Microsoft överösta med Windows 7 feedback

0
54

Windows 7

Microsoft avslöjar att det har fått mer feedback för Windows 7 än för någon tidigare version. Den hävdar också att det är att arbeta på fler buggfixar än någonsin tidigare.

Microsoft har visat att det har varit översvämmad med feedback för betaversionen av Windows 7.

På toppen av feedback frenzy – tillbaka i januari – Microsoft har räknat ut att det var att få uppfattning om den nya operativsystem (OS) var 15: e sekund under en hel vecka.

“Hittills har vi fått en bra bit över 500 000 kronor av dessa rapporter”, avslöjade en författare som heter Steven i en blogg dedikerad till den tekniska processen bakom Microsofts senaste OPERATIVSYSTEM.

“Som i genomsnitt till över 500 rapporter för varje utvecklare att titta igenom! Och vi är bara genom sex veckor med Windows 7 beta, även om det för många, Windows 7 redan känns som en gammal vän.”

Han tillade: “Medan många Beta-kunder har sagt att de är mycket nöjda med kvaliteten på Windows 7, vi arbetar för att göra det ännu bättre genom att se till att vi håller på att fixa de problem som upplevs av en sådan bred och betydande användning.”

Bloggen avslöjade också att andelen rapporterade buggar är fixade var högre än för något tidigare versioner. Och, under de första veckorna av Windows 7-beta programmet, mer än en miljon människor installerat operativsystemet.

Microsoft: s siffror visar också att OS har installerats på en svindlande 10 miljoner olika enheter och att 75 procent av dessa hade drivrutiner som finns “out of the box”, medan resten har gjorts tillgängliga via nedladdning från Microsofts Windows Update-tjänsten.

Bloggen går också in djupare på beslutsprocessen bakom genomföra feedback och sade: “Allt vi gör är en dom samtal som i slutändan produktutveckling handlar om att bestämma vad som ska få göras från en oändlig rad av möjligheter… [men] data är inte en ersättning för gott omdöme eller en ursäkt för att göra ett beslut på ett eller annat sätt, men det de flesta definitivt informerar beslut.”

Windows 7 har i allmänhet varit väl emot av tekniska samfundet, inklusive en positiv recension från DEN PRO.