Anmeldelse: Aktive noise cancelling ørepropper hjælpe dig med at få ro på

0
829

QuietOn's active noise cancelling earplugs give you an extra line of defense against certain auditory annoyances

QuietOn er aktive støjreducerende øretelefoner at give dig en ekstra linje i forsvaret mod visse irritationsmomenter auditive

(Credit: Emily Ferron/Nye Atlas)

Er aktiv noise cancelling ørepropper – specielt, denne US$200, – parret fra QuietOn – bedre bringere af stilhed end passiv muligheder som traditionelle skum eller silikone propper? Hvis det er tilfældet, er de værd bekostning? Nye Atlas anmeldelser.

Ørepropper er ikke normalt det første produkt, der kommer til at tænke på, når tænker på elementer, der kan forbedres ved hjælp af teknologi. Efter alt, standard skum/silikone propper er billige, engangs-og temmelig effektiv (men kvaliteten varierer selvfølgelig). Men typisk ørepropper arbejde gennem passiv lyd annullering – det er, de fysisk blokere og absorbere lyden, inden den kommer ind i øret.

Passiv lyddæmpning er bedst til at blokere højfrekvente lyde som squeals, fløjter, dødsskrig og lignende. Det er mindre effektiv til at blokere lavfrekvente lyde som dybt rumler og mekanisk støj, trafik, lyde eller stemmer og musik, der kommer gennem vægge.

Aktiv lyd annullering forsøg på at afhjælpe disse mangler med “anti-støj”. Det registrerer den omgivende støj med en mikrofon, og så giver en faseforskudt lyd betød, at annullere den oprindelige. Aktiv lyd annullering er fundet i high-end hovedtelefoner, som Bose QuietComfort 35 og andre typer af høreværn, men QuietOn ørepropper er første gang, vi har stødt på denne teknologi i en virkelig wireless øreprop stil.

Det er let at se fordelene ved den øreprop, konfiguration. Da intet er slidt over hovedet, og der er ingen ledninger at virvaret, de er uhindret og let at bære. Det betyder, at du kan falde i søvn i dem, en vigtig faktor i det nytte af ørepropper. Vi fandt dem, komfortabel og sikker, selv med øret presset ind mod en pude, som ofte kan være smertefuldt med i-øret-apparater. Da parret kommer med tre størrelser af tips, de fleste mennesker bør være i stand til at finde en god pasform.

Den QuietOn stik kommer med en regnskabsmæssig/opladning sag (sag ikke holde en afgift, men i modsætning til dem, der anvendes med andre øre-enheder som Apple AirPods). Hver tillægsgebyr får op til 50 timers brug, så du ikke behøver at bekymre dig om opladning af alle, som ofte. Når det er tid, indsæt knopper i sagen, og tilslut det til microUSB oplader ledning. Desværre, QuietOn ikke kommer med sin egen microUSB ledningen eller oplader, så er du nødt til at få en andre steder.

Men nok af møtrikker og bolte af hardware – hvor godt fungerer de?

Der er ingen opsætning – du skal blot springe dem, og slå dem ind i øret for at sikre den rette lufttæt pasform. Som du indsætte dem i øret (eller hvis du klemme knopper, når du ikke iført dem), at de udsender en blid skingre tone at lade dig vide, at de arbejder, og opkræves. Når de er beliggende i position, en kombination af aktiv støjannullering og passiv støjreduktion (høflighed af knopper ” skum tips) umiddelbart giver indtryk af en boble af stilheden.

For at være klar, det er langt fra fuldstændig stilhed. Du kan stadig høre uden støj, der er særlig stærk og høj-pitchede dem. Dette kan være en god ting – at du stadig kan føre en samtale eller vågne op til din alarm.

Hvis det er roligt nok, kan du også høre en lille hvid støj effekt, der genereres af den aktive støjreduktion. Jeg fandt det beroligende, men for nogle, er den følelse af hørelse kan være en distraktion i sig selv. Hvis du nogensinde har nydt godt af hvid støj-ligesom en fan eller en sove maskine, du sikkert ikke har noget imod.

Gør QuietOn øretelefoner arbejde bedre end deres gammeldags ækvivalenter? Ja, men normalt ikke påfaldende så. Jeg har testet dem, der arbejder i en café, venteværelset i en travl auto værksted og i en tyndvægget lejlighed med uregerlige naboer, sammen med et par andre eksperimenter og forsøg. (Jeg ville virkelig gerne prøve dem på et fly, men desværre har ikke alle flyvninger, der er planlagt.)

For visse lyde – tæt-range yippy dog barks, lyder telefonens alarm, i nærheden samtaler – jeg havde ikke afsløre meget af en forskel mellem den QuietOn ‘ s ydeevne og et par billige skum stik, vi havde om ca. Men for motor og maskiner støj og hørt gennem væggen nabo lyder, at den aktive støjannullering gjort en stor forskel. Plus, lav-intensitet lyde som at skrive, bløde fodspor og hund kløer på en flise gulvet var næsten bragt til tavshed.

Den grafiske fremstilling nedenfor – der blev skabt af QuietOn men ringede sandt, at vores oplevelse – giver et nyttigt visualisering af ørepropper’ støj-blokerende effekt. Du kan se, hvordan de i nogle intervaller, regelmæssig stik og QuietOn teknologi er næsten hals-og-hals.

Så QuietOn ørepropper er effektive, men de er ikke magiske kugler. Er de værd $200 mindstepris? Det ville være en hård sælge for mig, da jeg foretrækker at lytte til musik (hovedtelefoner) over silence (ørepropper) i de fleste tilfælde, og QuietOn dimser er strengt ørepropper – der er ingen playback funktion overhovedet. Men hvis du er en regelmæssig øreprop bæreren, disse forbedre den standard oplevelse, især hvis du konstant at finde dig selv op mod lavfrekvente lyde som motor rumler og snorker. Dette par bliver i godt og er ekstra effektiv mod visse fælles auditive irritationsmomenter. Prisen er høj, men tavshed er guld.

De er også mere attraktiv, professionelt udseende, og alt i alt er mere luksuriøse end fyld nogle sikkerheds-orange ørepropper i ørerne, på kontoret eller på en flyvning. De ligner trådløse øretelefoner, der spiller musik, men hvis der er noget, de veer lidt medicinsk-leder med deres hvide plast form faktor og fremtrædende QuietOn branding. Det er også en fornøjelse at have en lækker sag til at lagre dem – det betyder, at du er mindre tilbøjelige til at blive overrasket/væmmes ved en brugt øresnegl, at du har glemt og gemt et eller andet sted.

QuietOn ørepropper var finansieret gennem en crowdfunding kampagne, og findes i øjeblikket 15 procent rabat via Indiegogo markedsplads. Kunder i nordamerika kan også finde dem på Amazon. Fuld udsalgspris er $199.99.

Produkt side: QuietOn

  • Køb QuietOn på Amazon