Google Play Beskytte Bidrar Til Å Holde Din Android Sikker

0
67

Google har lansert Google Play Beskytte, en security suite er designet for å holde din Android trygt. Spille Beskytte ligger på håndsettet, skanning enheten døgnet rundt. Den skanner også apps for å sørge for at de oppfører seg som de skal, og lar deg bla i Krom med tillit

7 Chrome for Android-Innstillingene for å Forbedre Din Nettleser

7 Chrome for Android-Innstillingene for å Forbedre Din Nettleser
Disse enkle, men lite kjent tilpasninger vil gjøre Chrome-surfing erfaring så mye bedre på Android.
Les Mer

.

Google har alltid tilbudt noen grad av sikkerhet og trygghet for Android-brukere. Det er imidlertid nå trapper opp sin innsats for å beskytte hundrevis av millioner av mennesker som velger Android over iOS. Dermed Google har konsolidert Android security funksjoner i spillet Beskytte.

Hva Google Play Beskytte Tilbyr Android-Brukere…

Spille Beskytte skanner enheten døgnet rundt for å sikre at du er trygg og sikker. Den skanner apper du har installert på enheten, og flaggene noen som stiller uvanlig oppførsel. Machine learning gjør det enklere for Google å identifisere problemer før de sprer ut av kontroll.

Spille Beskytte skanner milliarder av apps på Play-Butikken. Alle utviklere er sett gjennom før de gjør det på Play-Butikken, og hvilken som helst app for brudd på Googles retningslinjer blir suspendert. Dette gjelder bare for å Spille Store-apper, så vær veldig skeptisk til sideloading tvilsomme apps.

Spille Beskytte lar deg surfe trygt mens du bruker Chrome. Så lenge du bruker Chrome til å surfe på nettet på din Android-telefon Google lover å holde deg trygg. Hvis du besøker et nettsted som Google mener er konstituert ut av line det vil advare deg om faren før eskorterte du på tilbake til sikkerhet.

Spille Beskytte hjelper deg å finne din enhet hvis du mister den. Hvis du mister telefonen din for noen grunn, kan du finne det igjen

Hvordan Spore en Mobiltelefon Sted fra en Android-Enhet

Hvordan Spore en Mobiltelefon Sted fra en Android-Enhet
Mistet en Android-telefon eller en iPhone? Ikke bekymre deg. Det er veldig lett å finne noen enheten bare bruke en Android-smarttelefon eller-nettbrett.
Les Mer

så lenge du har Finne Min Enheten er slått på. Du kan finne det, kan du ringe den, låse den eller slette alle dine data av det, alle fullstendig eksternt.

Google Er å Gjøre Android til et Tryggere og sikrere

Spille Beskytte ruller ut til Android-enheter som vi snakker. Bare se under Innstillinger > Sikkerhet > Kontroller Apps. Du kan se når Google sist skannet enheten, og om eventuelle skadelige programmer ble funnet. Du kan også deaktivere Spille Beskyttelse, men vi vil på det sterkeste advare mot å gjøre det.

Har du en Android? Har du noen gang blitt truffet av skadelig programvare? Eller har installert en app ikke fungerer som den skal? Hva gjør du på Google Play Beskytte? Tror du det vil løse Android security problemer? Eller gjøre Android er problemer med å kjøre dypere? Kommentarfeltet er åpent nedenfor…