Første Europæiske datacenter går helt vedvarende

0
53

Renewable energy

Et data center i den sydlige del af Wales bliver de første i Europa til at bruge helt vedvarende energi til at drive sin hardware.

De første data centret til at være alene drevet af vedvarende energi er begyndt operationer i det sydlige Wales.

Drives af Næste Generation af Data (NGD), stedet er blevet STORBRITANNIENS største aftager af uafhængigt producerede elektricitet og den grønne energi vil blive ansvarlig for at drive 750,000 sq ft site.

“Vores banebrydende vedvarende energi-aftale viser, at vi rent faktisk gør, hvad andre datacentre er kun lige begyndt at tænke på,” sagde Nick Razey, administrerende direktør (CEO) af NGD, i en erklæring.

“I en branche, der bruger over to procent af STORBRITANNIENS samlede strømforsyning, det er et vigtigt skridt til at sikre, at vores aktiviteter er så konkurrencedygtig, effektiv og miljøvenlig måde som muligt.”

En af webstedets lejere er BT. Tele-gigant udgivet en erklæring, der siger, at det var “glad” med overgangen til vedvarende energi og for både selskabet og dets lykkedes DET, kunderne kan forvente besparelser i fremtiden som et resultat.

Men det er mere end bare grønne legitimationsoplysninger og besparelser, der gjorde NGD tror, at det var det rigtige skridt at tage.

“Det stigende pres og lovgivning for at reducere carbon footprint og emissioner vil i stigende grad påvirke store IT-brugere og deres data center operations, der er grunden til, at vi altid planlagt at blive helt leveres af vedvarende energi fra starten af projektet,” konkluderede Razey.