6 Afgørende Måder at fremtidssikre Dit Intelligente Hjem

0
82

Reklame

Teknologien udvikler sig på et skræmmende tempo, og det er en fuld tid job at forsøge at holde trit med alle de nyeste gadgets og nyskabelser.

Hvad værre er, kan teknologien også være en penge pit. Det synes vi er nødt til at erstatte vores gadgets hvert par år,

Hvor Ofte Har Du Opgraderer Din Smartphone? [MakeUseOf Poll]

Hvor Ofte Har Du Opgraderer Din Smartphone? [MakeUseOf Poll]
Mange af os anvender smartphones til at kommunikere på en daglig basis, enten via opkald, sms eller apps. Hvilket betyder, at der er altid en stærk fristelse til at eje de nyeste og bedste smartphone på markedet.
Læs Mere

hvis vi ønsker at forblive “moderne.”

Dette problem er endnu mere udtalt i intelligente hjem. Mens det er relativt ligetil at opgradere din telefon

Hvordan du opsætter Din Nye Android Telefon

Hvordan du opsætter Din Nye Android Telefon
Har lige købt en helt ny Android-telefon? Lad os gå dig gennem, hvordan du sætter den op, herunder nogle af de bedste tips, at telefonen ikke vise dig det.
Læs Mere

eller en bærbar computer, der forsøger at gøre dit hus til en futuristisk bolig kan kræve strukturelle ændringer, massive rewiring projekter, nyt køkken apparater, og en hel masse mere.

Hvordan gør du sikker på at du ikke spilder dine penge på tech-baseret hjem forbedringer? Det er nemt — du skal blot følge denne guide! Her er alt, hvad du har brug for til at gøre dit hus “fremtidssikret.”

1. Elektrisk Bil Opladere

Tag ikke fejl: el-biler er fremtiden

Undersøgelsen Siger Førerløse elbiler Kunne Skære udslip med 90%

Undersøgelsen Siger Førerløse elbiler Kunne Skære udslip med 90%
De fleste eksperter er enige om, at førerløse biler vil spille en central rolle i at gøre transport mere sikker. Men en ny undersøgelse offentliggjort i Nature Climate Change tyder på, at selvkørende biler også vil give miljømæssige fordele.
Læs Mere

. Det globale salg af elektriske køretøjer steg med 65 procent i 2016.

Hidtil har fabrikanter, der sælges omkring 550.000 el-biler i Usa, og eksperter forudser, at antallet vil snebold i løbet af de kommende ti år. I 2022, elbiler vil blive billigere at eje end gas-drevne biler.

Reklame

Den langsigtede forudsigelser gør forbløffende læse. I 2040 er, det er tænkt, at der vil være mindst 41 millioner el-biler på de amerikanske veje og 35 procent af alle køretøjer på globalt plan vil have en plug.

electric car Image Credit: Anton Gvozdikov via Shutterstock

Hvis du ønsker at blive en del af revolutionen (og spare penge), du vil få brug for en elbil opladning port i dit hjem. Når 200 km-el-biler er hverdagskost, vil det lade dig oplade din bil natten over

Hvordan Elbiler Vil Overvinde Opladning Grænser

Hvordan Elbiler Vil Overvinde Opladning Grænser
El-biler er godt-undtagen for deres rækkevidde. Kan elbiler overvinde vifte teknologier?
Læs Mere

og komfortabelt fuldføre din pendler hver dag.

De løsninger, der er ikke så dyre som du måske tror. Den ClipperCreek LCS-20P er $379, JuiceBox Pro koster 40 $599, – og den ChargePoint Hjem 25 er $499.

