Chris Nolan Hater Netflix for å Drepe Kinoer

0
58

Christopher Nolan er ikke en fan av Netflix. Spesielt når det kommer til streaming av giant ‘ s holdning til å lage filmer. Han hater det faktum Netflix insisterer på streaming sine filmer på samme tid som å slippe dem på kino. En praksis han mener er å gjøre uopprettelig skade på kino

6 Grunner til at Du ikke Bør Forlate Kinoer

6 Grunner til at Du ikke Bør Forlate Kinoer
Filmer er awesome. Ser en film i et teater gjør dem awesome-er. Dessverre, de fleste mennesker er å hoppe over kinoer og bare ser på filmer på nettet i stedet. – Det er noe vi kan simpelthen ikke la skje…
Les Mer

.

Nolan er forutbestemt-å-være-legendariske regissøren som brakte oss Inception, The Dark Knight, og Interstellar. Alle tre av disse er absolutte klassikere. Men Nolan ville ikke ha gjort noen av de filmer på Netflix, rett og slett fordi han sterkt uenig med selskapets distribusjon modell.

Christopher Nolan Elsker Film, Men Hater Netflix

Netflix har blitt pumpet ut noen stellar opprinnelige innhold

15 Nye Netflix-Originaler Du får Se i 2017

15 Nye Netflix-Originaler Du får Se i 2017
Netflix er nå å produsere sin egen opprinnelige innholdet. Og noen av de nye Netflix-Originaler satt til debut i 2017 definitivt se ut som de vil være verdt å se på.
Les Mer

i løpet av de siste par årene, blant annet House of Cards, Oransje Er den Nye Black, Master of None, og den gode Fremmede Ting. Det er nå å lage filmer, noen som ikke stjerners Adam Sandler, heldigvis. Men Nolan er ikke fornøyd om Netflix ‘ s tilnærming til å lage filmer.

Ifølge IndieWire, Nolan sa i et intervju, “Netflix har en bisarr aversjon mot å støtte teatralsk filmer. De har denne tankeløse politikk av alt trenger å være samtidig streames og utgitt, som åpenbart er en uholdbar modellen for presentasjon.”

Når du blir spurt om Netflix-støtte prosjekter som studioene er neppe noen gang komme bak, Nolan sa: “jeg tror at den investeringen som Netflix er å sette inn interessante filmskapere og interessante prosjekter vil være mer beundringsverdig hvis det ikke var for at det ble brukt som en slags bisarr giring mot nedleggelse teatre. Det er så meningsløst. Jeg vet egentlig ikke få det.”

Nolan ble også spurt om han noensinne ville vurdere å lage en film studioene hadde ingen interesse av. En film som Bong Joon Ho er Okja, for eksempel, som for tiden streaming på Netflix. Som han svarte: “Nei. Vel, hvorfor ville du? Hvis du gjør en teatralsk film, det er til å bli spilt på kino.”

Nolan har åpenbart ikke har noen kjærlighet til Netflix, men han har noen respekt for Amazon, som er glad for å gi teatre første dibs på sine filmer. Han sa: “Du kan se at Amazon er veldig tydelig glad for å ikke gjøre den samme feilen. Teatrene har en 90-dagers vindu. Det er en helt brukbar modell. Det er veldig bra.”

Kino Er ikke Døende, Det er under Utvikling

Chris Nolan har rett til sine meninger, og hans lidenskap for å levere den beste kinoopplevelse han kan muligens mønstre som er beundringsverdig. Men han mangler det punktet av Netflix her, som er å bruke pengene gitt til den av abonnenter for å lage filmer det tror sine abonnenter vil ønske å se. Og, for bedre eller verre, kinoer ikke faktor til at formelen

Kino Er Døende: Hvordan Kinosaler Kan Sikre Deres Overlevelse

Kino Er Døende: Hvordan Kinosaler Kan Sikre Deres Overlevelse
Kinoer må tilby mer enn bare en måte å se de nyeste filmene. De må slutte å konkurrere på “skyld” og begynne å fokusere på “opplevelse.” Her er hvordan.
Les Mer

.

Er du en Netflix-abonnent? Liker du mye av Netflix Originaler? Eller ville du foretrekke selskapet holder seg til å kjøpe innhold i? Forstår du hvor Nolan kommer fra? Tror du Netflix vil til slutt drepe kinoer? Kommentarfeltet er åpent nedenfor…