Dessa Star Wars Fan Film Får Dig Att Glömma Att George Lucas Finns

0
76

Star Wars-fans är nästan oöverträffad i sitt engagemang till det universum som de älskar. Med möjligt undantag av Star Trek-fans, ironiskt nog. Star Wars tv-spel, hemsidor, böcker och podcasts finns i överflöd — och så gör Star Wars fan film. Det är korta filmer om the Sith, Jedi, soldater, familjer, piloter, smugglare, och varje annan medlem av Star Wars universum som man kan möjligen tänka.

Jag tillbringade många timmar med att titta på Star Wars korta filmer gjorda av fans för fans, och dessa 10 är mina favoriter som finns att titta på på YouTube just nu. Det skulle ta bokstavligen veckor för att titta på allt ute, så det finns säkert några bra Star Wars-shorts som jag har missat. Men dessa fläkt filmer bör hjälpa till att transportera dig till en galax långt, långt borta…

1. Dark Legacy

En Sith lärlings utbildning är bara helt komplett när någon lärling eller master dör — detta är den grundsats som Dark Legacy utforskar. Fabien Garcia ‘ s award-vinnande koreografin färdigheter är på full visas här. Erin Wu, en erfaren martial artist och dansare, är stor som Lärling, och foto och ljud är båda top-notch.

2. Darth Maul: Lärling

Det är svårt att sätta Darth Maul till liv. Han är en gåtfull karaktär, och Ray Park akrobatik i The Phantom Menace är svårt att slå. Lärling gör ett fantastiskt jobb, om, både i form av koreografi och karakterisering av den tysta mördaren. Camerawork och stunts att verkligen stå ut i den här, och den berättar en intressant sida av Maul ‘ s story har du förmodligen inte hade tänkt på innan.

3. Hoshino

Historien om en otålig Padawan kontrasteras med henne mer lugn, gammal själv i detta sticker Star Wars fan film. Anna Akana ger en stabil prestanda som Ko Hoshino, och hennes master Jaan-Xu är något ostliknande linjer framkalla några av de plattityder från en prequel-trilogi

Titta på Star Wars Ut För att Göra Allt Bättre

Titta på Star Wars Ut För att Göra Allt Bättre
Det finns flera olika sätt för att titta på Star Wars-filmer. Så, med personer som nyligen upptäckt denna serie, vi tittade på en handfull för att hitta de bästa för att se dem.
Läs Mer

. Detta stycke handlar inte bara om tålamod och lärande — det handlar om kostnader, liksom.

4. Den Kraft och Raseri

Deborah Smith: s prestanda som den mystiska förföljare som verkligen driver denna film. Intensiteten och ilska i hennes ansikte och outreached kloliknande hand lägga en hel del vikt till hennes interaktion med sin Jedi byte. Videography i den här är fenomenal — trots en visuell slip-up med en lightsaber — som gör att det här känns som en funktion-kvalitet bit. Det är lätt att fastna i detta, trots dess korta runtime.

5. Kara

Även om det är en dogfight i denna film som innehåller vissa särskilt hög kvalitet X-vingar och TIE fighters, fokus här är på Kara och hennes far. Andra Nechita är fantastisk som Kara, ger känslomässiga tyngd åt henne några rader. De förföljande stormtroopers är lite stel, men Kara är så intressant att det inte spelar någon roll. Jag skulle älska att lära sig mer om sin resa efter att titta på denna korta introduktion.

6. TIE Fighter

Detta är Star Wars gjort i stil av 1980-talet anime

De 10 Bästa Anime Serien för att Titta på Netflix

De 10 Bästa Anime Serien för att Titta på Netflix
Netflix har ett imponerande urval av anime visar bara väntar på att bli upptäckt. I denna artikel kommer vi att plocka grädden på moset, med 10 anime visar alla borde titta på.
Läs Mer

. Och det är fenomenalt. Paul Johnson tillbringade fyra år värt av helger för att skapa detta utrymme kamp, och det kommer att ge fans av den klassiska datorspel TIE Fighter rakt tillbaka till 1994. Den mashup av Star Wars universum med anime-stil-och 80-talet hard rock med ingen röst verkar som att det inte skulle fungera — men det gör det. Och det är en absolut blast.

7. Uppkomst

En Padawan, berövad sin mentor och hennes syn, måste lära sig att leva utan syn på en främmande planet. Musse Macellen, trots att de har mycket få linjer, ger en känslomässig prestanda som gör den här filmen ett måste att titta på. Det är nästan synd att en annan karaktär som dyker upp i slutet. Hade det bara varit ca Alenna resa, jag tror att det skulle ha varit bättre. Ändå, det är definitivt värt att titta på.

8. TK-436: EN Stormtrooper Historia

Grafiken i den här filmen är inte lika fantastiskt som vissa andra, men skriver gör för en crushingly hjärtskärande berättelse som kommer att hålla med dig långt efter att det är över. Historien om en soldat som lämnar sitt älskar att gå i krig är något vi har hört innan, men Samtubia och Samgoma Edwards ge berättelsen en onekligen Star Wars snurra i detta mästerverk.

9. Amulett av Urlon

Detta är en kort, men det är mycket stilfullt gjort och skapar en hel del spänning. Och medan den ordinarie amulett befogenheter förklaras inte, det är en fängslande objekt i sin egen rätt. Jag ville ta reda på mer om denna karaktär amulett när jag var klar att titta på — och den typen av kvardröjande intresse är alltid ett bra tecken på att du har haft något.

10. Star Wars: Destroyer

En annan ganska kort inlägg, här lägger fokus på två X-wing piloter som befinner sig konfronteras med en ganska svår situation där en Star Destroyer. Deras skämt är underhållande, och tanken är kreativa. Även om det inte är den bästa Star Wars fan film på vår lista, det är väl värt att titta på.

Bonus: Vikten av Förlåtelse

Det är bara att ta emot ett hedersomnämnande för det är egentligen inte en Star Wars fan film. Den använder mycket väl koreograferad ljussabel kampen scener, men det är den enda förbindelsen till universum. Det är dock, visuellt och ljudmässigt fantastisk, och det kan betraktas som en symbol för det inre livet i en Jedi. Förbereda för en unik upplevelse med denna.

Vad är Din Favorit Star Wars Fan Film?

Dessa 10 kort fläkt filmer bara skrapa på ytan av vad Star Wars-fans har skapat. Det finns massor mer ute, inklusive några långfilmer epos som tog några allvarliga engagemang att göra (och en nästan lika hög nivå av engagemang för att titta på).

Som du kanske har märkt har vi fokuserat på de mer allvarliga änden av skalan här. Men, det finns en hel värld av parodier och komedier ute (som den berömda Chad Vader, Dag Shift Manager) värt att titta på.

Om du gillar Star Wars böcker, tv-serier, och andra historier från en av de största filmiska universum i all tid, det är värt att utforska den stora samling av fläkt filmer där. Och YouTube är det bästa stället att börja.

Vad är din favorit Star Wars fan film? Är det en av de kortfilmer vi har ovan? Eller vi har missat av vår lista helt och hållet? Vänligen låt oss veta i kommentarerna nedan. Eller varför inte dela den här artikeln med andra Star Wars-fans på sociala medier?

Image Credit: James Cohen via Shutterstock.com