ClipperCreek LCS-20P, 240V,16A, EV Charging Station, med 14-30 stik, 25 m kabel, SIKKERHED CERTIFICERET, produceret i Usa

ClipperCreek LCS-20P, 240V,16A, EV Charging Station, med 14-30 stik, 25 m kabel, SIKKERHED CERTIFICERET, produceret i Usa
HURTIGERE OPLADNING HASTIGHEDER: LCS-20P Niveau 2 EV Charging Station EVSE – oplader din bil 3x hurtigere end cordset, der fulgte med din elbil. Virker med ALLE el-biler, men 16A (3.3 kW) er perfekt til plug-in hybrid elektriske køretøjer (PHEV), som Chevy Volt, Prius Prime og Ford Fusion Energi.
Køb Nu På Amazon For $395.00

2. Underholdning Kabler

Hvad? Du troede, at fremtiden var trådløst? Må ikke bekymre dig, det er en let fejl at gøre. I virkeligheden, intet kunne være længere fra sandheden. Alle boliger i fremtiden vil i høj grad afhænge af kabler — og masser af dem.

Men hvorfor?

Trådløs teknologi kan simpelthen ikke holde op med audio-visuelle behov i et moderne hjem. Ja, det er fantastisk for visse enheder (fx der er ingen chance for printeren vender tilbage til en kablet forbindelse helst snart), men andre enheder, der allerede er lige på nippet til at behøve mere båndbredde.

Tage din helt nye ultra-high definition video og højttaler rig. Dit netværk kan være i stand til at håndtere det nu, men hvad sker der, når prisen falder, og du har et 70-tommer 4K-TV i alle værelser? Hvis alle disse Tv ‘ er, der forsøger at få adgang til Netflix på samme tid, at dit trådløse system ikke vil være i stand til at klare.

“Du er nødt til hard-wire data forbindelser til al elektronikken. Gaming systemer er interaktive, binde i familier. Folk er Skype. Der er et latterligt beløb af indhold, der er tilgængeligt. En masse af de apps, som du måske ønsker på et TV kan ikke være 100 procent effektive på et trådløst netværk. Forestil dig en motorvej uden lane dividers. Det er bare kaos.”

— Chris Pearson, Formand for Tjenesten Tech

Selvfølgelig, det er ikke bare Netflix. Gartner siger, at den gennemsnitlige hjem vil have 500 smart home-enheder i 2022, og nogle af disse vil kræve en masse båndbredde. Enheder såsom spilkonsoller og smart security systems

Hvor Smart Home Security Systems Spare Penge og Holde Dig Sikker

Hvor Smart Home Security Systems Spare Penge og Holde Dig Sikker
Tilpasning smart sikkerhed i hjemmet systemer, der kan beskytte dig og din familie, og give dig kontrol over præcis, hvordan du ønsker at sikre dit hjem, til en brøkdel af prisen af de traditionelle sociale systemer.
Læs Mere

med HD-video udgange vil hurtigt overstige din trådløse båndbredde levering.

I sidste ende, vil du nødt til at trådbroer dine enheder. Hvis du laver bygning renoveringer eller udvidelser, sætte reservedele kabel-kanaler i væggene. Du kan ikke bruge dem nu, men du vil være taknemmelige for dem i fremtiden.

Hvis du laver en ny installation, skal du sætte power-linjer, to CAT6 Ethernet-kabler, HDMI -, coax-kabler, og jackstik til hver “underholdning punkt” som minimum. Og sørg for, at du stadig efterlade nogle tomme rør for eftermonteringer i fremtiden.

3. Home Automation Kabler

Jeg har netop opført en række behov for underholdning, men hvad med home automation?

Eksperter er generelt enige om, at du skal installere en CAT7 kabel til hver sensor punkt i dit hjem. Det omfatter termostat temperatur sensorer, tilstedeværelse detektorer, smart switches, vand detektorer, og så videre.

CAT7 er dyrere end CAT6, men det giver flere fordele. Det kan levere mere strøm, har en lavere spænding falde, er mindre tilbøjelige til at lide af interferens, og hver af de to kabler i twisted pair kan bære en anden form for data.

4. Kontrol for Dit Home Automation

Enhver, der allerede har dabbled i intelligente hjem vil vide, at styre processen kan være frustrerende. Der er masser af apps, masser af service, masser af producenter, og masser af indstillinger du har brug for at rode med.

