Video: Användare kommer inte att tolerera långsamma hemsidor

0
44

Vi är en allt mer flyktig gäng användare på webben här i STORBRITANNIEN och vi bara står inte för långsam laddning platser, enligt en färsk video vox pop.

En långsam laddning webbplats kan vara döden för din verksamhet som missnöjda användare klickar på din webbplats och på ett konkurrenter.

Så säger Google som hävdar att bara en halv sekund extra innan sidan laddas tid kan det få dramatiska konsekvenser – att röret av en 20 procent minskning i trafiken.

Förutom att peeving användare och vända dem ut och bort, en långsammare webbplats kan också kosta dig kära när det kommer till reklam. Till exempel. Google nu-poäng sökord baserat på målsidan laddningstider. Så kan du få betala mer än en rival men faktiskt hamna rankning under dem, som verkligen inte gör mycket affärer eller ekonomisk mening.

“Med Google nu givande platser på snabbare nät, alla företag som är bosatt på en gemensam plattform eller hosting bort från navet av internet kommer att drabbas. Det har aldrig funnits ett större behov av hastighet,” sade Lawrence Jones, vd för UKFast, som genomfört under vox pop video.