10 Enkle Spotify Tips Du Behøver at Vide

0
687

Spotify er konstant afslører nye funktioner

Alt, hvad Du Behøver at Vide Om den Nye Spotify

Alt, hvad Du Behøver at Vide Om den Nye Spotify
Spotify er ikke længere bare en musik-streaming-tjeneste. Ved en event i New York, Spotify blev lanceret en masse nye funktioner, herunder video streaming, i et forsøg på at blive en underholdning knudepunkt for brugere.
Læs Mere

. Og disse funktioner gør den til en af de førende betalte og gratis musik platforme derude. Den stationære og mobile Spotify apps er fyldt med smarte små tricks du kan bruge til at forbedre din musik streaming-oplevelse.

Her er 10 enkle Spotify tip, som du måske ikke kender, men vil gøre Spotify endnu bedre.

1. Træk og Slip Sang Links

I sin kerne, Spotify handler om at dele din foretrukne musik med dine venner. Det er ingen overraskelse, at Spotify gør det utroligt nemt at dele spillelister og sange.

Hvis du ønsker at sende en person et link til en bestemt sang eller afspilningsliste fra din Spotify-konto, alt du skal gøre er at trække og slippe den sang eller afspilningsliste fra Spotify til en ny e-mail, sms, eller et dokument. Bare sørg for, at du har to vinduer åbne ved siden af hinanden.

spotify drag and drop

2. Dele Musik Via Billeder

En forholdsvis nye Spotify-funktion giver dig mulighed for at dele numre, afspilningslister og album fra telefonen ved hjælp af et billede, der indeholder en kode. Noget der minder om QR-koder (men bedre), funktionen virker på Spotify ‘ s mobile apps.

Naviger til et album, afspilningsliste, eller det spor, du vil dele, og tryk på menu knappen (tre prikker). Den første ting, du skal se, er det albumcover med en Spotify-Kode direkte under den. Du kan gemme det billede på din telefon, eller bare har venner scanne det lige fra Spotify til at dele musik.

spotify codes

Spotify meddelte denne funktion i Maj 2017, og det er i øjeblikket ved at blive rullet ud til alle iOS-og Android-brugere.

3. Gem Automatisk Opdage Ugentlige Afspilningslister

En af de mange måder, Spotify gør det nemt at opdage fremragende ny musik

Hvordan du Bruger Spotify til at Opdage Ny Musik

Hvordan du Bruger Spotify til at Opdage Ny Musik
Den vigtigste grund til at jeg elsker Spotify er, at det har hjulpet mig til at finde så meget ny musik i år. Her er den indbyggede Spotify har jeg brugt til at opdage nye fantastiske musik.
Læs Mere

er med en ugentlig personlig afspilningsliste forberedt til dig. Afspilningslisten er baseret på dine lyttevaner, og de sange, der passer lige i din smag. Den afspilningsliste opdateres, hver mandag, så i stedet for at miste ud på alt det gode musik, du kan tilføje alle 30 sange til en eksisterende afspilningsliste.

Åbn afspilningslisten, ved at vælge alle sange (Ctrl + A på windows og Cmd + A på Mac) og trække dem ind på din afspilningsliste. Eller, for at sikre, at du aldrig glemme at gemme sangene før spillelisten skifter ud, kan du automatisere processen med IFTTT.

Spotify har en catch-all IFTTT-applet, som du kan bruge til at arkivere dine Opdage ugentlige afspilningsliste i en personlig afspilningsliste, kan du gemme det til en Google Drev-regneark, og få en e-mail med en liste over sange.

spotify ifttt

Hvis du ikke har brug for at tilføje sange til et regneark eller modtage en e-mail, kan du bruge denne applet i stedet for. Dette er blot en tilføjelse af sange til en ny afspilningsliste kaldet Opdage Ugentlige Arkiv.

4. Rent Versioner af Sange eller Albummer

Hvis du har tendens til at lytte til Spotify i nærvær af børn, vil du sandsynligvis ønsker at gøre sikker på, at du lytter til den rene version af sange.

For at gøre sikker på, at du tilføjer den rene version af en sang til din spilleliste, når du søger efter den sang, skal du klikke på titel på albummet. På albummet side, hvis den melodi, du leder efter, er mærket Eksplicitte, skal du rulle ned til bunden af listen. Hvis der er en ren version tilgængelig på Spotify, bør du finde en knap, hvor der står Mere Udgivelse(r). Åbning album, der vil tage dig til den rene version af sangen.

spotify clean versions

5. Gemme “Dine Sange” til en Delbare Spilleliste

En af de nemmeste måder at tilføje sange på Spotify, er at klikke på plus-knappen til næste sang-titler. Disse sange ende i en gigantisk privat liste kaldet Dine Sange. Hvis du ønsker at dele disse sange med dine venner eller tilhængere, vil du nødt til at tilføje dem til en separat afspilningsliste. Bare klik på en sang, og brug tastaturgenvejen Ctrl + A på Windows eller Cmd + A på Mac for at vælge alle sange, og træk dem til en afspilningsliste.

6. Gendanne en Slettet Spilleliste

Hvis du ved et uheld slette en Spotify playliste, alt du skal gøre for at få det tilbage, er at logge ind på din Spotify-konto i en webbrowser, og gå til din Konto oversigt side. Klik på Recover afspilningslister indstilling i menuen, og du vil se en liste over alle de afspilningslister, du har slettet. Klik på gendan – knappen, og afspilningsliste vil dukke op igen i Spotify!

spotify recover deleted playlist

7. Lyt altid i Egen Tilstand

Spotify kan være en social platform, men hvis du ønsker at holde din musik smag privat, kan du gøre det muligt for Private Session tilstand. Dette betyder, at din Spotify aktivitet vil ikke blive delt med Spotify-tilhængere eller på Facebook. Den Private Samling er automatisk deaktiveret, når du genstarter Spotify eller efter et par timers inaktivitet. Men, hvis du ønsker at lytte til din Spotify-musik i en permanent privat session, uden at skulle aktivere indstillingen igen og igen, du kan.