I fremtiden, problemet er kun at gå til det værre. Hvis gartners forudsigelse er korrekt, får du brug for en måde at strømline, hvordan du får adgang til alle dine forskellige systemer. Løsningen er en alt-i-ét betjeningspanel på væggen i hver af de vigtigste værelser i dit hus.

En mulighed er Strålende Kontrol. Det virker med Reden, Sonos, Philips Hue, Ring, SmartThings, Blink pærer, Honeywell, og meget mere. Det integrerer også med IFTTT og omfatter Amazon Alexa, et kamera, og en højttaler.

Ifølge fabrikanten, og den fem tommer enhed, der kun tager fem minutter at installere og koster $199.

5. Efterlad Plads

Teknologi er et mærkeligt dyr. På den ene side, er der en uendelig søgen efter at gøre tingene mindre, lettere, og mindre påtrængende.

På den anden side, nogle ting bliver større — meget større. For eksempel, det var ikke så længe siden, at 30-tommer tv-skærme blev anset for stort. I dag, 70 tommer er normen. I endnu fem år, kan vi se 100-tommer skærme er blevet hverdagskost.

Du er nødt til fysisk plads til disse enheder. Hvis du er i markedet for en ny skænk eller TV-stativ, planlægge. Sørg for at du køber en, der kommer til at være i stand til at understøtte størrelsen (både fysisk og æstetisk) et stort TV.

virtual reality Image Credit: Monkey Business Images via Shutterstock

Og det er ikke kun størrelsen af tech. Vi har også brug for plads til at bruge tech. Virtual reality bliver mere og mere populære

Virtuel Virkelighed Stadig Har 5 Store Problemer med at Overvinde

Virtuel Virkelighed Stadig Har 5 Store Problemer med at Overvinde
På trods af alle de hype omkring den seneste stigning i virtual reality-produkter, er der mange udfordringer, der skal løses, før VR går mainstream.
Læs Mere

, som er spil, konsoller, der har brug for dig til at hoppe, bevægelse og dans. Du har brug for plads omkring dit TV til at bruge disse enheder til deres fulde omfang, især hvis du ikke ønsker at uheld bryde den antikke vase på kaminhylden.

6. Beskytte Dig Mod Internet Nedetid

Det er fantastisk at fremtidssikre dig selv mod det intelligente hjem revolution, men du har også brug for at fremtidssikre dig selv imod, når tingene går galt.

Hvis nettet går ud i dit hjem i dag, det er irriterende. Hvis internet lider af et strømsvigt i dit hjem i 10 år, kan det være katastrofalt. Du vil måske ikke være i stand til at tænde lyset, tilkoble din alarm, eller drive vaskemaskine.

Heldigvis, nogle virksomheder tager skridt til at beskytte os fra vores store afhængighed på nettet. Et sådant selskab er Speedify.

Speedify ‘ s service kan kombinere alle Wi-Fi-netværk, Ethernet internet, 3G, 4G, og tøjret smartphones i dit hjem ind i en enkelt forbindelse. Det bruger channel bonding til at opdele data pakker mellem flere netværk, og hvis man netværket går ned, vil det automatisk justere trafik på det øvrige net.

Køb Speedify er en nem trin du kan tage for at fremtidssikre dig selv lige nu. Et abonnement koster kun $49.99 per år.

Hvordan Vil Du Fremtidssikre Dit Hjem?

Som vi bevæger os i retning af et online-only verden, er det mere vigtigt end nogensinde at sørge for, at du er klar til at omfavne nye teknologier, efterhånden som de opstår.

Naturligvis, det er umuligt at vide præcis, hvad en smart hjem vil se ud om 10 år, men jeg håber, at du har indset at du kan foretage nogle kvalificerede gæt. At bruge tid og penge nu kan synes som en masse bøvl uden meget øjeblikkelige payoff, men du vil høste frugterne af dine beslutninger i de kommende år.

Hvilke skridt du tager for at fremtidssikre dit hjem mod morgendagens teknologier? Hvad tror du, vi skal være opmærksomme på? Som altid, kan du forlade alle dine tips, henstillinger og udtalelser i kommentarerne nedenfor.