Disse Star Wars Fan Film, Der Vil Få Dig Til At Glemme George Lucas Eksisterer

0
75

Star Wars fans, er næsten uovertruffen i deres dedikation til det univers, de elsker. Med den mulige undtagelse af Star Trek fans, ironisk nok. Star Wars computerspil, websites, bøger og podcasts vrimler med — så er Star Wars fan film. Der er korte film om the Sith, Jedi, soldater, familier, piloter, smuglere og alle andre medlemmer af Star Wars-univers, du overhovedet kan tænke på.

Jeg tilbragte mange timer med at se Star Wars kortfilm, lavet af fans til fans, og disse 10 er mine favoritter, som man kan se på YouTube lige nu. Det ville tage bogstaveligt uger til at se alt ud der, så er der bundet til at være nogle store Star Wars shorts, som jeg har savnet. Men disse loftvifte film, der skal hjælpe med at transportere dig til en galakse langt, langt væk…

1. Dark Legacy

En Sith lærling ‘ s uddannelse er kun virkelig komplet, når enten svend eller mester, der dør — det er den tese, at Dark Legacy udforsker. Fabien Garcia ‘ s award-vindende koreografi færdigheder er på fuld skærm her. Erin Wu, en erfaren martial kunstner og danser, er stor som Lærling, og film og lyd er både top-notch så godt.

2. Darth Maul: Lærling

Det er svært at bringe Darth Maul til livet. Han er en gådefuld karakter, og Ray Park ‘ s akrobatik i The Phantom Menace er svært at slå. Lærling gør et fantastisk stykke arbejde, både i form af koreografi og karakterisering af silent killer. Den kameraarbejde og stunts virkelig skiller sig ud i denne ene, og det fortæller en interessant side af Maul ‘ s historie, du sikkert ikke havde tænkt på før.

3. Hoshino

Historien om en utålmodig Lærling er i kontrast med hende mere rolig, gamle selv i dette standout Star Wars fan film. Anna Akana giver en solid præstation som Ko Hoshino, og hendes master Jaan-Xu er lidt osteagtig linjer vækker nogle af de floskler fra prequel-trilogien

Se Star Wars Ud af For at Gøre Alting Bedre

Se Star Wars Ud af For at Gøre Alting Bedre
Der er flere forskellige måder for at se Star Wars-film. Så, med folk nyligt opdage denne serie, vi kiggede på en håndfuld for at finde den bedste rækkefølge, som at se dem.
Læs Mere

. Dette stykke handler ikke kun om tålmodighed og læring — det handler om pris, så godt.

4. Den Kraft og Harme

Deborah Smith ‘ præstation som den mystiske forfølgeren der virkelig driver denne film. Intensiteten og vrede i hendes ansigt og outreached klo-lignende side tilføj en stor del på i vægt, at hendes interaktion med sine Jedi bytte. Videography i denne ene er fænomenal — på trods af en visuel slip-up med et lyssværd, hvilket gør det føles som en funktion, kvalitet stykke. Det er nemt at blive fanget i denne, på trods af sin korte runtime.

5. Kara

Selv om der er en dogfight i denne film, der omfatter nogle særlig høj kvalitet, X-wings og TIE fighters, her er der fokus på Kara, og hendes far. Andra Nechita er fantastisk, som Kara, bringe følelsesmæssige vægt, at hendes par linjer. De forfølgende stormtropper er lidt stiv, men Kara er så interessant, at det gør ikke noget. Jeg ville elske at lære mere om sin rejse efter at have set denne korte introduktion.

6. TIE Fighter

Dette er Star Wars udført i stil af 1980’erne animationsfilm

De 10 Bedste Anime-Serien til at Se på Netflix

De 10 Bedste Anime-Serien til at Se på Netflix
Netflix har et imponerende udvalg af anime viser bare venter på at blive opdaget. I denne artikel vil vi samle cremen af afgrøden, med 10 animationsfilm viser alle bør se.
Læs Mere

. Og det er fænomenal. Paul Johnson har brugt fire år til en værdi af weekenden at skabe dette rum kamp, og det vil bringe fans af det klassiske computerspil TIE Fighter direkte tilbage til 1994. Den mashup af Star Wars-universet med anime-stil og ’80’er hard rock med ingen stemme-skuespil virker som det skal ikke arbejde — men det gør det. Og det er en absolut eksplosion.

7. Fremkomsten

En Lærling, berøvet sin mentor og hendes syn, skal lære at leve uden synet på en mærkelig planet. Mickey Macellen, på trods af at have meget få linjer, giver en følelsesmæssig forestilling, der gør denne film til en skal-se. Det er næsten ærgerligt, at en anden karakter dukker op i nærheden af slutningen. Havde dette kun været omkring Alenna rejse, jeg tror, det ville have været bedre. Ikke desto mindre, det er absolut værd at se.

8. TK-436: EN Stormtrooper Historie

Det visuelle er i denne film ikke er så himmelsk som nogle af de andre, men det du skriver giver en crushingly hjerteskærende historie, der vil holde med dig, længe efter det er slut. Historien om en soldat, der forlader sin kærlighed til at gå i krig er én, vi har hørt før, men Samtubia og Samgoma Edwards give fortællingen en unægtelig Star Wars spin i dette mesterværk.

9. Amulet af Urlon

Dette er en kort, men det er meget stilfuldt udført, og skaber en masse spænding. Og mens licensens amulet ‘ s beføjelser ikke er forklaret, er det en tvingende objekt i sin egen ret. Jeg ønskede at finde ud af mere om denne karakter, den amulet, når jeg var færdig med at se — og den slags langvarig interesse er altid et godt tegn, at du har nydt noget.

10. Star Wars: Destroyer

En anden forholdsvis korte indlæg, det sætter fokus på to X-wing piloter, som konfronteres med en temmelig vanskelig situation, der involverer en Star Destroyer. Deres drillerier er underholdende, og ideen er kreativ. Selvom det ikke er den bedste Star Wars fan film er på vores liste, det er værd at se.

Bonus: Vægten af Tilgivelse

Dette er kun modtager en hædrende omtale, fordi det er ikke rigtig en Star Wars-fan film. Det bruger meget godt koreograferet lyssværd kamp scener, men det er den eneste forbindelse til universet. Det er dog visuelt og verbalt fantastisk, og det kan betragtes som et symbol for det indre liv i en Jedi. Forbered dig på en unik oplevelse med denne ene.

Hvad er Din Yndlings Star Wars Fan Film?

Disse 10 korte fan film kun ridse overfladen af, hvad Star Wars-fans har oprettet. Der er mange flere derude, herunder nogle feature-længde epics, der tog nogle seriøse engagement at gøre (og en næsten tilsvarende niveau af engagement til at se).

Som du måske har bemærket, har vi fokuseret på de mere alvorlige ende af spektret her. Men der er en hel verden af parodier og komedier derude (som den berømte Chad Vader, Day Shift Manager) værd at se så godt.

Hvis du kan lide Star Wars bøger, tv-serier, og andre historier fra en af de største filmiske universer af alle tid, er det værd at udforske den enorme samling af fan-film derude. Og YouTube er det bedste sted at starte.

Hvad er din yndlings Star Wars fan film? Er det en af de shorts, vi har nævnt ovenfor? Eller en, vi har savnet fra vores liste helt? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Eller hvorfor ikke dele denne artikel med andre Star Wars-fans på de sociale medier?

Image Credit: James Cohen via Shutterstock.com