Sammenklappelig, carbon ramme kajak bliver til vand med tog, fly og bil

0
886

On the water in the Trak 2.0

På vandet i de Trak 2.0

Canadisk selskab, der Trak, har været at opbygge bærbare hud-on-frame kajak i over et årti og er nu klar til at indtaste 2.0 fase. Det fantasier sin overhaling Trak 2.0 til at være den “ultimative touring kajak” – det er en kombination af kulfiber, aluminium og polyuretan, der rejser til og fra destinationen i bil, kuffert -, jernbane-bil, fly eller skuldre.

Mere end bare et simpelt produkt opdateret, for den 16-fods (4.9-m) Trak 2.0 er, hvad Trak rammer som en komplet nytænkning og redesign. Virksomheden gik tilbage til tegnebordet, talte med kajak fællesskabet på sine ønsker og behov, og kom til at arbejde med at udvikle en sammenklappelig kajak rundt om feedback.

Kajakken bruger carbon fiber ribben i den ramme, at medvirke til at mindske vægten ned til 42 lb (19 kg). Denne ramme, som også har aluminium bjælker, plancher inde i en hård, military-grade polyurethan hud, og en hydraulisk donkraft stramning system strammer det hele ind i en stiv fartøj.

De Trak 2.0 kajak-packs ned i en 41 x 19 x 9-(104 x 48 x 23 cm) roller tilfælde, vejer i alt 53 lb (24 kg). En tilgængelig udnytte forvandler det til en rygsæk, en god mulighed for at padle farvande kun tilgængelige til fods. Trak siger, at det tager omkring 10 minutter at bygge båden op fra pack til vand.

Trak ikke designet 2.0 til blot at være en bærbar kajak, det er designet til det at være en alsidig kunstner på vandet. Interne tilpasning hardware kan du ændre den vandlinje, og rocker, tuning tur til vandet betingelser. Trak siger sin seneste kajak vil være så behageligt glider over miles på multi-dages ture, som det er at spille på hård vand. Den er designet til roere mellem 100 og 220 lb (45 til 100 kg).

Trak sætter sine 2.0 prototyper gennem en vridemaskine med hjælp fra den Trak 20/20 Team ledet af professionelle sea kayaker Jaime Skarpe. Team medlemmer har testet Trak 2.0 prototyper rundt om i verden og give feedback. Sidste måned, kan den gruppe, der mødtes i Tofino, British Columbia for at dele input og finjustere design. Alt tyder på, Trak 2.0 vil leve op til Trak mål at tilbyde en “kajakroer bærbare kajak”, der er også nybegynder-venlige.

Trak har henvendt sig til Kickstarter til at rejse midler, der nyder umiddelbar succes ved at nå sine mål i bare tre timer og stiger over US$325,000 som i denne udgivelse. Det tilbyder en række forskellige pakker, med forskellige niveauer af udstyr, der starter ved CAD$3,509 (dkk 2,599) løfte niveau. Som base pakken indeholder kajak, hjul rejse taske, custom spray nederdel og en flotation gear taske sæt. Dyrere pakker mix og match forskellige udstyr, herunder rygsæk seletøj, en fire-piece carbon pagaj, en 65L tør pose, hård sex-vand låret bøjler og justerbare hip puder.

Hvis alt går efter planen, Trak vil begynde produktionen senere i år, og begynde at få bådene ud til at Kickstarters i februar 2018. Alle modeller har en fem-års garanti.

Videoen viser et nærmere kig på de Trak 2.0 at komme rundt på og slukke for vandet.

Kilder: Trak, Kickstarter