Disse Star Wars Fan Filmer Vil Gjøre Deg Glemme George Lucas Finnes

0
72

Star Wars-fans er nesten enestående i sin dedikasjon til universet de elsker. Med mulig unntak av Star Trek fans, ironisk nok. Star Wars-spill, nettsider, bøker og podcaster florerer — og det gjør Star Wars fan filmer. Det er korte filmer om Sith, Jedi, soldater, familier, piloter, smuglere, og ethvert annet medlem av Star Wars-universet du kan tenke deg.

Jeg brukte mange timer på å se Star Wars kortfilmer laget av fans for fans, og disse 10 er mine favoritter tilgjengelige for å se på YouTube akkurat nå. Det ville ta bokstavelig talt uker for å se alt som finnes der ute, så det er bundet til å være noen stor Star Wars-shorts som jeg har savnet. Imidlertid, disse fan filmer bør bidra til å transportere deg til en galakse langt, langt borte…

1. Mørk Arv

En Sith lærling trening er bare virkelig fullført når enten lærlingen eller master-dør — dette er den grunnsetning at Dark Legacy utforsker. Fabien Garcia ‘ s award-vinnende koreografi ferdigheter er på full skjerm her. Erin Wu, en erfaren martial artist og danser, er stor som Lærling, og kinematografi og lyd er både top-notch som godt.

2. Darth Maul: Lærling

Det er vanskelig å bringe Darth Maul til liv. Han er en merkelig karakter, og Ray Park akrobatikk i The Phantom Menace er vanskelig å slå. Lærling gjør en fantastisk jobb, selv om, både i form av koreografi og karakterisering av silent killer. Den camerawork og stunts virkelig skiller seg ut i denne, og det forteller en interessant side av Maul ‘ s historie har du sannsynligvis ikke hadde tenkt på før.

3. Hoshino

Historien om en utålmodig Kjærlighet er stikk i strid med henne mer rolig, modne selv i denne standout Star Wars fan film. Anna Akana gir et solid ytelse som Ko Hoshino, og hennes master Jaan-Xu er litt cheesy linjer fremkalle noen av trivia fra prequel-trilogien

Se Star Wars Ut av For å Gjøre Alt Bedre

Se Star Wars Ut av For å Gjøre Alt Bedre
Det er flere forskjellige måter å se på Star Wars-filmene. Så, med folk som nylig er å oppdage denne serien, har vi sett på en håndfull for å finne den beste rekkefølgen for å se dem.
Les Mer

. Dette stykket handler ikke bare om tålmodighet og lære — det handler om kostnader, så vel.

4. Styrke og Vreide

Deborah Smiths ytelse som den mystiske forfølger egentlig driver denne filmen. Intensiteten og sinne i ansiktet og outreached klo-som hånd legger stor vekt på hennes interaksjon med henne Jedi byttedyr. Den videography i dette er fenomenal — til tross for en visuell slip-up med en lightsaber — som gjør at dette føles som en funksjon kvalitet stykke. Det er lett å bli fanget opp i dette, til tross for sin korte kjøretiden.

5. Kara

Selv om det er en krigsfly i denne filmen, som omfatter noen særlig høy kvalitet med X-vinger og TIE fighters, her er fokuset på Kara og hennes far. Andra Nechita er fantastisk som Kara, bringer emosjonelle vekt til henne få linjer. De neste stormtroopers er litt stiv, men Kara er så interessant at det ikke spiller noen rolle. Jeg vil gjerne lære mer om hennes reise etter å ha sett denne korte introduksjonen.

6. TIE Fighter

Dette er Star Wars gjort i stil av 1980-tallet anime

De 10 Beste Anime-Serien til å Se på Netflix

De 10 Beste Anime-Serien til å Se på Netflix
Netflix har et imponerende utvalg av anime viser bare venter på å bli oppdaget. I denne artikkelen velger vi ut kremen av beskjære, med 10 anime viser alle bør se.
Les Mer

. Og det er fenomenal. Paul Johnson tilbrakte fire år igjen av helgene lage denne plassen kampen, og det vil bringe fans av klassiske dataspill TIE Fighter rett tilbake til 1994. Den mashup av Star Wars-universet med anime-stil og ’80-tallet hard rock med ingen stemmeskuespill virker som det skal fungere — men det gjør det. Og det er en absolutt eksplosjon.

7. Fremveksten

En Kjærlighet, berøvet av hennes mentor og hennes syn, må lære å leve uten syn på en fremmed planet. Mikke Macellen, til tross for at svært få linjer, gir en følelsesmessig ytelse som gjør denne filmen er en må-se. Det er nesten for ille at en annen karakter viser seg i nærheten av utgangen. Hadde dette bare vært om Alenna reise, jeg tror det ville ha vært bedre. Likevel, det er definitivt verdt å se.

8. TK-436: EN Stormtrooper Historie

Det visuelle i denne filmen er ikke så fantastisk som noen av de andre, men skriving gjør for en crushingly hjerteskjærende historie som vil holde med deg lenge etter at den er over. Historien om en soldat som forlater sin kjærlighet til å gå til krig er en vi har hørt før, men Samtubia og Samgoma Edwards gi fortellingen en unektelig Star Wars spinn i dette mesterverket.

9. Amulett av Urlon

Dette er en kort, men det er veldig stilfullt gjort og skaper mye spenning. Og mens titulær amulett krefter er ikke forklart, det er et spennende objekt i sin egen rett. Jeg ønsket å finne ut mer om dette tegnet amuletten når jeg var ferdig med å se på — og den slags vedvarende interesse er alltid et godt tegn på at du har hatt noe.

10. Star Wars: Destroyer

En annen ganske kort oppføring, dette legger fokus på to X-wing piloter som kan finne seg selv konfrontert med en ganske vanskelig situasjon med en Star Destroyer. Deres småerte er underholdende, og ideen er kreativ. Mens det er ikke den beste Star Wars-fan film på listen vår, det er vel verdt å se.

Bonus: Det Vekt på Tilgivelse

Dette er bare motta et hederlig omtale fordi det er egentlig ikke en Star Wars-fan film. Den bruker svært godt koreograferte lightsaber kamp scener, men det er den eneste forbindelsen til universet. Det er, imidlertid, visuelt og ved å lytte fantastisk, og det kan betraktes som et symbol på det indre livet i en Jedi. Forbered deg til en unik opplevelse med dette.

Hva er Din Favoritt Star Wars Fan Film?

Disse 10 kort fan filmene bare skraper i overflaten av hva Star Wars-fans har skapt. Det er mange flere der ute, inkludert noen funksjon-lengde epos som tok noen alvorlige dedikasjon til å gjøre (og en nesten lik nivået på engasjement for å se på).

Som du kanskje har lagt merke til har vi fokusert på de mer alvorlige enden av spekteret her. Men, det er en hel verden av parodier og komedier der ute (som den berømte Chad Vader, Dag Shift Manager) verdt å se også.

Hvis du liker Star Wars-bøker, tv-serier, og andre historier fra en av de største filmatiske univers av alle tid, er det verdt å utforske den store samlingen av vifte filmer der ute. Og YouTube er det beste stedet å starte.

Hva er din favoritt Star Wars fan filmer? Er det en av kortfilmene vi har nevnt ovenfor? Eller vi har gått glipp av i vår liste fullstendig? Vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Eller hvorfor ikke dele denne artikkelen med andre Star Wars-fans på sosiale medier?

Image Credit: James Cohen via Shutterstock.com