Sådan at gendanne slettede e-mails i Gmail

0
2473

Gmail

Vi ser på, hvad de skal gøre, hvis du ved et uheld ramte knappen slet på, at meddelelse i Gmail

Det er meget bekymrende, når du finder en meddelelse, du har behov for at se på er forsvundet fra din Gmail-indbakke. Du kan begynde at gå i panik og understreger ud, men heldigvis kan du permanent at hente e-mails eller beskeder fra din Gmail-konto.

Du tror måske, det er gået for godt, men fortvivl ikke, der er en måde at gendanne slettede e-mails. Ingen sag, hvis alle e-mails i din indbakke, er forsvundet, kan du ikke finde en bestemt e-mail, eller der er flere e-mails mangler, kan vi vise dig, hvordan til at gendanne slettede e-mails i Gmail.

Sådan at gendanne slettede e-mails i Gmail – se i Papirkurven mappe

Det kan synes indlysende, men det første sted, du bør have et hurtigt kig i Skraldespanden (eller Bin) folder i Gmail. Før du mister dit sind og tror, at en besked er blevet tabt for evigt ind i Papirkurven, som det kan være hvor det sad alle sammen. På trods af dette, kan det tage et stykke tid at finde den besked.

Heldigvis søg funktion i Gmail, der bruges til at opdage gamle e-mails i din indbakke, virker også med Papirkurven mappe. Alt du skal gøre er at klikke på Papirkurven mappe for at få adgang til dine slettede meddelelser, og klik derefter på search bar i toppen og skriv de søgeord, du tror, din e-mail, kan have indeholdt. Gmail vil derefter præsentere dig med alle de beskeder, der indeholder dine søgeudtryk, som fremskynder processen med at finde den e-mail, du søger efter.

Når du har fundet den besked, kan du flytte den tilbage til din indbakke, eller en mappe, du ønsker, ved at klikke på mappe-ikonet, der findes lige under søgefeltet. På den anden side, kan du klikke på “X” ved siden af Skraldespanden (eller Bin) mærket ved siden af e-mail-emne-linjen.

Papirkurven/Bin mappe vil bevare slettede e-mails i op til 30 dage, før det permanent sletter dem.

Sådan at gendanne slettede e-mails i Gmail – hvad gør man, når en besked er blevet tømt fra Papirkurven mappe

Hvis du kan finde e-mailen i mappen Papirkurv, dette kan være fordi du har enten ved et uheld tømt Papirkurven mappe, eller klik på “Slet for Evigt” – knappen på en besked, der allerede var i Papirkurven mappe.

Hvis dette er sket, kan du sende en anmodning til Gmail Support Team til at bede om at inddrive disse slettede beskeder og e-mails på din Gmail-konto. For at gøre dette, er du nødt til at gå til Gmail mangler e-mail web-side (link), og herefter udfylder du skemaet med de nødvendige oplysninger, såsom e-mail-adresse, hvor e-mails er blevet slettet fra, om du er logget på i øjeblikket, og en kort beskrivelse af problemet (data meddelelser, der er forsvundet, karakteren af problemet).

Når dette er udfyldt, skal du klikke på Send-knappen. På dette stadium, bør du ikke få dine forhåbninger for højt op, da der er en meget god chance for, at de beskeder, du har godt og virkelig forsvundet ud i den blå luft. Denne tjeneste, Gmail tilbyder, er mere i retning af beskeder, der er forsvundet som følge af en Gmail-konto bliver kompromitteret. Den længe skal du vente, jo mindre er chancen for, at en e-mail, kan inddrives.

Sådan at gendanne slettede e-mails i Gmail – jeg kan ikke finde den Papirkurv i Gmail!

Nogle gange Papirkurven mappe, der er skjult fra visning. Hvis du ikke kan se mappen, skal du åbne “Indstillinger” via cog-ikonet oven over beskeder. Klik på denne, derefter fanen Etiketter under indstillinger, skal du rulle ned og stoppe på Papirkurven etiketter og klik på vis-knappen. Du vil nu være i stand til at se Papirkurv og gendanne e-mails, der findes i der.

Se relaterede

Google WiFi gennemgang Google Startside udgivelsesdato, funktioner og pris: Google Startside nu kan se de enkelte stemmer