Adobe onthult LiveCycle Enterprise Suite 2

0
65

Adobe LiveCycle

Enterprise application suite vervolg is ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd en maakt de ontwikkeling gemakkelijker, aldus Adobe.

Adobe heeft de tweede versie van de applicaties maken software voor bedrijven.

LiveCycle Enterprise Suite 2 is ontworpen om grotere bedrijven te bouwen productiviteit en line of business (lob) applicaties die gebruik maken van rich media, maar gepresenteerd met de gebruiker, in plaats van de ontwikkelaar, in het achterhoofd.

LiveCycle nu duurt het voordeel van de core Adobe-technologieën zoals Flash, PDF en Adobe Air, die gezegd zou helpen ontwikkelaars maken van user-centric software gemakkelijker.

“Bedrijven verwachten nu een bepaalde user experience” Rupert Knowles, een enterprise consultant voor Adobe vertelde HET PRO in een interview.

“Ze verwachten dat het gemakkelijk zijn. Het is ontworpen om de gebruiker in plaats van de back-end.”

Knowles zei dat het ontwerp van LiveCycle ES2 zou kunnen ontwikkelaars gemakkelijk te trekken in de gegevens van de verschillende locaties en geaggregeerd. Kern hiervan is LiveCycle Mozaïeken ES2, die helpt bij het creëren van context-bewuste applicaties en LiveCycle ES2 Plugin voor Flash Builder 4, die zal binden in Adobe Flex, een open source ontwikkeling van de app.

Het meeste werk gebeurt op de client, om prestaties te verbeteren, aldus Knowles.

Verdere versoepeling van de ontwikkeling van de nieuwe Adobe Solution Accelerators, die Knowles zei op voorwaarde 80 procent van de code die nodig is voor een bedrijf om een applicatie veel sneller dan voorheen.

Echter, een bedrijf zou moeten werken rechtstreeks met Adobe een Professionele Diensten of met een Adobe-wederverkoper voor het maken van het uiteindelijke product.

Hoewel er vele verbeteringen voor degenen die het maken van de diensten het is de eindgebruiker die het meest profiteren, dankzij het gebruik van de rich internet applications. “We zijn het vastleggen van informatie op een rijke manier en het overlappen van meer interactiviteit op de top,” Knowles zei.

Hij voegde eraan toe: “Zakelijke gebruikers kunnen nu formulieren maken, zonder tussenkomst van IT, dat is altijd een dure stap.”

Andere verbeteringen zijn onder andere de toegang van de gebruiker tot ES2 apps van mobiele apparaten zoals de iPhone, Blackberry en Windows Mobile-en sleep-en-drop toegang tot ES2 diensten van de desktop tot het maken van Pdf ‘ s.

Enterprise-klanten kunnen nu ook kiezen om LiveCycle ES2 services die worden gehost in een cloud-infrastructuur.

Adobe zegt dat LiveCycle ES2 beschikbaar zal zijn voor het einde van het jaar, met de gehoste oplossingen voor het maken van een verschijning in het begin van 2010, maar het is nog niet bevestigd informatie over prijzen.