Hur Sync Android-Anmälningar Med Windows, Mac och Linux

0
89

Det finns flera anledningar till varför du kanske vill synkronisera meddelanden från din Android-telefon med ditt skrivbord. Till exempel, om du tillbringar merparten av din tid på din dator, kan det vara besvärligt att nå för telefonen varje gång det är en ny anmälan.

Visa meddelanden på skrivbordet kan rädda dig från detta omak. Du kan handla på viktiga meddelanden direkt från datorn och avfärda irriterande sådana.

Hur du Inaktiverar Meddelanden från en App på Android

Hur du Inaktiverar Meddelanden från en App på Android
Blir irriterande annons anmälningar på din Android-enhet? Stänga av dem snabbt och enkelt.
Läs Mer

Lyckligtvis kan du sync Android-anmälningar på ganska mycket varje desktop-operativsystem, inklusive Windows, Mac och Linux.

Sync Android-Anmälningar Med Windows 10

sync android notifications windows

Windows-10-Årsjubileum Uppdatera väckt en hel del nya funktioner

9 Windows 10-Årsjubileum Uppdatering av Funktioner Du kommer att Älska

9 Windows 10-Årsjubileum Uppdatering av Funktioner Du kommer att Älska
Är du fortfarande på staketet om Windows 10-Årsjubileum Uppdatering? Vi har sammanfattat de viktigaste nya funktionerna. Se till att prova dem alla om du redan har uppgraderat!
Läs Mer

alla , inklusive möjligheten att direkt sync Android-postmeddelanden med din PC. Om du skakar Årsdagen uppdateringen, här är hur man gör det.

Först av allt, hämta Boken från Play Store. Appen är fortfarande under utveckling/early access, men du kan ladda ner det från Play Store som du normalt skulle göra. I det sällsynta fallet att det i början av tillgång/beta-programmet blir full, kan du ladda ner APK från en betrodd arkiv som APKMirror. Här är hur du kan sideload på Android Apk

Hur du Manuellt Installerar från Sidan eller Ladda Appar på Android market

Hur du Manuellt Installerar från Sidan eller Ladda Appar på Android market
Sideloading en fil på din Android-enhet är lätt, och vi kan visa dig hur man gör det.
Läs Mer

.

Ladda ner: Cortana (Gratis) | Boken APK (APKMirror)

Nästa loggar du in med samma Microsoft-konto som du använder på Windows-10. Samtycker till de villkor och förutsättningar och ger de behörigheter som krävs.

Tryck på din profil-ikonen > Inställningar > Synka meddelanden.

sync android notifications windows

Som standard endast missade samtal och lågt batteri meddelanden synkroniseras från din Android till din PC. Om du behöver synkronisera meddelanden från appar, bara göra det möjligt för App-Anmälningar Sync växla och ge behörighet att få tillgång till dina meddelanden. Här kan du selektivt väljer program för att visa meddelanden från.

Nu bör du kunna se din Android-meddelanden på din Windows PC.

Sync Android-Anmälningar Med Äldre Fönster

Om Windows-10-Årsjubileum Update

16 Windows 10-Årsjubileum Update-Problem Och Hur man löser Dem

16 Windows 10-Årsjubileum Update-Problem Och Hur man löser Dem
Windows-10-Årsjubileum Uppdateringen innebär många förbättringar, men det har också infört en mängd nya problem och olägenheter. Här är hur man kan felsöka och åtgärda dem.
Läs Mer

håller dig tillbaka från att uppgradera, du kommer att gå miste om synkroniseringen av meddelanden med hjälp av Boken.

Lyckligtvis, det finns andra lösningar från tredje part som du kan använda. De flesta användare skulle rekommendera Pushbullet, men det hade en impopulär prissättning förändring för ett tag sedan. Den fria versionen fungerar alldeles utmärkt, men om du vill kan du kolla in några bra alternativ Pushbullet

De 7 Bästa Gratis Alternativ till Pushbullet

De 7 Bästa Gratis Alternativ till Pushbullet
Galna som Pushbullet är plötsligt dyrt? Oroa dig inte, det finns massor av gratis alternativ.
Läs Mer

.

sync android notifications windows

AirDroid är ett annat bra alternativ som speglar din Android-notifieringar till din DATOR. För att komma igång, ladda ner AirDroid från Play Store. En gång installerat, öppna AirDroid och växla till fliken Verktyg > Skrivbordet Mottagen > Aktivera. Bidrag anmälan tillgång till AirDroid. Här kan du selektivt aktivera aviseringar sync för telefonsamtal, SMS, och andra appar.

Nästa steg är att ladda ner AirDroid på din DATOR. Du kan också logga in på AirDroid Webben för att spegla meddelanden direkt i din webbläsare. Nu är du klar med installationen, din Android-meddelanden som ska synkroniseras med din DATOR.

Sync Android-Anmälningar Med Mac

sync android notifications mac

Du kan använda AirDroid och följ samma procedur som ovan för att sync Android-postmeddelanden med din Mac. Men AirDroid inte visa meddelanden på insidan native anmälan center i macOS, vilket kan leda till en inkonsekvent upplevelse på din Mac.

