Hvordan til at flytte Windows-10 fra din gamle harddisk til SSD

0
1144

SSD

,

De flytter til en ssd-disk vil gøre din Windows-PC hurtigere

Hvis din computer er kæmper for at køre dine programmer på samme tid, læsning af store filer, eller bare ønsker at fremskynde tingene lidt, det kunne godt være tid til at opgradere din gamle skole harddisk til en ssd-drevet (SDD).

Forhandlere af værdipapirer og derivater har en lang række fordele i forhold til Harddiske, herunder at der ikke er nogen bevægelige dele, så det ikke kun er Ssd ‘ er mere støjsvage, de er mindre tilbøjelige til at få beskadiget, for eksempel en bærbar computer, som er designet til at være mobil, og vil sandsynligvis se en masse mere, stød og skrammer end en stationær, hvilket vil sidde pådin skrivebord og samle støv.

Men Ssd ‘ er er meget dyrere, så hvis du er på udkig for bare øge antallet af lagerplads, du har på din Windows-10 computer, kan det ikke være den økonomisk mest fordelagtige løsning for dig. Men hvis du har brug efficiences og bekvemmelighed af en SSD, og har besluttet at gøre springet, følg vores guide til at få det installeret og oppe og køre på ingen tid.

Vær forberedt!

Den nemmeste måde at flytte Windows-10 (eller nogen andre OS) på en SSD er ved hjælp af en kloning af. Dette tager alt på det gamle drev og kopier over på den nye. Selvfølgelig, for en masse mennesker, det vil være som at forsøge at passe en pint i en halv pint potten, fordi hvis du, ligesom os, din musik, fotos og videoer, tage op til en terabyte plads, kan du finde kompromiser bliver nødt til at blive lavet, fordi medmindre du har en masse penge at bruge (omkring £300),vil du sandsynligvis ikke være at vælge en tb SSD.

Før du flytter Windows installations filer til en SSD, du er nødt til at adskille alle andre data (dokumenter, billeder, musik, videoer) til en anden disk, som disse ikke vil blive overført til SSD.

Du vil derefter klone den Windows OS over på den nye SSD og flytte personlige data på den gamle disk. Den fantastisk ting her er, at du vil få gavn af at køre Windows fra et hurtigere drev, og samtidig bevare den rummelige harddisk til data.

Hvis du gør dette med en stationær computer, så vil du have lidt problemer med montering i både den nye disk, og den gamle disk, som der bør være plads til begge dele. Tingene bliver en smule mere vanskeligt, når det kommer til bærbare computere. På dette punkt, kan du nødt til at fjerne det optiske drev til at passe ind i et andet drev eller bruge flere penge på en SSD, der kan rumme alle data er til stede på den gamle disk.

Hvad har du brug for?

Som nævnt før, for dette projekt skal du bruge din nuværende harddisk (eller roterende plader af rust), som du vil flytte data fra din nye ssd-drev, som data vil blive flyttet til, og en backup af alle dine data, som du kun kan klone system filer.

Du vil også brug for en kloning af. I dette eksempel vil vi bruge EaseUS Todo Backup Free. Først og fremmest fordi det er gratis, og også fordi det er let nok for de fleste mennesker at bruge. Også, det værktøj, der er god til kloning af data fra en stor skive, til en meget mindre skive

Defragmentere din harddisk og back up af dine data

Som vi kloning er en disc, det er en god idé at bedrage den file system, før vi begynder på noget. Klik på Start-menuen og skrive defrag, når du kan se den indstilling til Disk Defragmenter, klik på og kør værktøj til at rydde op på disken.

Næste ting at gøre, er at sikkerhedskopiere ALLE dine data. En ekstern harddisk er en god start eller en online service som CrashPlan er et godt alternativ, men sidstnævnte vil tage meget længere tid at fuldføre, selv med en god internet forbindelse.

Sæt din gamle harddisk på en kost

Hvis du gør de flytter til en mindre SSD-drev, vil du nødt til at slette et par filer ud af det at sikre, at processen er færdig. Hvis du har en 256GB SSD, vil du nødt til at sikre, at du nok slet filer fra den gamle til at passe på det.

Et godt sted at starte er ved at kigge i mapper, såsom Mine Videoer (som ofte har masser af meget store filer i), så er det Min Musik (masser af musik, der er indsamlet gennem årene), så er Mine Dokumenter.

Når din backup er afsluttet, og du har kontrolleret, at data er korrekt bakket op, og derefter slette data i disse mapper, men ikke selve mapperne, som du kan få brug for dem senere.

Det er vigtigt at bemærke, at vi ikke ønsker at slette programmer i mappen programmer. Dette er fordi vi også ønsker at drage fordel af den hastighed løft, at en SSD ikke har.

Send i klonerne

Når den gamle disk har slanket nok, kan du derefter begynde processen med at overføre disse data til den nye SSD. Åben EaseUS Todo backup, og vælg “Dupliker” fra den venstre sidepanel.

Vælg din gamle disk som klon kilde, og vælg SSD som den målrettede geografiske placering. Før noget andet, skal du markere feltet ud for “Optimer til SSD”. Dette er så den partition, der er justeret korrekt i forhold til Ssd ‘ er (dette sikrer den bedste ydeevne af den nye disk).

Kloning værktøjet vil begynde at kopiere data over. Hvis du sætter et flueben ved “at Lukke computeren, når handlingen er fuldført” – boksen, den proces vil lukke dit system ned, når de er udfyldt.

På dette punkt, hvis du får en fejlmeddelelse, der advarer dig om, at den kilde, disc ‘ en er for stor, vil du nødt til at gå tilbage til trin før og slette flere data fra den gamle disk. Dette kan ske, når du ikke har formateret SSD til at finde ud af den sande kapacitet på det nye drev.

Slet din gamle drev

Når du er færdig, tænder PC ‘ en og boote fra SSD. Du kan have til at gå ind i boot menuen og vælg SSD-drevet for at starte fra.

Du bør bemærke, at Windows starter nu en meget hurtigere end før. Men vi er ikke færdige endnu. Derefter kan du åbne Windows Stifinder og tør den gamle drev (sørg for, at det ikke er backup) Højre klik på denne gamle drev, og vælg format.

Få dine gamle data tilbage fra backup

Vi kan nu flytte data fra backup på din gamle disk, der er nu ekstra lagerplads til dit system. Du kan oprette en ny mappe til at gemme alle dine bruger-mapper. Klik derefter på C:usersusername (erstat brugernavn her!) og du skal se dine (nu tomme) bruger mapper. Højre-klik på hver enkelt, vælg Egenskaber, og gå til Fanen Placering. Klik på Flyt, og vælg den nyoprettede bruger mappe som destination.

For at gendanne dine personlige data fra din backup, enkle klik og træk dokumenter, musik, billeder, videoer og andre filer tilbage i din Mine Dokumenter, Musik, Billeder, og andre bruger mapper, som du har bare flyttet sig.

Alt skulle nu fungere som før, bare hurtigere.