Gå til Indstillinger , og rul ned til den Sociale del af dine indstillinger. Sørg for, at Udgive min aktivitet på Spotify og Vise min nuværende top kunstnere er sat fra. Hvis du har tilsluttet Spotify til din Facebook-konto, kan du også slå denne funktion fra.

spotify permanent private session

8. Organisere Dine Afspilningslister i Mapper

Hvis du har en masse playlister på Spotify, de kan begynde at få lidt tungt

4 Måder, Du Bruger, Spotify Forkert Uden Selv at Vide Det

4 Måder, Du Bruger, Spotify Forkert Uden Selv at Vide Det
Masser af mennesker, der bruger Spotify. Men er du bruger det effektivt? Find ud af 4 almindelige fejl Spotify-brugere gør.
Læs Mere

. Heldigvis, du kan holde dem organiseret i mapper. Du kan oprette mapper baseret på genre, stemning, eller hvornår eller hvor du kan lide at lytte til sange i hver afspilningsliste.

For at oprette en mappe skal du gå til Fil – > Ny Afspilningsliste Mappe, eller brug tastaturgenvejen Shift + Cmd/Ctrl + N. Den nye mappe, vil dukke op i toppen af dine Afspilningslister. Du kan trække og slippe afspilningslisterne i mappen. Afspilningsliste mapperne kan være skjulte og udvidet til et meget ryddeligt Spotify oplevelse.

Hvis du beslutter, at du ikke længere har brug for en særlig mappe, kan du højreklikke på den for at slette (eller omdøbe det, men en lille advarsel: hvis du sletter en mappe, afspilningslister i denne mappe, vil også blive slettet. Dette kan faktisk være en praktisk metode til at masse-slet afspilningslister, snarere end at skulle til at højre-klikke og slette dem enkeltvis.

9. Se Din Radio Kø og Lytte Historie

Vidste du, at når du lytter til radio stationer på Spotify

At Opdage Ny Musik Gratis Med Den Nye Og Forbedrede Spotify Radio

At Opdage Ny Musik Gratis Med Den Nye Og Forbedrede Spotify Radio
Spotify fortsætter med at gå fra styrke-til-styrke. Efter at blive en voksende tilstedeværelse i Europa i løbet af nogle år, rejste over Atlanten for at omfavne USA er Det ultimative mål er at span…
Læs Mere

du kan faktisk fortælle hvilken sang der kommer op næste gang. Eller hvis du ikke er ved din computer og ønsker at slå op, en sang, du lige har hørt, kan du se titel og kunstner i din personlige historie. For at se dine kommende kø og lytte historie, klik på Køen knappen næste for at afspilningsknapperne.

Dette vil åbne en fane, hvor du kan se din kø og historie. Køen indeholder en liste af over de næste 30 sange, du kan forvente at høre. Når det kommer til din personlige historie, bør du være i stand til at se de sidste 40 sange, du har lyttet til.

spotify queue history

10. Brugen af stemmekommandoer på Android

Der er en masse gode funktioner Android Spotify-brugere kan bruge

11 Mindre Kendte Funktioner i Spotify til Android Du Skal Bruge

11 Mindre Kendte Funktioner i Spotify til Android Du Skal Bruge
Du kan ikke vide, om disse Spotify funktioner, men du bør.
Læs Mere

, hvoraf den ene er muligheden for at bruge stemmekommandoer. Når det er sagt, funktionen virker ikke konsekvent på tværs af alle Android-telefoner, og du bliver nødt til at downloade Google Nu at drage fordel af stemmekommando funktion

OK, Google: 20+ Nyttige Ting, Du Kan Sige til Din Android-Telefon

OK, Google: 20+ Nyttige Ting, Du Kan Sige til Din Android-Telefon
Langsomt, uden at vi lagde mærke til det, fremtiden er ankommet.
Læs Mere

.

Når det er installeret, kan du søge efter sange på Spotify med kommandoer som: “OK, Google, play Ved Havet af KAGE.”

På nogle telefoner, Spotify vil trække op i den sang, men ikke vil faktisk begynde at spille med det — du er nødt til at trykke på sangen for at begynde at spille. Alle Android-brugere, skal også være i stand til at bruge stemmekommandoer til at styre afspilningen: spole frem, pause, skrue op og ned osv.

Kender Du Nogen Enkel Spotify Tips?

Bortset fra de mange små funktioner, der er indbygget i Spotify, der gør det til en stor musik-streaming-tjeneste, der er en robust økosystem af tredjeparts-apps

7 Web Apps til at Gøre Spotify Bedre End Nogensinde

7 Web Apps til at Gøre Spotify Bedre End Nogensinde
Spotify er allerede temmelig pokkers god, være en af de bedste musik-streaming-tjenester rundt. Men der er måder at gøre Spotify endnu bedre, da disse awesome web apps vis.
Læs Mere

at gøre det endnu bedre. Der er ingen ende på de tips og tricks du kan afdække.

Og det er her, du kommer i.

Hvad er din favorit Spotify tip til at få mest muligt ud af platformen? Har du lært noget fra denne artikel? Hvad er en Spotify-funktion, som du ikke kan leve uden? Og hvilke funktioner er du stadig venter på Spotify for at tilføje? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Image Credits: Robert Kneschke/Shutterstock