Ange Anmälda. Det är en inofficiell Pushbullet klient för Mac-datorer. Till skillnad från AirDroid, det visar meddelanden från din Android som infödda macOS anmälningar. Du kan snabbt visa meddelanden från din Mac och Android i en central plats. Du kan också vidta åtgärder om vissa meddelanden som du svarar på sms, direkt från din Mac.

sync android notifications mac

Här är hur att komma igång med Anmälda:

Ladda först ner Pushbullet på din Android-enhet och logga in med ditt Google-konto. Nästa, tryck på “Anmälan Spegling” från menyn och aktivera det. Här kan du selektivt aktivera meddelanden för installerade appar. Du kanske vill inaktivera spegling av mindre viktiga meddelanden för att minska störningar på din Mac.

Nästa steg är att ladda ner Anmälda för Mac. Öppna och verifiera det genom att använda samma konto som du använde för att logga in på Pushbullet på din Android. Klicka på Anmälda meny-bar-ikonen och välj Inställningar. Kontrollera att anmälan spegling är påslagen. Nu bör du kunna se meddelanden från din Android-enhet på din Mac.

Observera att det verkar som att krascha på utvecklare beta av macOS High Sierra

Hur man Försöka macOS High Sierra Just Nu Före Alla Andra

Hur man Försöka macOS High Sierra Just Nu Före Alla Andra
macOS High Sierra är nu tillgänglig för beta-testning. Om du vill ge det ett försök innan den allmänna release, här är hur man får tag på det nu.
Läs Mer

men det bör fungera som en charm på tidigare versioner för macOS.

Sync Android-Anmälningar Med Linux

sync android notifications linux

Du kan använda KDE Anslut till att överbrygga klyftan mellan din Android och Linux-dator på ett smidigt sätt. Tillsammans med synkroniseringen av meddelanden, det kan även synkronisera dina urklipp, överföra filer, och göra mycket mer.

För att komma igång med att installera KDE Ansluta på din Linux. Öppna Terminalen och skriv följande kommandon:

sudo add-apt-repository ppa:vikoadi/ppa
sudo apt-uppdatering
sudo apt att installera kdeconnect

Detta borde fungera för de flesta Linux distributioner där ute. I fall du har problem med att installera det, kan du se vår utförliga guide om hur man använder KDE Ansluta på ganska mycket alla Linux-distributioner

Att använda KDE: Anslut att Synkronisera din Android-Enhet med Din Linux-Dator

Att använda KDE: Anslut att Synkronisera din Android-Enhet med Din Linux-Dator
Har du någonsin velat din Android-enheter och din Linux-datorer som arbetat tillsammans på ett mer sömlöst? KDE Connect är något du bör kolla in, eftersom det lindrar huvudvärk av multi-device experience.
Läs Mer

.

Nästa steg är att ladda ner KDE Connect för Android. När du har anslutit ditt konto, kan du enkelt synkronisera meddelanden från din Android till din Linux. Utvecklaren rekommenderar den stationära versionen uppdaterad med Android-klienten för de senaste funktionerna att fungera.

Om du av någon anledning inte går att få KDE Ansluta arbetar, det finns flera andra sätt att spegla Android anmälningar till Linux. Här är några andra alternativ som du kan prova:

  • Installera AirDroid på din Android och använda AirDroid Webb-versionen för Linux. Detta kanske inte är det mest bekväma alternativet eftersom det finns inget AirDroid-klient för Linux. Du måste utväg att använda AirDroid på Webben och därmed visa meddelanden i en webbläsare.
  • Installera Pushbullet på din Android och installera PB Indikator, en inofficiell Pushbullet klient för Ubuntu Linux.
  • Installera LinConnect på din Android och ställa upp LinConnect-server på ditt Linux. Installationen är ganska enkel, och det gör jobbet perfekt. Det finns dock inga fina funktioner, och det inte har blivit uppdaterad på ett tag.

Kontrollera Telefonens Mindre Ofta för Anmälningar

Förhoppningsvis kan du nu undvika besväret med att hoppa fram och tillbaka mellan din dator och din telefon. De flesta appar låter dig svara på ett meddelande från din dator själv — så det är en mindre enhet för att ta itu med. Vi rekommenderar att du ställer in telefonen i tyst eller Stör Ej-läge, eller annat du kommer att meddelas i samma anmälan på båda enheterna.

Det kan finnas tillfällen när du behöver för att hålla fokus

10 Webbplatser Som Kommer Att Hjälpa Överrösta Buller Så Att Du Kan Koncentrera

10 Webbplatser Som Kommer Att Hjälpa Överrösta Buller Så Att Du Kan Koncentrera
Tycker du själv att ständigt distraheras av allt som händer runt omkring dig och ha svårt att koncentrera sig på vad du gör? Lösningen är brusreducerande hörlurar. Oavsett om du är på ett café med en gråtande…
Läs Mer

och en oändlig ström av anmälningar kan hämma din produktivitet. En enkel lösning är att tillfälligt aktivera Stör Ej-läge på Mac, eller Tyst Läge på Windows.

Gör att du kan synkronisera din Android-postmeddelanden med din dator? Också, vet du om någon annan liknande appar? Vi vill gärna höra om dem i kommentarerna.

Image Credit: nednapa via Shutterstock.com