard Barnes ER “Noget mindre ville sælge dem og Londonere de tjener til kort.”

Airwave ‘ s teknologi er indstillet til at blive rullet ud til brandvæsenet i November 2008, mens gennemførelsen for ambulance-service starter i næste måned og vil gennemføre i 2008. Metropolitan Police har systemet på tværs af Londons bydele nu, med de sidste fem sæt til at være på plads i næste måned – godt forbi Marts 2006 udløb.

Den nationale aftale – sat op af Politiet informationsteknologi Organisation (Pito, der siden er blevet afløst af det Nationale Politi Forbedring Agentur – oprindeligt kun givet til open-air dækning, med nogen in-bygning dækning betragtes som “hændelige” i kontrakten.

På trods af dækning begrænsninger i bygninger, der bliver tydeligt i løbet af piloter i 2000 blev kontrakten stadig er tildelt til Airwave. “Vi var overraskede over at erfare, at den nationale aftale for Airwave for politiet kun udvidet til udendørs dækning, i betragtning af, at en betydelig del af politiets aktiviteter finder sted inden for køretøjer og bygninger,” hedder det i rapporten, tilføjer, at begrænsninger i dækningen kan have en negativ indvirkning på politiets operationer.

The Met har siden spurgte entreprenører til at løse dækning begrænsninger, hvor det er muligt, ofte mod et ekstra gebyr – at give en sådan dækning i Heathrow Lufthavn koster £2,4 mio.

Og forsamlingen sagde, at det var “overrasket”, der dækning på Underground var ikke en del af den oprindelige plan. “Vi blev også overrasket over at lære, at dækning på London Underground, der ikke var inkluderet i den oprindelige nationale planer og business case for Airwave-radioer, og at spørgsmålet var kun betragtes som godt ind i færd med at gennemføre Airwave inden for Metropolitan Police Service,” sagde rapporten. Airwave er siden blevet hyret til at knytte sin dækning til Transport for London ‘ s Underground digitale netværk, til en pris af £115 mio.

Rapporten sagde, at den Mødte politi fundet andre problemer med Airwave radioer, herunder software problemer, baggrundsbelysning spørgsmål, korte batterilevetid og uddannelse vanskeligheder. Den Airwave netværk også har kapacitet spørgsmål, hvilket betyder store begivenheder såsom Notting Hill Carnival kræver, at politiet for at få yderligere kapacitet på mere omkostningseffektiv.

Rapporten gjorde opmærksom på, at de 54 anbefalinger det gjorde sidste år, 40 er blevet accepteret. “Londonere kan være sikre på, at der trods en heroisk indsats gjort af redningstjenesterne den 7. juli 2005 ingen bliver tilfredse med deres evne til at reagere på sådan en forfærdelig hændelse,” Barnes sagde. “Vi er især glad for det faktum, at spørgsmål, der er rejst med udvalget af overlevende af de bombeangreb, som behandles for fremtiden.”

Forsamlingen udvalget vil følge op på denne rapport i November 2007, er det sagt.