Chris Nolan Hader Netflix for Drab Biografer

0
60

Christopher Nolan er ikke en fan af Netflix. Især når det kommer til streaming giant ‘ s holdning til at lave film. Han hader det faktum, Netflix insisterer på streaming sin film på samme tid, som frigiver dem i biograferne. En praksis, mener han, er at gøre uoprettelig skade til biografer

6 Grunde Bør Du ikke Opgive Biografer

6 Grunde Bør Du ikke Opgive Biografer
Film er awesome. Se en film i en biograf, der gør dem fantastiske-er. Desværre, de fleste mennesker er at springe biografer og bare at se film online i stedet. Der er noget, vi kan simpelthen ikke lade ske…
Læs Mere

.

Nolan er det bestemt-at-være-legendariske filminstruktør, der bragte os Inception, The Dark Knight, og det Interstellare. Alle tre, der er absolutte klassikere. Men Nolan ville ikke have gjort nogen af disse film til Netflix, blot fordi han voldsomt uenig med virksomhedens distribution model.

Christopher Nolan Elsker Film, Men Hader Netflix

Netflix har været at pumpe nogle stjernernes oprindelige indhold

15 Nye Netflix Originaler, Du vil Være at Se i 2017

15 Nye Netflix Originaler, Du vil Være at Se i 2017
Netflix er nu producerer sine egne originale indhold. Og nogle af de nye Netflix Originaler, der er indstillet til debut i 2017 helt sikkert se ud, som om de vil være værd at se.
Læs Mere

i løbet af de sidste par år, herunder House of Cards, Orange Er det Nye Sort, Master of None, og den fremragende Fremmed Ting. Det er nu med at lave film også, at nogle, som ikke stjernede Adam Sandler, heldigvis. Men Nolan ikke er tilfreds, om Netflix ‘ s tilgang til at lave film.

Ifølge IndieWire, Nolan sagde i et interview, “Netflix har en bizar aversion mod at støtte teatralsk film. De har denne meningsløse politik i alt, hvad der til at være samtidigt streames og udgivet, hvilket er naturligvis en uholdbar model for en teaterforestilling.”

Når du bliver spurgt om Netflix finansiering af projekter, som studierne er usandsynligt, at de nogensinde komme bag, Nolan sagde, “jeg tror, at den investering, som Netflix er til at sætte ind interessante filmskabere og interessante projekter, der ville være mere beundringsværdig, hvis det ikke bliver brugt som en slags bizar løftestang mod at lukke teatre. Det er så meningsløst. Jeg kan ikke rigtig få det.”

Nolan blev også spurgt om, hvorvidt han nogensinde ville overveje at lave en film studierne ikke havde nogen interesse i. En film som Bong Joon Ho ‘ s Okja, for eksempel, som i øjeblikket er streaming på Netflix. Hvortil han svarede: “Nej. Jamen, hvorfor vil du? Hvis du laver en teatralsk film, det er til at blive spillet i biograferne.”

Nolan klart ikke har nogen kærlighed til Netflix, men han har lidt respekt for Amazon, som er glade for at give teatre første dibs på sine film. Han sagde, “Du kan se, at Amazon er meget tydeligt glad for ikke at gøre den samme fejl. Teatre har en 90-dages vinduet. Det er en perfekt anvendelig model. Det er forrygende.”

Biografen Er ikke ved at Dø, er Det under Udvikling

Chris Nolan har ret til sine meninger, og hans passion for at levere den bedste biografoplevelse han overhovedet kan mønstre, når det er beundringsværdigt. Men han mangler det punkt af Netflix her, som er at bruge de penge, der er givet til det af abonnenter for at lave film, det mener sine abonnenter vil ønsker at se. Og, for bedre eller værre, biografer ikke faktor i, at formel

Biografen Er Ved At Dø: Hvordan Biografer Kan Sikre Deres Overlevelse

Biografen Er Ved At Dø: Hvordan Biografer Kan Sikre Deres Overlevelse
Biografer er nødt til at tilbyde mere end bare en måde at se de nyeste film. De har brug for at stoppe med at konkurrere på “convenience” og begynde at fokusere på “oplevelse”. Her er hvordan.
Læs Mere

.

Er du en Netflix abonnent? Har du nyde en masse af Netflix Originaler? Eller ville du foretrække at virksomheden holder sig til at købe indhold i? Forstår du, hvor Nolan kommer fra? Tror du, at Netflix vil i sidste ende dræbe biografer? De kommentarer, der er åben under…