Google Play Skydda Hjälper Till Att Hålla Din Android-Secure

0
56

Google har släppt Google Play Skydda, en security suite för att hålla din Android säker. Spela Skydda är bosatt på din handenhet, skanna din enhet dygnet runt. Det skannar också appar för att se till att de beter sig som de bör, och kan du bläddra i Krom med förtroende

7 Chrome för Android-Inställningar för att Förbättra Din Webbläsare

7 Chrome för Android-Inställningar för att Förbättra Din Webbläsare
Dessa enkla men föga kända tweaks kommer att göra din Chrome webbupplevelse så mycket bättre på Android.
Läs Mer

.

Google har alltid erbjudit en viss nivå av säkerhet och trygghet för Android-användare. Men, det är nu trappar upp sina ansträngningar för att skydda de hundratals miljoner människor som väljer Android framför iOS. Alltså, Google har koncernens Android security funktioner i Spela Skydda.

Vad Google Play Skydda Erbjuder Android-Användare…

Spela Skydda skannar din enhet dygnet runt för att se till att du är trygg och säker. Den skannar av appar som du har installerat på din enhet och flaggor någon som uppvisar ovanligt beteende. Machine learning hjälper Google att identifiera problem innan de sprider sig utom kontroll.

Spela Skydda skannar miljarder appar från Play Store. Varje utvecklare är kontrollerats innan de gör det på Play Store, och någon app som bryter mot Googles policy får skjutas upp. Detta gäller endast till Play Store-appar, så vara mycket försiktig med sideloading skumma appar.

Spela Skydda låter dig surfa säkert medan du använder Chrome. Så länge du använder Chrome för att surfa på webben på din Android-telefon Google lovar att hålla dig säker. Om du besöker en webbplats som Google menar är att agera i linje med det kommer att varna dig om faran innan eskortera dig tillbaka till säkerheten.

Spela Skydda hjälper dig att hitta din enhet om du tappar bort det. Om du förlorar din telefon för någon anledning, kan du hitta det igen

Hur att Spåra en Mobiltelefon Läge från en Android-Enhet.

Hur att Spåra en Mobiltelefon Läge från en Android-Enhet.
Förlorade en Android-telefon eller en iPhone? Oroa dig inte. Det är verkligen lätt att hitta någon enhet som bara använder en Android-smartphone eller surfplatta.
Läs Mer

så länge du har Hitta Min Enheten slås på. Du kan hitta det, ringa, låsa eller till och med radera alla data från den, alla helt och hållet på distans.

Google Är att Göra Android Säkrare och Säkrare

Spela Skydda rullar ut för att Android-enheter som vi talar. Bara titta under Inställningar > Säkerhet > Verifiera Appar. Du kan se när Google senast skannats din enhet, och om några skadliga appar hittades. Du kan också inaktivera Spela Skydd, men vi vill starkt avråda från att göra så.

Äger du en Android? Har du någonsin drabbats av skadlig kod? Eller har installerat en app inte fungerar som den ska? Vad gör du av Google Play Skydda? Tror du att det kommer att lösa Android säkerhetsfrågor? Eller göra Android-problem köra djupare? Kommentarerna är öppna under…